Жена Дете Мъж (Домакиня)

• 23 529
  • 692
  •   1
Отговори
# 315
  • Fort Worth, TX
Как изобщо можеш да сравниш едното с другото?Колко пъти на ден се сменя памперса ми кажи?Колко усилия се изискват и колко време?3 мин със забърсването на дупето.После какво, ще натиснеш копчето на пералята, простираш и правиш нещо бързо за хапване.Всичко за 2 часа.Ама не как аз принцесата ще се мина да го свърша.Лигли пълни са това.

# 316
Контеса, вие не си ли бяхте и двамата вкъщи, когато ви се роди детето? Мъжът ти тогава работеше ли?

# 317
но къде са треските тука, трудно ми е да кажа... 
На мен не ми е. Неработеща на заплата жена да вика втори помощник, освен мъжа си, да гледа детето,, за да бъде изчистен домът. Не вика детегледачка, дори бабата да е, за да излязат с мъжа, а сбира родата за санитарен полуден. Това кой нормален човек го прави?

още не проумявам как не се усеща и точно когато детето бива приспивано, той намира за уместно да играе игри.
Нали детето плаче от него, все едно някое чудовище на Стивън Кинг да те приспива.

Ами не е споменавал такова нещо, но това какво общо има с темата?
Нито тя работи неговата работа, нито той работи нейната.
Поне 5 човека тука искате той да върши и нейната работа.
Не е нормално да си у вас си, половинката ти да е на работа и да не го посрещнеш с вечеря. Без значение от кой пол си.

# 318
И ако жената нещо отиде в болница или другаде за ден-два мъжа няма да пипне детето, че е женска работа да смени памперс  или да го гледа?Че  и да поиграе с него?Беше женска работа едно време , вече е родителска работа.И никъде да не отиде  жената, отношенията им се пропукват.Друго е за час поне да я отмени като ухажване го вземете дори, .То като има бебе китките се заменят от грижи по него,същото  е.
И не съм им избирала аз партньор ,те са го направили, знаят се.
Да си свършат рабоатта и да играят на компютър и двамата.

# 319
Аз се чудя колко заслепен мъж трябва да си, за да търпиш това чудо в дома си? Да си беше взел един силиконов мастурбатор вместо тази жена, много по-добре щеше да е и да си спести доста главоболия и тормоз.

Ти сериозно ли му се връзваш на глупостите? Измисля си и пушек се вдига.

Що да не му се връзвам? Пълно е с такива готованки, тези сегашните 20 годишни са точно такива. Всички са неосъществени плеймейтки, които чакат някой богат батко да ги дундурка. Но тъй като не всяка може да я огрее се хващат с някой мекушав, на когото се качват на главата. Яд ги е, че самите те не стават за нищо и си го изкарват на влюбения наивник.

# 320
  • Fort Worth, TX
Аз се чудя колко заслепен мъж трябва да си, за да търпиш това чудо в дома си? Да си беше взел един силиконов мастурбатор вместо тази жена, много по-добре щеше да е и да си спести доста главоболия и тормоз.

Ти сериозно ли му се връзваш на глупостите? Измисля си и пушек се вдига.
Не, не си измисля.Защото след време и при моя мухльо ще е същото.То при тях е същото с разликата , че няма дете.Оня ден го чака да си дойде, за да изкара дрехите от сушилнята.Нали ги е пуснала и натиснала копчето, как ще се мине да вземе и да ги изкара.

# 321
Контеса, вие не си ли бяхте и двамата вкъщи, когато ви се роди детето? Мъжът ти тогава работеше ли?
Да, беше си в къщи първите 7 месеца, но след това работеше, както и сега.
Ставаше въпрос за 11 месечно дете, нали?

Общо взето  хубаво е родитлеите да са си подкрепа и никой да не лежи на другия изцяло, но тук трябват разговори и напасване на режимите и времето.

