Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Според Дъглас и в топ 5 на най-продаваните парфюми влизат.

# 196
На сляпо нито един-в никакъв случай поне за мен! Ла Ви ми е болезнено сладък и накъртващ, ужасен. Алиен имам и го обожавах, но не мога да го нося често поради непоносимост, именно защото е много тежък и силен. Траен до безебрацие. И двата са масови и много, много носени и харесвани. Наистина, не съветвам на сляпо. Има огромен риск да не ти допадат. Мостри и предварително тестване и разносване.

# 197
Alien според мен е подходящ само за хладно/студено време, много е траен.

# 198
  • * Under the stars *
Благодаря , момичета , за мненията Simple Smile Мен като че ли нещо ме дърпа повече към Alien , не знам защо - някакво вътрешно усещане  Mr. Green Но май ще ви послушам и няма да избързвам да поръчвам преди да  тествам .
Може ли да предложите парфюм , който да става за ежедневно носене и по всяко време . Да не е нещо тежко , но и да не е прекалено лек , да оставя следа след себе си . Знам , че е индивидуално това с парфюмите , но ще се радвам за някакви насоки , че при всичкия този избор има да се лутам и накрая пак нищо да не взема както става почти винаги .

# 199
  • Бургас
Да,има Мон Герлен и Мон Флорал,:heart_eyes_cat:за мен стават да се носят по всяко време на годината,виж също и Куатре,както и Габриел на Шанел,забелязват се доста поне при мен,трябва да тестваш при теб как ще се излъчват.Достатъчно трайни и присъствени са всички тези парфюми върху мен.Весело посрещане на 2019-та на всички .Kissing Heart

# 200
  Преди малко пръснах Santal Royal от пробичка, и в момента не зная на кой свят се намирам Laughing
  Хем има нещо разкошно, топло и великолепно в него, хем на моменти сякаш съм в църква с този тамян.

Тази вечер мисля да заложа на Angel Muse- траен и вкусен до безобразие.  Heart Eyes
  Желая щастливо посрещане на една нова, уханна и прекрасна година на всички Heart Eyes bouquet bouquet

# 201
  • Пловдив
Santal Royal изисква много студ. Аз го пръскам само в люта зима, защото иначе ме задушава, дори и с едно пръскане. Прекрасен е, след като мине първоначалния шок  Simple Smile

# 202
Аз го нося целогодишно Сантал Роял, но под 20 градуса. Обожавам го.
Весело посрещане на новата година и много здраве, късмет и парфюмни радости!
Днес съм с любимия Joy Dior, който е най-харесваният от мен менстрийм парфюм за изминалата година. Довечера ще сменя с Коко ЕДП Шанел, с който винаги, традиционно посрещам новата година.

# 203
  • София
Весело посрещане на Новата година и от мен. Аз днес изненадах себе си. След дълго чудене и премятане на разни лъскави аромати, преди малко изтичах до Лили за други неща. И цял ден бях с Ву Килиан, а там мернах 125 мл. 5-то авеню. Купих го, взех душ и се полях с него. Оооо, как ми отива на роклята. И колко свежо ми е сега. Simple Smile
Хубав празник на всички!

# 204
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Весело посрещане на Новата година и от мен. Аз днес изненадах себе си. След дълго чудене и премятане на разни лъскави аромати, преди малко изтичах до Лили за други неща. И цял ден бях с Ву Килиан, а там мернах 125 мл. 5-то авеню. Купих го, взех душ и се полях с него. Оооо, как ми отива на роклята. И колко свежо ми е сега. Simple Smile
Хубав празник на всички!

ELIZABETH ARDEN 5TH AVENUE, него ли имаш предвид?

# 205
  • Габрово
Весело посрещане на Новата година и от мен!

# 206
  • София
Същият. До днес беше на промоция 40 лв. От утре цената ще е друга.

# 207
  • Sofia
Весело посрещане и от мен,  ароматни ! Hug
Аз се нося в  облак от  Dior  Feve Delicieus.

# 208
Весело посрещане на Новата година, момичета и момчета!
Аз заложих на Chanel No 5 Eau de Parfum Red Edition, много ми харесва( това не съм вярвала, че някога ще го кажа)и
много ми е празничен.

# 209
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Същият. До днес беше на промоция 40 лв. От утре цената ще е друга.
Сдобих се с него преди месец , приятен е, но много нетраен върху мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт