Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 738
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Шанел Габриел беше един от парфюмите, които в началото изобщо не харесах, заради това, че прилича на много други, заради обикновеното шише дори, което напомня на пластмасово и привидната нетрайност. Впоследствие обаче се оказа, че ароматът изобщо не е чак толкова прост и обикновен и има своето развитие. При много други аромати ми се е случвало същото - нехаресване на пръв поглед и любов след упорити опити за тестване. Chance eau vive беше споменат по-горе. За мен той е най-безличния от всички Шансове. Обикновен грейпфрут. След кратко време затихва и дори и цитрусът не се усеща.

# 466
Влизам да се похваля, че място не мога да си намеря от кеф!
В ръцете си държа ново 30 мл. бутилче Giorgio Armani Sensi и съм полудяла!  newsm44 newsm68
От нямане какво да правя се порових в боклуците на хората (онлайн) и хоп Giorgio Armani Sensi. Отстрелях го без изобщо да мигна и в момента му се наслаждавам   newsm48 Two Hearts newsm18
Когато го взимах, пръснах на ръката да усетя всичко на място ли си му е и направо щях да разцелувам момчето дето ме обслужваше! Аромата е непокътнат от времето и сока си му е в точният цвят, без промяна.
Като излязох от офиса, влязох да напазарувам в един магазин и докато зяпам по рафтовете, някакъв мъж ме спря запъхтян и ме попита кой парфюм купих и може ли да помирише китката ми, където го тествах. За момент се сепнах, но той ми обясни, че е бил в същият офис на куриерската фирма и до него е достигнал цитирам: "божествен аромат", срам не срам човекът решил да ме догони и да попита.  Simple Smile Разказах му за парфюма и че вече не може да се намери, защото отдавна е спрян, а той ми пожела да го нося със здраве и винаги да се чувствам като богиня когато съм с него, защото това бил божествено красив парфюм!  Embarassed
Е така хубаво ми стана, направо щях да ревна.
Пожелавам на всички подобни трепети и моментни спирания на нормалният сърдечен ритам, от кеф и любов Hug!!!

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:32 от Sysly

# 467
Be Delicious Blossom e много по-траен за мен,но пък е доста по стар...аз винаги давам път на най-новите аромати...
След този съвет, мнение... Се порових за по-нови парфюмни предложения и се спрях на Balmain Gold musk edt, изпробван е върху кожа, и ми допадна много, и като трайност за едт също
Въпросът ми е, че досега съм поръчвала от Нотино, и всичко е било както трябва, но този парфюм го предлага и parfimo.bg на доста по- добра цена..
Според вас на кой сайт да заложа? 😊 😙

# 468
  • Бургас
Шанел Габриел беше един от парфюмите, които в началото изобщо не харесах, заради това, че прилича на много други, заради обикновеното шише дори, което напомня на пластмасово и привидната нетрайност. Впоследствие обаче се оказа, че ароматът изобщо не е чак толкова прост и обикновен и има своето развитие. При много други аромати ми се е случвало същото - нехаресване на пръв поглед и любов след упорити опити за тестване. Chance eau vive беше споменат по-горе. За мен той е най-безличния от всички Шансове. Обикновен грейпфрут. След кратко време затихва и дори и цитрусът не се усеща.
За мен също не е прост,аз го харесах още в началото Габриел,за един прост за друг вълшебен.За мен прост парфюм е Диор Джой с който съм в момента,чист Алюр е върху мен,но по-тих Алюр,по-немощен,по-слаб,определено си предпочитам ЕДП пред това нелепо творение/според мен/Диор яко се изложиха и повечето ревюта са негативни и с право.Ей сега се напръсках и вече почти е отлетял!

# 469
Be Delicious Blossom e много по-траен за мен,но пък е доста по стар...аз винаги давам път на най-новите аромати...
След този съвет, мнение... Се порових за по-нови парфюмни предложения и се спрях на Balmain Gold musk edt, изпробван е върху кожа, и ми допадна много, и като трайност за едт също
Въпросът ми е, че досега съм поръчвала от Нотино, и всичко е било както трябва, но този парфюм го предлага и parfimo.bg на доста по- добра цена..
Според вас на кой сайт да заложа? 😊 😙
И двата сайта са ок,поръчвай без да се притесняваш Wink

# 470
Видях, че обсъждахте Chanel Cristalle Eau Verte. Бихте ли ми го описали по-обстойно? Отдавна го търся за проба и все го няма ( не съм в София).

