Парфюмни размисли и страсти - 222

• 67 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Аз определено не харесвам Si.Имах го ,но доста набързо го продадох-явно хич не е мой....
Някой ако е поразносвал Nomade да сподели как е като трайност и усещане.Тествала съм го и ми остана спомен ,че ми харесва.

Аз разносвам Nomade вече втори месец- при мен е трайността е 5-6 часа.

# 556
  • София
Здравейте, момичета  bouquet
Къде мога да тествам парфюмите на Монтал?
Преди някоя и друга година, когато ме тресеше парфюманията, в The Circle бях пробвала един Монтал, който досущ ми миришеше на ванилови биксвитки... ако някой се сеща кой може да е, да подсказва Grinning

# 557
  • София
Като стана дума за роза и ауд, май е крайно време да се пробвам да нося Rose   oud Yves Rocher. Все ми се вижда твърде силен, трябва да го пробвам на студ.

# 558
Здравейте, момичета  bouquet
Къде мога да тествам парфюмите на Монтал?
Преди някоя и друга година, когато ме тресеше парфюманията, в The Circle бях пробвала един Монтал, който досущ ми миришеше на ванилови биксвитки... ако някой се сеща кой може да е, да подсказва Grinning
Някоя от Ванилиите е, но коя точно никой не може да ти каже.
Монтал можеш да пробваш в квартални парфюмерии и апартаменти. Официално след затварянето на магазина никъде.
А, не в Морията на Витошка има, но не знам кои и какво.

# 559
  • София
В шоурума на Аксаков също имаше Монтал и може да се тества.

# 560
  • София
Кой шоуруум и къде точно на Аксаков? Simple Smile

# 561
  • София

На Parfium.bg и Dolce.bg. Зад Ялта, номерът не помня, май 48.

# 562
  • София
Ей, аз често ходя в района!

# 563
  • София

На Parfium.bg и Dolce.bg. Зад Ялта, номерът не помня, май 48.
Благодаря ти!  bouquet

# 564
  • Франция
Еха, Ковачева, страхотно включване за Iris Dragées Heart
Той е последната ми придобивка всъщност. На 31-ви сутринта ЛМ ме изрита рано от леглото, ей така както нямахме никакви планове за деня и смятахме да го прекараме в мързелива подготовка за новогодишната нощ. Каза да ставам, да се обличам и да отиваме да ми купим парфюм, защото нещо малко му се виждат подаръците до елхата (какво да го правиш такъв? Heart Eyes). Обиколихме възловите места и както уж нищо не исках и не харесвах, установих, че точно в студа внезапно се вълнувам от сладки, захарни или силно плодови аромати. Потиснах си на косъм импулса да купя Mon Exclusif на Герлен, който вече много рядко се намира (основно защото сред малкото подаръци тази година получих и всичките версии на Мон Герлен Rolling Eyes). Като стигнахме до Ланком, аз се насочих първо към Tubéreuses Castane и Lavandes Trianon, които отдавна харесвам, обаче познай кой се заинати и беше категоричен, че "ирисовите дражета" са най-хубави и много добре ми стоят и тях трябва да купим Heart Купихме го, напарфюмираха ме, както правят тук - от главата до петите като душ, и в момента, в който излязохме на студа, такова вълшебно ухание се разнесе около мен, че ми идеше да се разпищя като тийнейджърка на поп концерт Broken Heart Най-красивият ирисов парфюм в студ!

А ти се сдоби с MALVS Nobile 1942? Честит да ти е, пиши как го усещаш Simple Smile Запомнила съм го като силно дървесен и с много тамян. Тамян и подправки в началото, а после с мека амброво-удова база.

За Puredistance наистина не съм писала досега, за мен си заслужават всяка стотинка. Ще се опитам да намеря време през уикенда и да пиша по-подробно за тях.

Дения, страхотни придобивки, със здраве да си ги пръскаш! Simple Smile

# 565
Винаги проби на Монтал и не само,Макадамиа много е хубав Номад,но сякаш не е толкова траен.Първо се напръскай с него и тогава престъпвай към покупка според мен.Аз постоянно пробвам Амуажи, не зная защо се забих при тях,Денс, ако трябва да избереш само ТРИ Амуажа кои ще бъдат,кои са ти най-любимите,за един се сещам от раз.
Не, не мога да избера само три. Няма начин. Нося ги по-различно време, те също са сезонни.
Най-любимите са ми:
 Journey Amouage
Fate Amouage
Amouage Lyric
Beloved Amouage
Sunshine Amouage
Lilac Love Amouage
Bracken Woman Amouagе
и надолу другите, които имам.

Beloved Amouage горещо препоръчвам за проби на всички любители на Пантерата и елегантните, красиви, супер женствени парфюми.

Ееее, къде без Memoir през зимата.  Днес си получих https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-27656.html  Много голяма прилика с Ноар де Ноар на ТФ. Поразителна просто. Траен, може би с няколко пласта по-малко от оригинала.  Препоръчвам го на почитателите на ТФ. Чакам си Porpora Tiziana Terenzi,  питах, но никой не даде отзив и направих един откос в тъмното. Ще видим другата седмица, дано пристигне.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 19:01 от unterdenlinden

# 566
На фона на вашите придобивки и аз се радвам много на една специално...vintage  версията на Poison Dior,  при това пълна 50-ца, толкова да ми харесва и мисля ми стои добре. Плътен, мистериозен, сладък, но не лепнещ. Много ми е удобен и точно такъв ми се носеше 😍🍒

# 567
  • * Under the stars *
Преди време бях писала , че се колебая между два парфюма - La vie est belle на Lancome и Alien на Mugler . Имах възможност да ги тествам - еми и двата ми харесаха Grin Въпреки че на Lancome ми се стори една идея по-силен , та май ще е той .
Сега се включвам с молба за препоръка за мъжки парфюм - нещо секси , възбуждащо , нещо , което да напомня дълго за себе си Heart Eyes Мнения за Sauvage на Dior ?
Да добавя , че става въпрос за 30-годишен мъж Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 19:43 от slynchice

# 568
Здравейте! Моля да ми препоръчате някой по-свеж мъжки Монтал, който да е с добра трайност. Проверявах във фрагрантика, изчетох доста коментари и не успях да избера.

# 569
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Wild-Aoud-6647.html
Този Монтал носи мъжът ми през топлите месеци. Траен и има и добър шлейф.

Общи условия

Активация на акаунт