Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Velvet Orchid и Velvet Orchid Lumière?
Кои парфюми имат нотка на черешов цвят?
Кой парфюм би бил подходящ подарък за моя син - Davidoff Cool Water, Bvlgari Aqva Pour Homme или Terre d'Hermès?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Velvet Orchid и Velvet Orchid Lumière?
Разликата между Velvet Orchid и Velvet Orchid Lumière се крие в по-светлата и свежа интерпретация на Lumière. Това е по-мека версия, която запазва основата на Velvet Orchid, но добавя по-цитрусови и цветни нотки, които я правят по-подходяща за млади жени. В зависимост от типа кожа, Velvet Orchid може да бъде подходящ и за по-млада кожа.
-
Кои парфюми имат нотка на черешов цвят?
-
Кой парфюм би бил подходящ подарък за моя син - Davidoff Cool Water, Bvlgari Aqva Pour Homme или Terre d'Hermès?
Изборът на парфюм за подарък зависи от предпочитанията на сина ви. Davidoff Cool Water е свеж и морски аромат, Bvlgari Aqva Pour Homme е по-интензивен и ароматен, докато Terre d'Hermès е дървесен и цитрусов. Ако синът ви обича свежи аромати, Cool Water може да бъде добър избор. За по-интензивен и изискан аромат може да изберете Bvlgari Aqva Pour Homme. Terre d'Hermès е подходящ за по-зрели мъже, които ценят дървесните и цитрусови нотки.
-
Къде мога да намеря парфюма "Nuit Et Confidence"?
-
Как се държи парфюмът Мак на Лерболарио при ниски температури?

). Обиколихме възловите места и както уж нищо не исках и не харесвах, установих, че точно в студа внезапно се вълнувам от сладки, захарни или силно плодови аромати. Потиснах си на косъм импулса да купя Mon Exclusif на Герлен, който вече много рядко се намира (основно защото сред малкото подаръци тази година получих и всичките версии на Мон Герлен
). Като стигнахме до Ланком, аз се насочих първо към Tubéreuses Castane и Lavandes Trianon, които отдавна харесвам, обаче познай кой се заинати и беше категоричен, че "ирисовите дражета" са най-хубави и много добре ми стоят и тях трябва да купим
Най-красивият ирисов парфюм в студ!
Въпреки че на Lancome ми се стори една идея по-силен , та май ще е той .