# 471
Cristalle Eau Verte .... хмммм....не ме бива много по описанията,но мога да кажа ,че това е един ултра свеж и в същото време,ненатрапчив парфюм.Започва с много ,много лимон и зеленина ,която преминава в букет от бели цветя/жасмин и ирис/ и след това се развива една леко сладка магнолия,която придава сладост на многото свежест и балансира остротата от лимона.
 Но държа да подчертая /правила съм тази грешка/ Cristalle edt и Cristalle Eau Verte edt са два коренно различни парфюма.Първия мирише страшно ретро за мен/на отминала епоха/ ,а втория е страшно женствен и елегантен. Two Hearts
Като ми писне от зима и студ,и парфюмни сладости,Cristalle Eau Verte ми идва така да се каже,като балсам на рана-като се изкъпя с него и започвам осезаемо да усещам предстоящия сезон на птичките и пчеличките Laughing

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 15:02 от macadamia

# 472

Абсурд, различни вселени са. Имам ревю за Амбър Етернел, виж го, ако искаш и никога не придобивай този парфюм насляпо. Вероятността да не ти хареса е 90%. На повечето хора им мирише на стар, прашен шкаф. Супер богат е, аз го харесвам и го нося, но съм наистина от малкото.
[/quote]

Благодаря, Денси!
Явно ще се разминем с него ...

# 473
Със сигурност. Peace

# 474
  • София
Дами, толкова похвалихте Scandal by Night, че съм си наумила да го отстрелям насляпо (нямам време за ходене по молове), че ми се иска нещо сладко гушливо и само ви чета и точа лиги. Та, да ви питам - от къде е най-изгодно да го поръчам?

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 18:21 от DonaFlor

# 475
  • Бургас
Дона,:kissing_heart: парфюмът е хубав и сладък,какъвто искаш,но не те съветвам все пак без проби,но ти си знаеш най-добре,ето тук ми се струва добра цената,а и го няма в момента в доста от сайтовете-https://perfume-bg.eu/jean-paul-gaultier-scandal-by-night-damski … m-c-126_265_4825/ Много прилича на Скандал/първото издание/ и хората го харесват върху мен,но си признавам,че сама не бих го купила!В Нотино е много скъп.Сисли,радвам се заедно с теб,защото знам какво е чувството,със здраве!:heart_eyes:

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:29 от Bright Crystal

# 476
  • София
Scandal by Night за мен е непоносим парфюм. Груб, лепкав, силен, без въобще да ми е секси или предизвикателен. Моля те, не го купувай на сляпо. 

# 477
Scandal by Night не знам колко е секси, върху друг не съм усещала. Поробвах го лятото на китка. От далеч що годе добре, въпреки че ми дойде доста сладък, а навън на топло ми изби фекална нотка и реших да го тествам на студено. Е да ама не и на студа за мен това не е секси. Всичко в него ми е прекалено, захаросано и натегнато, та чак кичозно. За момент си се представих  полята с мед и с рояк пчели около мен, захапала сочна круша, омазана с черешов сироп и зад ухото с китка от тубероза и жасмин. Ами не ми е никак секси тази картинка. Аз не съм критерии като представа за парфюм и това е моето мнение, тук има доста почитатели така че си прецени, но по-добре е да го тестваш.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:54 от Sysly

# 478
  • София
Секси е, да, доколкото буркан с мед може да бъде секси. Или кошер с пчели. Цяло лято с всяка поръчка получавах мостри на тази лепкава сладост. Харесвам повече по-новите фланкъри на класическия Jean Paul Gaultier - Essence, Intense. Единият е типът на Elie Saab le parfum in white.

# 479
Само с проба, толкова сладки парфюми. Секси е много и хората полудяват по него, защото по принцип обичат сладкарници, сладко и мед, а този е от всичко по-много. Мечо Пух си е нахлупил гърненце с мед на главата. Но насляпо вероятността да не се хареса е много голяма за мен, защото е буквално зъбовад.

Bright Crystal, интересно ми е защо не би го купила сама, а толкова го харесваш, носиш и получаваш комплименти, като го притежаваш като подарък?

Общи условия

Активация на акаунт