Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, малко ви отклонявам от темата за упойката, но искам да ви попитам АМХ кога се изследва, по време на цикъл ли или... Днес не ми казаха и аз не попитах.

# 451
Здравейте, епикризата от хистероскопията кога и от къде се взема? Днес имах хистероскопия, но не питах нищо- само разбрах, че са ми махнали полип, който ще се изследва.

От информация след 2-3 седмици.

# 452
Здравейте, малко ви отклонявам от темата за упойката, но искам да ви попитам АМХ кога се изследва, по време на цикъл ли или... Днес не ми казаха и аз не попитах.
На 2-3 ден от цикъла.

# 453
  • София
Моля ако има  някоя от вас,на която др.Стаменов е приложил новия метод PRP(инжектиране на тромбоцитна плазма в матката)с цел подобряване на лигавицата, да ми пише на л.с.

# 454
Днес разбрах, че имунологичната биопсия ми е готова, но жената от регистратурата не пожела да ми разпечата резултата. Утре имам час при лекуващия лекар. След това ще мога ли да си получа резултатите - на хартия или на диск?
Обикновено си правя архив на всичко.
Резултатите под каква форма са, какви са показателите?

# 455
  • София
За изследването на АМХ няма значение деня от МЦ.

# 456
Благодаря,  трябва да съм в цикъл.

# 457
  • София
Благодаря,  трябва да съм в цикъл.
Освен, ако не си в менопауза, все си в цикъл Wink само фазите са различни
Няма значение дали имаш кървене или не! АМХ може да се изследва по всяко врем на МЦ!

# 458
На мен имунологичните изследвания са ми готови. И пак NKT и някакви супресори са завишени..Аман от тия NKT. Няма отърване от тях. Спирам Аргинина. И пак същото лечение като преди 3 години и отново Имуновенин преди трансфер. Ужас. За мен времето е спряло. А тоя Имуновенин така го бях намразила..Лятото ми ставаше много лошо от него...😩 Само не знам Станенов за какво ще ми прави биопсия в случая, освен за имплант.прозорец😞 

# 459
NKT НК клетки ли са? А защо ще спираш Л-аргинина? Влияе по някакъв начин на НК клетките ли? Тъкмо реших да възобновя приема му и ме караш да се замисля. Преди 1.5 години бях с НК клетки 26 при горна граница 12. Но в някакъв момент ще ги пусна и в Надежда, че мина време, а и тогава ги пуснах 1 месец след миседа ми и може да са били повлияни. Аз нали съм с ендометриоза, доколкото съм чела НК клетките са взаимосвързани с нея, така че сигурно пак ще цъфна с някая голяма стойност.

# 460
  • София
В Надежда май нк клетките се гледат само от биобсия, не знам дали се изследват кръвните показатели, които Русев изследва.
На нк клетките много неща могат да повлиаят. Например настинка, бактерия, кариес, абе - всичко.
На тия в матката обаче уж такива неща не ги променяли, за това било по-правилно.

# 461
Brayda,
Ще го питам в събота кое влияе и кое не. В момента съм в пълно здраве. Дори започнах пак да бягам... А тия Супресори какви са?

Боби,
Аргинина нали увеличавал Т-килърите. Та си мисля, че и той може да е повлиял на NKT.

# 462
Момичета колко максимално може да бъде ФСХ за да се стартира процедура? Преди 3 месеца беше 14.9, пих 3 месеца разни добавки и до няколко дни чакам МЦ и ще пускам пак хормоните, но ми е притеснено дали въобще  може да се стартира процедура при високо ФСХ....

# 463
В Надежда изследват НК клетки и в кръвта и при биопсия в матката. Шакира, моля те сподели какво е казал д-р Стаменов за л-аргинина и имунологията. Сигурно ще каже, че няма връзка, ама все пак..

# 464
Момичета, имам известни притеснения. Винаги кръвотечението ми по време на цикъл е продължавало 5 дни, като обикновено петият е бил вече чист. От няколко месеца пия аспирин протект след овулация до първи ден и цикълът ми се промени- кръвотечението ми е по-обилно и матката се чисти по-дълго време. Ето днес ми е 5-ти ден и все още изхвърлям лигавица. Не ми се струва нормално. Дали е възможно да е от аспирина или съм тръгнала към менопаузата?Sad

Общи условия

Активация на акаунт