Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 574
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Много стискам палци да имаш хубави имунологични. И аз го купих именно, защото подпомага качеството, ама после навсякъде четох, че подсилва имунитета. Трябва да се прецени дали в момента не помага повече, отколкото да пречи. На трансфера нали уж ни дават подтискащи имунната с-ма..

# 436
  • София
Л-аргинина е аминокиселина и не подсилва имунната система

# 437
А някоя от вас пила ли е Витекс? Четох,че вършело чудеса и се чудя дали да не си го купя!

# 438
Правени са проучвания, че подобрява връзката между ембриона и плацентата и  се прилага за по-добра лигавица на матката. Също така е алтернатива на Интралипида и Имуновенина; също така приложението му след няколко спонтанни аборта дава положителни резултати при жени, при които не са открити други причини. Всичко това ви цитирам от един английски сайт - fertilityfriends.co.uk
дано помогне

# 439
  • София
A това новото лекарство вдига ли пак така левкоцитите?
Аз зарзиото го отказвах защото и без това постоянно съм с леко завишени левкоцити... вече 2 години и повече .. причина не съм открила.
След като казах това на Стаменов не ми е давал зарзио...

# 440
Идея си нямам нали все пак ни правят пълна кръвна картина

# 441
  • София
Въпреки пкк която винаги показва леко завишени левкоцити при мен (11-12, при горна граница 9-10), двата пъти Стаменов ми даваше зарзио и на двата трансфера съм му споделяла за проблема ми и после са махали зазиото от рецептата ми.

# 442
Колко трансфера имаш при него?

# 443
До колко можем да вярваме на сайта bb team не знам, но там пише, че L-arginin значително увеличава нивото на Т-килърите- бели кръвни клетки, които убиват ракови и увредени клетки в организма.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 07:50 от Шакира

# 444
Благодаря ти

# 445
  • София
Колко трансфера имаш при него?
Два за сега, предстои ми ЗЕТ

# 446
Попрочетох и това, което пише в англ.сайт за Зарзиото е, че се изписва при жени, при които се наблюдава неутропения, както и при липса на имплантация след 5-6 опита ин витро. Трябва да се следи кръвната картина, но е опасен при четирикратно повишаване на левкоцитите над нормата. Бил естествен Цитокин и се произвеждал по принцип в тялото от фоликули, в които узряват здрави яйцеклетки. Подобрявал връзката в общуването на ембриона с лигавицата на матката. Заради това можел да се прилага и вътрематочно от 3 до 7дни преди трансфер.

# 447
  • София
...Ще е добре наистина да се установи каква е и да не се мълчи, че има проблем. Шакира нещо спомена за бял разтвор преди и прозрачен сега...

Днес си взех епикризата от хистероскопията и там са посочени медикаментите, които са използвани "Пропофол" и "Фентанил", както и съответната дозировка :

Възможно е всеки организъм да реагира различно на тези медикаменти или дозировката да е по-висока, за да не се понася добре.

# 448
Simple Smile пак е бял като мляко разтвора-сигурно е въпросния пропофол.

# 449
Здравейте, епикризата от хистероскопията кога и от къде се взема? Днес имах хистероскопия, но не питах нищо- само разбрах, че са ми махнали полип, който ще се изследва.

Общи условия

Активация на акаунт