Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 48

• 18 978
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Това за Зорничка ще е трудно, но мога да пробвам Wink 3 пъти на ден, но до края на седмицата, не цяла седмица.
Ако сте навити започвам 😼😆.

Моето що го пропусна?FlushedFlushed
Отче наш ли не знаеш?

# 31
Това за Зорничка ще е трудно, но мога да пробвам Wink 3 пъти на ден, но до края на седмицата, не цяла седмица.
Ако сте навити започвам 😼😆.

Моето що го пропусна?FlushedFlushed
Отче наш ли не знаеш?
🤣 Отче наш и мили думи за Тони, няма грижи. Зорница обаче ще ме затрудни. Как хем да изпълня мисията против проклятие 😆, хем да не кажа нещо, което не мисля. Предизвикателство е Wink

# 32
Дрийми...имам усещане, че не знаеш Отче наш Wink
За теб и всички смирени в темата.
(предварително се извинявам, ако има някой силно вярващ)

Отче наш, Ти, който си в сериала!
Да се свети Анонса Ти.
Да дойде Твоят Епизод,
да бъде Твоето Промо,
както по телевизора, така и на nova play,
Насъщната ни доза драма дай днес
и прости, че не помним какво се случи вчера,
както ние прощаваме на тези, които не харесват нашите любимци,
и не въведи нас в изкушение да гледаме серията от снощи повторно,
но избави ни от рекламите,
защото Твоя е Снимачната площадка,
и Актьорите, и Сценария, до финалния епизод.

Амин!

# 33
  • София
Хахахаааа, Доне, Много е добро, много.

Може ли и една за Дева Христина-Мария, майчицата на цялото архангелско множество в сериала?

# 34
Хахахаха, Дона! Признавам невежеството си 😂. Отивам да се покая.

# 35

Може ли и една за Дева Христина-Мария, майчицата на цялото архангелско множество в сериала?

JoyJoyJoyJoyJoy
Ох, докато зацепя аххахахахах

# 36
Понеже и аз вчера бях на сцената в бара, искам да кажа, че Марио направо успя да я изкара от равновесие Зорница , когато си тръгна с Пламена.
Щеше да се разплаче.
Направо си представям как е умряла от яд, че Пламенчето ще бъде залепена на плочките, а не тя.

# 37
Хохохо, край на приклятието. Спайдърмен осъзна, че иска деца (имам дежа вю 😊😂) и се събра с жена си 🤗😆.

# 38
Хохохо, край на приклятието. Спайдърмен осъзна, че иска деца (имам дежа вю 😊😂) и се събра с жена си 🤗😆.

Ако не кажеш бързо 3 пъти Отче наш и 4 мили изречения за Тони и 5 за Зорница, на спайдърмен спайдърсъпругата ще умре до края на филма.
Така че - бързо!

# 39
  • София

JoyJoyJoyJoyJoy

Е, ти не искаш ли щастие за нашите???
Ако искаш, най-късно от 16-ти януари трябва да казваме молитвата сутрин, обед и вечер и дано небесните войнства са с нас и Девата се смили над бедните ни души.

Хахахааа, Дрийми, това не се брои, да знаеш Wink

Ех, Марио, Марио. Ако в шести сезон беше лепил Зорница на плочките през ден, нямаше да избяга с 200 от теб Simple Smile

# 40
JoyJoyJoyJoyJoy
Е, ти не искаш ли щастие за нашите???
Ако искаш, най-късно от 16-ти януари трябва да казваме молитвата сутрин, обед и вечер и дано небесните войнства са с нас и Девата се смили над бедните ни души.
Хахахааа, Дрийми, това не се брои, да знаеш Wink
Ех, Марио, Марио. Ако в шести сезон беше лепил Зорница на плочките през ден, нямаше да избяга с 200 от теб Simple Smile
На 16ти ли почват снимките?
Добре, довечера ще измисля нещо.

Роси, моля те, строително-ремонтни дейности, фаянс, фуги и теракот - довечера! Не сега!

# 41
  • София
Донааа, 7 пъти Отче наш, да се покаеш, че не знаеш каква дата е 16-ти Януари. Тогава Бате има РД Simple Smile

# 42
Донааа, 7 пъти Отче наш, да се покаеш, че не знаеш каква дата е 16-ти Януари. Тогава Бате има РД Simple Smile

Аз знам датата 9-ти Септември Wink На някои други хора РД-то Grin

И какво общо има РД му със сценария? Съвсем не схванах....руса съм

Отче наш
Отче наш
Отче наш
Отче наш
Отче наш
Отче наш
Отче наш

Амин!

# 43
Благодаря за темата, няколко дни само ще ви чета🤗

# 44
Понеже и аз вчера бях на сцената в бара, искам да кажа, че Марио направо успя да я изкара от равновесие Зорница , когато си тръгна с Пламена.
Щеше да се разплаче.
Направо си представям как е умряла от яд, че Пламенчето ще бъде залепена на плочките, а не тя.

Много лошо я посече тогава. Тя до последно се надяваше, че отива към тях, ама ц. И после ми беше много смешно (извинявай, Доне!) как Тони й говореше, а тя сигурно и една дума не чу от казаното, защото беше заета да страда по брат му Joy
Но е много красива тази сцена, много. Heart

Доне,и да няма общо със сценария в добра отправна точка да почнем с молитвите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт