Жена Дете Мъж (Домакиня)

• 23 569
  • 692
  •   1
Отговори
# 300
Обърнете внимание, че и двете баби биват повиквани, когато жената трябва да чисти. Т.е. и от свекървата е също толкова доволна как гледа внучето, колкото и от майка си, но от автора се оплаква, че детето ревяло, защото не го познавало.
Този пост ме насочи и към друго- какви са тези пукотевци и сбирщина от женоря в деня за чистене .
Жената на автора явно може да си позволи да извика не една , а две баби при нужда.
За мен си е мързел и глезла, а и Биг Драма Куин. Особено със заплахите да си ходи.
ООх, в темата докато пишех, бяха публикувани три нови отговора , пак ще съм назад с дискусията. Опс, още  един Rolling Eyes

# 301
Авторът-мъж се държи да бетер жена с тресящи хормони.Питам се дали е сменял памперс?

# 302
Е, вероятно не ги вика едновременно бабите. Но факт - от свекървата е доволна. Ако имаше някакво тенденциозно отношение, там щеше да е първото недоволство. По-скоро е нещо обективно, Аз още не проумявам как не се усеща и точно когато детето бива приспивано, той намира за уместно да играе игри.

# 303
Е, вероятно не ги вика едновременно бабите. Но факт - от свекървата е доволна. Ако имаше някакво тенденциозно отношение, там щеше да е първото недоволство. По-скоро е нещо обективно, Аз още не проумявам как не се усеща и точно когато детето бива приспивано, той намира за уместно да играе игри.
А според теб кога е уместно ? Той няма правото по никое време . Нали детето в 10 заспива.

# 304
Авторът-мъж се държи да бетер жена с тресящи хормони.Питам се дали е сменял памперс?

А защо трябва да прави ВСИЧКО? Жена му работила ли е неговата работа? А и да е сменял памперс - какво от това??? Геройство ли е, някакво особено постижение да сменяш памперси? Медал ли да и дадем на тая майка, по новините ли да я похвалим, че сменя памперсите на бебето си?

# 305
Е, защо да не играе. Да играе и тя. Аз и преди като ми беше малко детето играех, и сега играя. И пак съм си вършила битовизмите. Като не иска да играе, да цъка на компа, детето се приспива и пуска филмче за нея, книжка. Кое му е толкова сложното щом не чисти и поддържа дома, освен грижата за детенцето.

# 306
  • София

А защо трябва да прави ВСИЧКО? Жена му работила ли е неговата работа? А и да е сменял памперс - какво от това??? Геройство ли е, някакво особено постижение да сменяш памперси? Медал ли да и дадем на тая майка, по новините ли да я похвалим, че сменя памперсите на бебето си?
Ами не е споменавал такова нещо, но това какво общо има с темата?
Нито тя работи неговата работа, нито той работи нейната.

А за памперсите разбира се, че няма нужда от медали – това е съвсем нормално задължение на всеки родител с бебе.

# 307

А според теб кога е уместно ? Той няма правото по никое време . Нали детето в 10 заспива.

4 почивни дни има. Вкъщи е, стои си и чака да го повикат на "частно". Мислиш, че е толкова натоварен с частното, че няма време да се прибере вкъщи от поръчки ли? Съмнявам се. В такъв случай щеше да работи само на частно, а не да ходи да работи за 600 лева. В повечето дни сигурно по цял ден играе.

# 308

Ами очевидно когато той е на работа нейната работа е да сменя памперси. Или и това да не прави горкичката, а да изчака мъжа си да се прибере, а бебето да се изприщва и да се дави в собствен сос?

# 309

4 почивни дни има. Вкъщи е, стои си и чака да го повикат на "частно". Мислиш, че е толкова натоварен с частното, че няма време да се прибере вкъщи от поръчки ли? Съмнявам се. В такъв случай щеше да работи само на частно, а не да ходи да работи за 600 лева. В повечето дни сигурно по цял ден играе.
Ами то частното е несигурно, макар и оттам да му идват парите. Всеки го знае. Затова стои на сигурна работа , за която го осигуряват на 600, но реално получава 1000 , поне така написа.
Е защо да не поседи на компа в 10 и 30 , след като е заспало детето . Това някакъв смъртен грях идва.
Направо се побърках днес от толкова вменени задължения на работещ мъж.
Но, поучително е. Поне за мен.

# 310
  • София

Ами очевидно когато той е на работа нейната работа е да сменя памперси. Или и това да не прави горкичката, а да изчака мъжа си да се прибере, а бебето да се изприщва и да се дави в собствен сос?
Точно, да, това също го написах няколко пъти. И да сменя памперси, и всички останали грижи по детето им. Това е нейната работата през деня, докато другият родител е на неговата работа.

# 311
Къде е писал, че го осигуряват на 600, а реално получавал 1000?

# 312
Аз се чудя колко заслепен мъж трябва да си, за да търпиш това чудо в дома си? Да си беше взел един силиконов мастурбатор вместо тази жена, много по-добре щеше да е и да си спести доста главоболия и тормоз.

# 313
Авторе, сериозно си поговорете с жена ти. Сядате, разговаряте, разпределяте и правите план за в бъдеще как ще е.

Несериозно ми се вижда една жена да не може да се оправи с едно бебе и къщата й да не свети и да няма сготвено, но там вече намесваме възпитание, организация и управа на времето.

ММ работи по  много часове от както се познаваме и сме се разпределили за да няма такива скатавки и неразбории за битовизми. Но е факт, че който си е у дома поема повечето неща.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 04:58 от Анонимен

# 314
Аз се чудя колко заслепен мъж трябва да си, за да търпиш това чудо в дома си? Да си беше взел един силиконов мастурбатор вместо тази жена, много по-добре щеше да е и да си спести доста главоболия и тормоз.

Ти сериозно ли му се връзваш на глупостите? Измисля си и пушек се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт