Край на вечния въпрос „С какво да се отопляваме?“ - TESY предлага решения за всеки дом и джоб

• 13 064
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Отопляваме се с централно парно, имаме климатик, а отпреди да сложим климатика имаме и духалка.

# 151
  • Бургас
С климатици и конвектори.

# 152
  • Телиш/Плевен
Апартаментът, в който живея в момента, се отоплява с парно.
Имам къща на село, която отоплявам с маслен радиатор и вентилаторна печка.

# 153
  • добрич
Ние се отопляваме с климатици. Три климатика на тристаен апартамент.

# 154
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Отопляване се с пелени.

# 155
В апартамент сме и се отопляваме с климатици- 2 броя за 100 кв.

# 156
Живеем в апартамент. През деня отопляваме две стаи с маслени радиатори, а вечер и в почивните дни - локално парно с камина на дърва.

# 157
Вкъщи се отопляваме с климатик. Когато детето беше бебе, ползвахме конвектор. Много е удобен, защото беше тихо и топло.

# 158
На ток - климатик и конвектори.

# 159
  • София
Отопляваме се на парно и климатик

# 160
  • София
Отопляваме се с климатици, с изключение на спалнята. Там сме с Маслен радиатор на Теси, въпреки че има и там климатик. Не ми допада отоплението на климатик, не мен все ни е студено, а и го избягваме заради детето

# 161
  • Варна
Апартамента ми е много топъл. Отоплявам го само с един климатик. При нужда имаме и духалка. Имаме и подово отопление в една от стаите, но не е пускано с години.

# 162
Отопляваме жилището ни с климатици.

# 163
Отопляваме се с климатици в част от апартамента, но търсим вариант за кухнята, тъй като е малка, и не е удобно да се сложи климатик.

# 164
Ние сме на климатици, но ако стане много студено (както всички знаят те често замръзват), пускаме и духалка.

Общи условия

Активация на акаунт