Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Йоан Владимир, благодаря за описанието! Четейки го, мисля че няма да съжалявам за поръчката си на сляпо.
Момичета, кажете някой парфюм с ухание на естествена кожа. Такава, от която се правят най- скъпите чанти.  Мирис на богатство и лукс, без да е прекалено тежко и ретро. Да се усеща кожа във всичките фази на развитие, ако мога така да го кажа...

Отговаря на всичките ти изисквания:
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Traverse … sphore-10463.html
Разбира се, препоръчвам да се пробва на кожа предварително.

# 631
Йоан Владимир, благодаря за описанието! Четейки го, мисля че няма да съжалявам за поръчката си на сляпо.
Момичета, кажете някой парфюм с ухание на естествена кожа. Такава, от която се правят най- скъпите чанти.  Мирис на богатство и лукс, без да е прекалено тежко и ретро. Да се усеща кожа във всичките фази на развитие, ако мога така да го кажа...
Пробвай Alaïa Alaia Paris for women https://www.fragrantica.com/perfume/Alaia-Paris/Ala-a-31798.html
Макар да са изброени и други нотки, аз лично през цялото време усещаме единствено кожата.
Шанел: https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cuir-de-Russie-Eau-de … Parfum-41786.html – тук нека помагат дамите любителки на Шанел, аз съм пас.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 17:31 от basila

# 632
Cuir de Russie определено е мега кожен, но вместо на дамска кожена чанта, за мен са кожени кресла в театър! Много е хубав и помпозен, аристократичен. Парфюм с характер. Аз още не съм стигнала до него, прекалено е изискващ, но определено ми е в wish list- a 😊

# 633
Е, тази кожа с малко добавени малини е Tuscan Leather Tom Ford. Като чисто нов кожен колан, може и чанта.
И аз ще видя новия Шанел. Не понасям Шанс Тендър ЕДТ и се радвам, че този е различен парфюм.

Аз харесвам Руската Кожа, но за много хора вътре има пълен памперс.

# 634
Благодаря за бързото включване и препоръките за шипровите аромати! Засега ще започна с La Panthere и Hermes Caleche, тъй като само за тях открих мостри в Нотино. Когато ги получа и пробвам, ще пиша пак.

# 635
Цитат
Пробвайте Dior Addict edp- траен, ванилов, отличен шлейф.
Ох, и аз нямам търпение да се сдобия с Адикт ❤ чета много мнения за старите и новите версии и не успявам да избера....Преди 10 години имах Хипнотичната отрова ЕДП и толкова се отвратих от нея, че дори днес да я усетя някъде по улицата и ми се повдига.... Ванилията при Адикт подобна ли е?
 Чудя се и за  Hypnotic Poison EDT версията,  тази в по-светло червено с черно капаче - не съм я тествала никога, някой може ли да ги сравни с EDP- то в тъмно червен цвят?
Искам и да се оплача Cry Narciso Rodriguez Narciso EDT му е толкова студено навън, че просто сякаш го няма 😢😢😢😢 отначало като пръсна само е леко спиртено пиперлив и край, после лека роза иии ... до тук! Финито....
Разби ми сърцето че не мога да го усещам и просто спрях.... Ще чакам пролетта, да стане поне 17-20 градуса .... Ееех... 💔

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 09:06 от Анонимен

# 636
Нищо общо нямат ванилиити на Хипнотичната и Адикт.
Двете версии също са много различни. Проби трябват. Аз не мога да нося Едп въобще, а Едт рядко, защото ме души.

# 637
  • Бургас
Адикт ми обръща всичко,не го изтрайвам,двете Отрови са два много различни парфюма,аз харесвам много ЕДТ.Пробвай задължително с хубаво напръскване.

