Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 48

• 18 979
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Контузих се Cry
Лекааааааааар!!!!! Готин и внимателен по възможност

# 616
Контузих се Cry
Лекааааааааар!!!!! Готин и внимателен по възможност
Първо на рентген или направо при коремния ?

# 617
Паднах по стълбите, така че рентгенът е наложителен. Но си мисля, че е задължително да ме види коремен - да не съм натъртила случайно нещо и там. Шефът на Спешното дали е на смяна, чух, че е добър?

# 618
  • София
Не е, напусна. Работи в друга болница като детски хирург.

Сериозно ли си се контузила?

# 619
Мхм, не се шегувам. Оплетох си краката и взех последните 2-3 стъпала от едно стълбище летейки и после по очи на земята. Joy
Боли ме единия крак на две места, но май е само натъртено.

# 620
# 621
Тук ли работи коремният? Който се изявява като детски? Joy
Или това е при Доц. Димитрова?

# 622
Ще го извикам, щом трябва. Animal Smile Cat

# 623
Моля, извикай някой спешно Joy

# 624
Май взе да ви доскучава 😂.
Аз в последните дни съм в Коледен маратон, но от утре намалям оборотите и се чудя, какво да гледам 🤔. 5-ти сезон на ОЖ или да продължа с 3-ти на Анатомията?

# 625
Аз си гледам пети сезон, когато имам време 😀 Снощи минах сцената в бара... Какъв поглед само има Марио...

# 626
Епизод 14
Един месец по-късно.
Марио отново е на крака и току-що се е върнал в болницата. Със Зорница разговарят в нейния кабинет.
На вратата се чука. Влиза Тони с Радостина.
Т: Добър ден! Едно момиче искаше да се види с любимата си приятелка.
З: Здравей, Радостина! Влизайте!
М: (надоверчиво) Разрешават ти да ги взимаш от приюта, когато си поискаш?
Т: Не, с директорката и още две деца сме. На преглед са при Кръстева.
З: А ти се справяш добре като бъдещ татко. Разбрахме за Явор.
Т: Ааа, да. (Прави пауза) Радвам се, че професор Цонев подписа договор с приюта и децата там ще получават качествени грижи.
Р: Къде са играчките?
М: (Усмихва се) Значи помниш? Те са на друго място. Харесаха ли ти?
Р: Да. Имах много играчки при новите мама и тати, но вече не ме искат.
Марио и Зорница поглеждат въпросително Тони.
Т: Искаш ли да извикаме някой да те заведе при играчките?
Р: Да.
Идва сестра и извежда момичето.
М: Какво се случва? Защо говори така?
Т: Щяха да я осиновяват. Едно семейство беше задвижило процедурата, документи, институции, виждаха се редовно с нея, носеха й подаръци....и изведнъж жената забременяла и се оказа, че вече не искат да осиновяват.
З: Горкото дете!
Т: И няма как да обясниш, защо са се отказали, защо не идват за нея. Аз самият не можах да повярвам. Това е огромен товар за детето.
Марио и Зорница обръщат глави към друг. Тя го гледа въпросително, той само кимва, усмихва се леко и казва:
М: Каза, че директорката е с теб. Ще говоря с нея, къде е?
Т: За какво?
З: Искаме да осиновим Радостина.
Т: Вие двамата? Това сериозно ли е?
З: (поглежда Марио) Да. Току-що го решихме.
Т: Не, не, вижте - това е нещо сериозно.   Това не е като раздялата и бягството от сватбата. Разберете, не може да даваме поредните празни надежди на това дете!
М: Брат ми, знаем това. Искаме я.
Т: Наистина?
М: (поглежда Зорница) Да, определено.
Тони се обажда по телефона и директорката влиза след няколко минути. Той ги оставя сами.  
Марио и Зорница изпращат директорката и децата в буса към приота. Прегръщат Радостина, бусът тръгва и те махат усмихнати.
Споглеждат се.
З: Ще имаме дете?
М: (кима) Ще имаме дете.

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 14:06 от Анонимен

# 627
Ние с Донето все едно сме се наговорили - тя пуска епизод, аз пускам линк Joy

Доне, тея двамата голяма хармония бе, само с поглед вече се разбират, че ще осиновят Радостинка Grinning Сега разбрах обаче, защо съм изпуснала Кристина. Кристина - Радостина, объркала съм ги Grinning

Ето ви линк към последната част от шести сезон.
https://we.tl/t-O3zmvo07cN

# 628
Ние с Донето все едно сме се наговорили - тя пуска епизод, аз пускам линк Joy

Доне, тея двамата голяма хармония бе, само с поглед вече се разбират, че ще осиновят Радостинка Grinning Сега разбрах обаче, защо съм изпуснала Кристина. Кристина - Радостина, объркала съм ги Grinning
Моски, за някои неща тези двамата нямат нужда от приказки Heart Eyes Желанието и готовността за детенце е едно от тях.
Мисля, че трябваше повече да убеждават Тони, ама той смее ли да спори с бате Stuck Out Tongue Winking Eye

А тиииии....като си починала с клиповете....по-натам евентуално....коледен подарък за Донето нещо? Flushed Kissing HeartHeart EyesKissing HeartHeart

А сега правим малка пауза за Марио и Зорница и в следващите 3-4 епизода се връщаме назад, за да разкажем за Кристина. Накрая ще обединим двете истории и ще дадем финал на сезона, който ще ви размаже Joy
И защо говоря в множествено число - не е особено ясно....

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 14:04 от Анонимен

# 629
Много хубав клип Hug

Общи условия

Активация на акаунт