Бъдещата свекърва / снаха, зет, тъща/ - нагласи и очаквания

• 58 755
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 080
Хапни един сникърс, Наденичке.... не си ти, когато си гладна.

Това ми е след сникерса. Когато съм гладна не съм на себе си наистина и не я споменавам табуретката ни.

# 1 081

Това ми е след сникерса. Когато съм гладна не съм на себе си наистина и не я споменавам табуретката ни.

Знаех си аз, че има човещина в теб Laughing...  Таби? На галено?

# 1 082

Знаех си аз, че има човещина в теб Laughing...  Таби? На галено?

По-добре "бури", когато се разнежа ... JoyAnimal Pig

# 1 083
Бури! Одобрявам! Някак нежно звучи Laughing

# 1 084
Почти любовно. Joy

# 1 085
Почти любовно. Joy
Ей,ще развалите, иначе тъй топлите отношения значи...Подстрекателки Joy

# 1 086
Винаги съм си мислила за отношенията на майка ми и бъдешия ми мъж...ами прекрасни отношения-той не знае български,тя не знае английски.
Усмихват си се един на друг като сме у нас и си пращат емотиконки от време на време в фейсбук.

И на свекърва случих- много се радва като й отидем на гости-обикновено отиваме събота и си тръгваме в неделя през месец или през 2...Тя живее на около 2 часа път.

Та тайната на добрите отношения е да има някаква дистанция. Дето се вика да си залипсвате.

# 1 087
  • Paris, France
И на свекърва случих- много се радва като й отидем на гости-обикновено отиваме събота и си тръгваме в неделя през месец или през 2...Тя живее на около 2 часа път.

Та тайната на добрите отношения е да има някаква дистанция. Дето се вика да си залипсвате.

+1. Моята свекърва и свекър живеят на 8 часа път със самолет + още 4-5 часа път от и до летище, чакане на летище, багажи, контрол. Като идем в събота си отиваме в неделя след месец. Супер е.

Моят мъж много се радва да си говори с майка ми и постоянно я кани. Даже бие 2.5 часа със самолет да ходи да я вижда без мене.

# 1 088
Майката на приятеля ми ми подарява за поводи кухненски неща- дъски за рязане, поставка за подправки и подобни. Аз на нея- кремове за лице, червила и подобни. Млад човек съм, би трябвало да е обратното, ама аз си казвам "все пак жена е, нищо, че не е на 30", почти всяка жена (тя със сигурност) обича да се пооправи, да се поглези. Аз също. Не че държа точно на козметика, просто някакъв странен парадокс се получава.

Дразнещо е. Може би другия път трябва да подаря крем за 70+ или моп.

# 1 089
  • Paris, France
Майката на приятеля ми ми подарява за поводи кухненски неща- дъски за рязане, поставка за подправки и подобни. Аз на нея- кремове за лице, червила и подобни. Млад човек съм, би трябвало да е обратното, ама аз си казвам "все пак жена е, нищо, че не е на 30", почти всяка жена (тя със сигурност) обича да се пооправи, да се поглези. Аз също. Не че държа точно на козметика, просто някакъв странен парадокс се получава.

Дразнещо е. Може би другия път трябва да подаря крем за 70+ или моп.

Като бях млада много се дразнех на подаръци като червила и козметика и предпочитах да си ги купувам аз. Много обичах кухненски уреди и свекърва ми също и много се радвах на Cooking chef, примерно.

Сега като си имам всичко ужасно се дразня да ми носят неща за кухнята.

Ако свекървата знае, че искаш козметика може би ще ти купува. Моята спря, защото все не нацелваше нещо, което да харесам. Купува ми парфюми, но от 10-15, които аз съм подбрала, а не първия хванат или най-нов.

# 1 090
Свекър ми ми подари за коледа 5 чифта чорапи (2 от тях детски-аз съм 38 номер), стар чадър!?! ,фенер, течен сапун за ръце и ръкавици от тия по Долар магазините (като левчетата-пак  детски са ръкавиците.).... И това е за всеки повод- отива в долар магазина и ми купува странни неща, които види (най-вече чорапи...толкова много чорапи-а аз обичам памучни чорапи не тия спарващите и никога не ги нося).
Но не ми прави впечатление.. Виж майка му за всеки повод ни подарява Gift Card и си купувам някоя дрешка- ами много полезно е-и й пращам снимка да й се похваля какво съм купила с Gift Card-a.
Tа ако те попита й кажи какво обичаш ако не...важното е мъжа ти да не ти подарява тигани и мопове,а да те глези-все пак си жена.

# 1 091
  • Fort Worth, TX
АЗ много обичам да ходя в долар трии.Особено като пуснат семена за цветя.Навсякъде по долар пакета там 25 цента.Гифт картата си е чиста работа .

# 1 092
АЗ много обичам да ходя в долар трии.Особено като пуснат семена за цветя.Навсякъде по долар пакета там 25 цента.Гифт картата си е чиста работа .
и аз го обичам-ама от dollar tree чорапи вече съм зарината от свекър ми...и разни долар щуротии дето само се чудя как  тайно да затрия  някъде.за рд ми подари кърпа за прах пак от там ( и чорапи мисля Grinning )

# 1 093
и аз го обичам-ама от dollar tree чорапи вече съм зарината от свекър ми...и разни долар щуротии дето само се чудя как  тайно да затрия  някъде.за рд ми подари кърпа за прах пак от там ( и чорапи мисля Grinning )
Ако ти е бъдещ свекър, явно жадува за момиченце. Не го лишавай от удоволствието да ти купува неща , хехе. кой знае колко е добронамерен.
На мен ми  е някак миличък с тези мечешки симпатии.Blush

# 1 094
Ние не общуваме много, че да ме пита. Но синът ѝ обича да ѝ разказва, така че знае, че не бих се зарадвала на черпак. Просто се мисли за млада и не може да приеме, че е стара.

Общи условия

Активация на акаунт