# 322
Ама вярно в началото на темата авторът взимаше 600 лева  (съвсем еднозначно написано, без различни тълкувания), после изведнъж вдигна левъла.

Е, 7 месеца си е бил вкъщи да гледате двама възрастни едно дете, и то при положение, че имаш опит с гледането на деца. Ти си една от тези, които най-много са си стояли вкъщи да си гледат детето, въпреки че работата им е съвсем съчетаема с гледане на собственото дете.

# 323
Не, не си измисля.Защото след време и при моя мухльо ще е същото.То при тях е същото с разликата , че няма дете.Оня ден го чака да си дойде, за да изкара дрехите от сушилнята.Нали ги е пуснала и натиснала копчето, как ще се мине да вземе и да ги изкара.

Намесвай се навреме! Ще забременее, за да го върже, и после започват проблемите. Изнудване, заплахи че няма да си види детето, искане на пари, издръжки и т.н. Ще го използва и ще го захвърли, и ще го съсипе.

# 324
  • София
Как изобщо можеш да сравниш едното с другото?Колко пъти на ден се сменя памперса ми кажи?Колко усилия се изискват и колко време?3 мин със забърсването на дупето.После какво, ще натиснеш копчето на пералята, простираш и правиш нещо бързо за хапване.Всичко за 2 часа.Ама не как аз принцесата ще се мина да го свърша.Лигли пълни са това.
Като е толкова лесно, той да престане да реве във форума, че го карат да върши тооолкова лесни неща.

Детето е работа на двамата родители.
Домът е работа на всички здрави възрастни, живеещи в него. Всъщност, и не чак толкова възрастни, стига да са здрави.

# 325
  • Fort Worth, TX
Моралка, аз няма да се меся.Избрал си я е.Да се обичат.

# 326
Като е толкова лесно, той да престане да реве във форума, че го карат да върши тооолкова лесни неща.
Ми аз останах с впечатлението, че той се чуди кое му е толкова сложното на това нещо, че жена му не го върши. И е прав, разбира се, да се чуди.

# 327
кукумицинка, мм искаше да си е у дома и да се грижи за детето си и бяхме спестявали 2 години преди това за да можем да си поживеем на спокойствие и никой да не бърза да се връща на работа и да имаме семейно време с детето си. Какво значение има това обаче към темата?

# 328
Той сигурно пералня не пуска, не простира и памперс не сменя, нито къпе детето, защото сигурно щеше да го спомене, вместо да се втелясва за това, че му се случило да намаже 2 филии с нещо и да ги слепи.

Контеса, има значение дотолкова, че ти НЕ си правила това, което препоръчваш и намираш за редно другитре жени да правят сами, ама се чудиш как не успяват.

# 329
  • София
Аз чак не мога да повярвам колко интелигентни жени се връзват на очеизвадните лъжи на този булгарише мачо от най-гаден тип.
При ЧЕТИРИ почивни дни, дори да допуснем, че в два пълни дни от тях има часпром (което няма как да е, ама айде)... той няма ЕДИН ЧАС да погледа детето си. Та на жената й се налага да вика баби за по час, че да изчисти. Да изчисти, хора, не да иде на маникюр или на фитнес.
Този толкова не си поглежда детето за всичките безброй часове, в които си е у дома, че детето реве от него. Дотолкова не го поглежда, че детето не реве от бабите, които вижда веднъж седмично.
Лъже и маже като не знам какво. Ставал сутрин в 4:30 - ама.то било само в два дни от осем. Готвел и чистел след работа, ама всъщност си правел обяд за следващия ден.
Мъж, който не поглежда детето си поне един час вечер след работа, не е никакъв мъж. На този трябва да му се молят като на бей да поседи с детето, че да се изкъпе и да хапне жената. Да му се моли жената за половин-един час за себе си без дете! Такъв и на картинка не искам да видя, иуууу.

Общи условия

Активация на акаунт