Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Доколкото съм чувала той е иновативен, а и не би трябвало да има нищо универсално в репродукцията по принцип, при положение, че всеки случай е толкова различен и индивидуален. Освен основните и генерални принципи, и опита, разбира се. Но за това само можем да се надяваме и да вярваме на лекарите, нали?! Simple Smile

# 541
Доколкото съм чувала той е иновативен, а и не би трябвало да има нищо универсално в репродукцията по принцип, при положение, че всеки случай е толкова различен и индивидуален. Освен основните и генерални принципи, и опита, разбира се. Но за това само можем да се надяваме и да вярваме на лекарите, нали?! Simple Smile
Амииии, за някои е иновативен, за други универсален. Simple Smile При мен май-май си беше точно универсален, явно не съм му била много симпатична и с нищо не показа, че е амбициран да използва иновативните си методи върху моите стари яйчници Simple Smile... Но както и да е... Решението за мен, според него, е ДЯ или събиране на Е....Ако това не е универсалност Simple Smile, здраве му  кажи!

# 542
Момичета и аз се интересувам за д-р Чапанова, откога ще я няма и на нейно място кой ще е. Моля ако някой има предварителна информация да сподели.🙂

# 543
[url] Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет, днес правих имунологични и крос мач тест и докато си обсъждах проблемите с д-р. установих, че последните ми изследвания за щитовидната жлеза са ми от края на 2017г.. И явно, защото всичко е било в норма не са ми пускани. Аз реших обаче да направя изследвания, но се чудя какво да пусна: ТСХ е ясно, въпроса е ТАТ, МАТ, Ф4 и Пролактин дали да пускам. Друго за което не са ми обръщали внимание са витамините, а аз имам генетични изследване в което пише, че може да имам лошо усвояване на В12 и фолиева, за нея пия Метафолиева от три години. Та какви витамини да пусна според вас. И да отбележа, че за това време са ми правени три трансфера един имаше плоден сак, който не разви сърдечна дейност имам и една спонтанна бременност приключила в 12 г.с. със спряла сърдечна дейност. Посъветвайте ме какво да пусна от тези изследвания Simple Smile Благодаря предварително!

# 544
  • София
Освен неусвояване на Б9 (фолиева киселина) вероятно имате неусвояване и на други витамини от група Б (има генетична мутация, която засяга това). Проверете нивата на Б12 и витамин Д. Плюс ТСХ, ТАТ, МАТ, Ф4 и Пролактин. За пролактин има изискване за покой 30 мин преди вземане на кръв, и без стимулиране на гърдите в предните дни.

# 545
    Аз просто искам да изразя колко съм приятно впечатлена от отношението на целия персонал, вкл. лекарите, в клиниката. Даже ЦС ми мина почти приятно, като изключим шубето, което брах преди това.
    Някой знае ли каква е разликата между ЗФ и ЛУФ синдром или тема, в която е коментирано? Сега, аз като често задържам фоликули май ше се окаже, не е ли това ЛУФ?

# 546
      Някой знае ли каква е разликата между ЗФ и ЛУФ синдром или тема, в която е коментирано? Сега, аз като често задържам фоликули май ше се окаже, не е ли това ЛУФ?
      Аз бях по същият начин, постоянно почти задържан фоликул. Дори при инсеминация след Прегнил не се спукаха фоликулите. Нищо не ми казаха за ЛУФ и как се диагностицира, после аз прочетох, просто решихме да минем на ин витро, защото не се пукат фоликулите, а и ФСХ ми беше високо. За диагностициране на ЛУФ може да прочетеш мисля няколко месеца трябва да те следят дали и кога се пукат фоликулите. От друга страна при мен ако не се пукат в месеца или два месеца почивах да пия противозачатъчни за изчистване, защото че беше страх да не растат много. След инсеминацията ми бяха по 5 и 6 см,.но два месеца противозачатъчни и се изчистиха.

# 547
      Здравейте,
      Вчера се обадиха от Надежда за резултата ми от имунологична биопсия и биопсия за определяне на имплатнтацинен прозорец. Необходима е промивка, контролна биопсия и вливане. Какво представлява промивката. Прочетох, че в някой случаи назначават и лекарство. Има ли разлика между лекарство и промивка...Мога ли да си получа резултатите от регистратурата. За вливането ми казаха, че не могат да ми кажат какво ще бъде. Може ли да споделите как са протекли при вас нещата. Благодаря

# 548
      Здравейте,
      Вчера се обадиха от Надежда за резултата ми от имунологична биопсия и биопсия за определяне на имплатнтацинен прозорец. Необходима е промивка, контролна биопсия и вливане. Какво представлява промивката. Прочетох, че в някой случаи назначават и лекарство. Има ли разлика между лекарство и промивка...Мога ли да си получа резултатите от регистратурата. За вливането ми казаха, че не могат да ми кажат какво ще бъде. Може ли да споделите как са протекли при вас нещата. Благодаря

На мен ми правиха промивка с интралипид и някакво лекарство,” измислено” от д-р Стаменов (така ми каза той тогава) . Контролна след това не съм правила.

На коя дата ти беше взета биопсията? (Питам,понеже и аз правих отново ,че старите са от лятото и да знам горе-долу как вървят)

# 549
      # 550
      • Sofia, Bulgaria
      Здравейте момичета , може ли някой спешно да ми каже каква е цената на кюретажа в Надежда ?

# 551
      Здравейте момичета , може ли някой спешно да ми каже каква е цената на кюретажа в Надежда ?
      450лв.

# 552
      • Sofia, Bulgaria
      450лв.

Много благодаря

# 553
      Здравейте, много съжалявам,че ви се налага да питате за това! Ако кюртаж и абразио са едно и също, а доколкото съм запознат са цената е 450 лв.. Моята информация е от Октомври.

# 554
      Момичета, знаете ли до кога ще работи д-р Чапанова, предвид това че е бременна? И знаете ли каква ще е процедурата за нас, като нейни пациенти - на кой доктор ще ни прехвърлят, имаме ли право на избор и т.н.
      Някоя от вас имала ли е подобен случай с друга докторка?
      2017 година започнах прегледи при д-р Шефкетова.Когато тя напусна ме прехвърлиха при д-р Цветков,без изобщо да ме питат при кого искам да се запиша.Но е било за добро-сега съм в 12 седмица след ЗЕТ.

Общи условия

Активация на акаунт