# 638
Хипнотичната отрова ЕДП ми е адски тежка, задушлива и ми докарва позиви /май от лакрицата/. Имах колежка, която явно се поливаше с нея, защото след като си тръгнеше, до каквото се докоснех беше пропито с този аромат в продължение на часове - и химикала, и стола, и мишката на компютъра, и телефонната слушалка - всичко! Винаги минавах с памук и спирт след нея, но почти без резултат! Sick ЕДТ не го познавам, Адикт-а го обожавам! Прекрасен е за мен - ванилията е мека и уютна, перфектно съчетана с нежни цветни и свежи, леко зелени акорди - всичко това - в пълна хармония! Звучи натурално - нищо лепкаво, нито химично, плътен, шлейфов и много дълготраен при мен, нося го с удоволствие и в летни вечери. Heart Eyes

# 639
И аз не понасям лакритц, става ми лошо.

# 640
  • София
Адикт-а го обожавам! Прекрасен е за мен - ванилията е мека и уютна, перфектно съчетана с нежни цветни и свежи, леко зелени акорди - всичко това - в пълна хармония! Звучи натурално - нищо лепкаво, нито химично, плътен, шлейфов и много дълготраен при мен, нося го с удоволствие и в летни вечери. Heart Eyes
Адикт за мен е най- красив е летни вечери край морето. Познавам само старата версия обаче.

# 641
Ох, нямам търпение вече за този Адикт 💙 От Хипнотичното ЕДП е достатъчно да се пръснеш два пъти, за да задушиш 20 човека... Изобщо няма нужда от къпане... Когато го ползвах на работа спирах да го усещам, а имаше мъже които не искаха да идват на работа заради мен и моята "отрова" 😂 чистосърдечно си ме мразеха 😂 в последствие и на мен започна да ми се гади от него и така.. Всичко свърши за 5 месеца..

# 642
  • Monaco
Хипнотичната отрова Едп е любимият парфюм на моят мъж. Пробвала съм Едт, но не го харесва изобщо. В интерес на истината на моята кожа не се задържа лесно парфюм и за това винаги се спирам на тежки аромати. Дори с тях трябва човек да е много близо до мен за да усети нещо.. Купих си Guarlain L'instant Magic и за съжаление изобщо не се усеща  нито от мен, нито от другите, а така да го обичам този аромат.. Може би трябва да изчакам да се стопли..

# 643
  • Germany
Малко попресолихте манджата с тази омраза от колеги, гадене и дезинфекция на Хипнотичната отрова Едп. Същото може да се каже за всеки един от мощните, шлейфови и разпознаваеми парфюми. Да, наистина е от най - мощните ориенталци, но носен в подходящо време и минимална доза е горещ, секси и доста предизвикателен. Никой не ме е мразил, като съм с него, дори напротив, мъжете около мен пък реагират на него като котки на валериан Stuck Out Tongue Winking Eye, явно ми отива. Между другото, и Едт и Едп са в нови формули и нови бутилки, с нов дизайн на кутиите. Миналата седмица носих Едт, който при мен е основно вълшебна гардения с ванилия и дървесни ноти. Дали защото съм на друга вълна, но такъв кокос извади този парфюм, и така ме подразни, както никога досега. Та освен времето и дозата, важно е и настроението, мястото и нагласата.
Желая на всички хубава седмица.
Парфюм за деня : Les Voyages Olfactifs 01 Paris-Moscow Guerlain. Малко съжалявам, че не си го купих в размер 250 мл навремето, много, много любим Heart

# 644
Kovatcheva наистина не преувеличавам в написаното от мен по-горе....не бих си позволила такова нещо, тъй като е абсолютно ненужно....
 Влюбих се в Хипнотичната отрова през 2007ма година, когато бях 9ти клас и моята класна го носеше. Беше толкова уникален и специален, отнасяше ме в друго измерение. Прекарах 6-7 години в търсене на точно този аромат, защото не знаех дали е едт или едп, а като питах класната как се казва - тя рече "Poisonous" 😂 и точка.
 Когато го купих в едп вариант- той ми беше вторият скъп парфюм след Трусарди Инсайд, и го имаше само в ЕДП на съответния фрийшоп на който бях. Търсих едт след това, но никъде не намерих и се отказах. Едп-то леко напомняше на това мечтание, което блянувах с години, но ми свърши много лоша шега и се намразихме тотално....

Общи условия

Активация на акаунт