Бъдещата свекърва / снаха, зет, тъща/ - нагласи и очаквания

• 58 714
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 120
Между другото в темата "С какво ви дразнят свекървите" тези дни едновременно пишат две девойки. Едната се тръшка:"Тая гадина свекървата само ми се мазни. Не разбира идиотката, че на мен тия не ми минават и аз със нея приятелка няма да бъда." Другата тропа с краче:"Тая незаинтересована гадина само си свива цигарки и не иска да дойде да ми изкъпе бебето."

Ай сиктир! Така и така все ще съм крива, следователно ще правя само това, което ми е кеф на мен.

# 121
Да бе. Рибата в морето, даже още на хайвер не са я изхвърлили, аз тиган да слагам.

# 122
На това по модерному му се вика превенция. Та и аз съм превантивна.  Mr. Green

# 123
  • Fort Worth, TX
Мне, аз просто съм темерут и това ми е отношението към цялото човечество. Не е лично към бъдещата снаха.

Уиш, но докато четох се оказа, че никой тук не смята да се сбижи с бъдещия/настоящия зет или снаха. Пък за друга рода да не говорим. Laughing
Няма как да стане това.Моята свекърва много държеше да сме приятелки.Обясних и че аз приятелки имам.Може да пием кафе и разни други неща , но приятелство забрави.Въобще не държа да съм приятелка със снаха ми.Аз дори не познавам родата й , ако изключим баща й , с който си казахме едно здрасти на скайп.

# 124
А аз какво да кажа, като с БНД не си говорим от години, а майка му-първата ми свекърва 😁 си мисли, че сме приятелки. Идвала е в нас на кафе без да се обади. Звъни ми по телефона от чужбина да ми споделя някакви неща от рода на това как можело дъщеря и да не  послуша и да роди от втория си мъ, с него нямала 1 придобивка за разлика от първия. И на първия си зет звъняла така и се оплаквала и ходила до тях на кафе. Сподели ми, че имала гадже и той бил разведен, готвел много добре и т.н.т. На бившата ми зълва също надувала главата- как в нас било светло и топло и как съм си обзавела къщата, детето ми било по-послушно и т.н.т. В 50 от 100 разговори аз и казвам да не ме занимава  ама тя си продължава. Оня ден ми донесла от селото и тикви, картофи и ябълки и ги оставила на баща ми. Съседките се шегуват с нея, чес подкупи ме търсила да се връщам. Не мога да я трая, ама я и съжалявам. Сина и и дъщеря и само за пари я търсят и никой не я поглежда. Още я съдят, че се развела с баща им, а са станали дърти магарета на 39 и 36.

# 125
Между другото в темата "С какво ви дразнят свекървите" тези дни едновременно пишат две девойки. Едната се тръшка:"Тая гадина свекървата само ми се мазни. Не разбира идиотката, че на мен тия не ми минават и аз със нея приятелка няма да бъда." Другата тропа с краче:"Тая незаинтересована гадина само си свива цигарки и не иска да дойде да ми изкъпе бебето."

Ай сиктир! Така и така все ще съм крива, следователно ще правя само това, което ми е кеф на мен.
Нямаш представа,колко си права,особено когато станеш свекърва,винаги ще си виновна.

# 126
  • Пловдив
Седя аз и си мисля. Абе Уишмастър, ако твоята Златна налети на някой мой - КОЙ ще гледа внуците?!!?

# 127
Ми ще наемете бавачки:) баба под наем.

# 128
  • Пловдив
Аз ще съм го ударила на живот.

Нямам никакви очаквания към бъдещите снахи. Да се оправят. Аз ще съм по-дистанцирана свекърва. Добре-зле, това съм си аз. Единствено очаквам да не ме въвличат в проблемите си между тях.

# 129
Таткото ще звзема дейно участие ,наполовина  за него и още  на половината половина заради булката, сега така е модно. То да стане ,ще се намери кой да гледа бебета.

# 130
Янтрич, твоите младежи готвят, забавляват малки деца- живот ще си живее Кифлата Златна с някой от тях, а ти няма ли да пуснеш 2-3 чушки от оная тава за внученцата да не гладуват, милите?

Ох, сега те прочетох, че си щяла да си дистанцирана свекърва. ОК, пращай чушките по куриер.

# 131
  • Пловдив
Янтрич, твоите младежи готвят, забавляват малки деца- живот ще си живее Кифлата Златна с някой от тях, а ти няма ли да пуснеш 2-3 чушки от оная тава за внученцата да не гладуват, милите?
Аз мисля като разтикам Триглавата ламя от къщата си да спра да готвя. Като умре и котарака от старост ще настане рахат. И ще се впусна в пътешествия.

# 132
Не чакай котарака да се гътне. Дай го като сватбен подарък. Кифлестото иска да осиновява коте, а аз я сецнах, че като се изнесе да живее самостоятелно, може и стадо котки да осинови. По-рано, найн.

# 133
Що се сещам за "гладни кокошки, просо сънуват"Wink
Мисля, че след още няколко години, и то не много, духът на темата коренно ще се промени. Креми е първата лястовичка само ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • Пловдив
А не, позволи ми да познавам себе си. Не налитам да гледам деца, гледала съм достатъчно, мерси. Обичам да ходя насам-натам, да пътувам. Особено обичам да карам ски, надявам се да имам възможност и на екзотични места.

Общи условия

Активация на акаунт