Парфюмни размисли и страсти - 222

• 67 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
 Si ме грабна още с излизането си на пазара, тогава го носех с удоволствие, защото май беше единственият
 дизайнерски сладък парфюм с малини на пазара. Игрив, безумно траен и шлейфов- това са спомените ми
 от него.
 Всички следващи клонинги притежават неговото сърце, с мнооого малки разлики, поне за моят нос.
 Все едно да имаш една жена, но тя да е ту блондинка, ту знойна червенокоска, ту смугла красавица. Laughing
 Не бих го купила днес, определено. Твърде бързо се отегчавам от уханията, и това е голям минус, но пък
 дава простор да се радвам на повече парфюми във времето.

# 526
Аз определено не харесвам Si.Имах го ,но доста набързо го продадох-явно хич не е мой....
Някой ако е поразносвал Nomade да сподели как е като трайност и усещане.Тествала съм го и ми остана спомен ,че ми харесва.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 11:32 от macadamia

# 527
ani_d страхотно доверие, благодаря ти много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не правете обаче така, пробвайте винаги. Heart Eyes Hug bouquet

Днес съм с Si Le Parfum Giorgio Armani. Ето него го препоръчвам за проби на всички без вдъхновение. Че и насляпо става, с някои условности, разбира се.
Между другото отдавна искам да ви попитам за Си Армани. Тук не се коментира много, харесвате ли серията? Кой парфюм носите или кой бихте купили?
Аз имам Si Le Parfum, но искам отдавна да си купя версията Si Rose Signature II Eau de Parfum Giorgio Armani и/или Si Intense Night Light Giorgio Armani.
Si също е много сладък парфюм, но има доста касис, който дава силно резлива нотка и пречи на сладостта да залепва. Харесва се много от хората и носи комплименти, има отлични трайност и интензитет. Черните версии са страшно силно и мощни.
Имам и Червеният, но той е напълно различен парфюм.
Та какво ви харесва от Si?

Оригиналния Si помирисах в самото начало на парфюмното си journey (Laughing), защото любима моя ютюбърка го носеше. Въобще не ми хареса, имам спомен, че е ужасно сладък и натрапчив, но е напълно възможно да греша и към този момент дори да ми хареса.
Страшно много харесах червения Si - ако бях бутилка, такава щях да съм. Брутално яка. Ароматът за мен лично също е готин, флиртаджийски по момичешки. Ясно е, че не е върхът на изкуството, но е хубав, много добре блендиран е.
Обаче не знам що за маркетолог е измъдрил рекламната концепция, абсолютно грешна представа дава за парфюма.
Дебна го на намаление и ще си го подаря за пролетта.

# 528
Момичета,мнения за ROSES MUSC на MONTALE,заслужава ли си на сляпо да го поръчам?

# 529
Момичета,мнения за ROSES MUSC на MONTALE,заслужава ли си на сляпо да го поръчам?
В никакъв случай-задължително с проба !!!

# 530
Никой Монтал недейте да поръчвате на сляпо. Вкъщи имаме 6, харесвам ги всичките, но мога да нося само 1, другите ме задушават.

# 531
  • Бургас
Винаги проби на Монтал и не само,Макадамиа много е хубав Номад,но сякаш не е толкова траен.Първо се напръскай с него и тогава престъпвай към покупка според мен.Аз постоянно пробвам Амуажи, не зная защо се забих при тях,Денс, ако трябва да избереш само ТРИ Амуажа кои ще бъдат,кои са ти най-любимите,за един се сещам от раз.

# 532
Какво съвпадение и аз съм днес със Si на Armani. 😍

# 533
Винаги проби на Монтал и не само,Макадамиа много е хубав Номад,но сякаш не е толкова траен.Първо се напръскай с него и тогава престъпвай към покупка според мен.Аз постоянно пробвам Амуажи, не зная защо се забих при тях,Денс, ако трябва да избереш само ТРИ Амуажа кои ще бъдат,кои са ти най-любимите,за един се сещам от раз.
Не, не мога да избера само три. Няма начин. Нося ги по-различно време, те също са сезонни.
Най-любимите са ми:
 Journey Amouage
Fate Amouage
Amouage Lyric
Beloved Amouage
Sunshine Amouage
Lilac Love Amouage
Bracken Woman Amouagе
и надолу другите, които имам.

Beloved Amouage горещо препоръчвам за проби на всички любители на Пантерата и елегантните, красиви, супер женствени парфюми.

# 534
А аз харесвам мъжките Амуажи на мъже,но за мен не мога да си харесам ,а опитвам,защото така се променят час по час,сякаш с различни парфюми пръскаш.....

# 535
  • София
Моите 5 цента за Амуажите са:
Epic Woman
Lyric Woman
Lilac Love
Honour
Dia
Fate
Myths
(всички Амуажи са трудни за носене, ако не си в съответно настроение, но аз обичам трудни парфюми)
Много искам да разнося Библиотечната серия, но още дори не съм тествала нищо от нея. А по ноти съм убедена, че ще се влюбя поне в половината парфюми.

# 536
А да, и Диа обожавам.
Обаче Епик ме дразни в повечето случай на носене, а го харесвам иначе много.

Някой познава ли Nuit Noor Elie Saab?

# 537
Имам SI EDP и го мъча вече няколко години. Даже последните дни нарочно го изкарвам на преден план, та дано свърши по-бързо. Много го харесвам в началото, но в един момент стана досаден, сладост, сладост и пак сладост.
Денси, ще се радвам на по-подробно описание на Si Le Parfum. По-силен ли е като концентрация и кое е различното от първообраза. Честно казано рядко се задълбочавам в тестването на фланкъри, но понякога пък са по-добри от оригинала.
Различното е че е амбров, смолист. Не е по-силен въобще, даже се усеща по-лек на носене, защото не е толкова сладък като ЕДП. Смолите го подсилват и завеждат в друга посока. Хубав парфюм е, вечерен. По-умерен е, не е така крещящ като Си.
Имам ревю за него. Траен и, но излъчва по-слабо от ЕДП. Не ти трябва щом си имаш и мъчиш ЕДП. Няма смисъл.

# 538
А Муска колко струва в момента и има ли го в Сефорите?
Привет! Както обещах проверих има ги налични и двата в Сефора, The mall. Цената е 186 лева.

# 539
Аз определено не харесвам Si.Имах го ,но доста набързо го продадох-явно хич не е мой....
Някой ако е поразносвал Nomade да сподели как е като трайност и усещане.Тествала съм го и ми остана спомен ,че ми харесва.

Имам Nomade, много го харесвам, траен и запомнящ се е за мен. Може би, защото го купих лятото и ми навява летни спомени не го нося в студените дни.

Общи условия

Активация на акаунт