Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 65 917
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Мерси  bouquet
Продължавам с цапането  Mr. Green

# 76
Ели, дай снимки на двете визии и ще дам идея. Така не мога да си го представя изобщо. Може би имаш предвид нещо подобно? Ако да, готино е като идея, на мен ми допада такъв грим.

Здравейте, тайничко следя темата, но рядко се включвам. Бива ме само във вечерния грим, защото е по-тежкият и за мен е по-лесен за оформяне. Като става дума за дневен макиаж съм голяма трагедия.
В поста на Есмералда, много ми харесват цветовете на горния клепач и цялостното оформяне. Можете ли да ми препоръчате палитра или сенки, с които да се постигне ефекта?
Имам много кафеви палитри, защото съм с такива очи, но тъмният цвят на снимката ми изгледжа повече като комбинация м/у други цветове. Simple Smile

# 77
А на мен ми харесва синьо-зеленото, или както се води този цвят.
Да ми предложите такъв цвят сенки или молив?

# 78
Веднага ви казвам коя е палитрата - Colourpop x Becky G Salvaje palette. Струва 18 долара.

Като алтернатива за прасковените тонове можете да ползвате Too faced Just peachy mattes, но за тъмно синьо-зеленото идеи нямам. Може би да видите единички на Никс и Инглот.

# 79
Рядко пиша, но хвърлям око на темата.
За НГ ще съм с черна рокля, леко разкроена с бордо акценти. Косата ми е черна. Лицето много бяло ,с жълт подтон.
Не знам този път на какъв грим да си спра. Знам,че една хубава очна линия и червено червило и подчертани мигли(може би бежов нюд грим или опушени очи в сиво) ще е добре. Но ми се иска нещо друго сякаш. Искам повече блясък.
Моля ви давайте идеи. Мнаго исках нещо с брокат. Нещо цветно и по-така. Но рядко залагам на нестандартното. А и май роклята няма да позволява.

# 80
Червено червило само при хубави бели зъби!
Нюд грим- ок.

# 81
  • Бургас
Червено червило за всеки,който харесва този цвят и се осмелява да го носи,не може всеки да има много бели зъби.Моите са бели и пак не нося червено червило.

# 82
Цветовете, показани горе ги има и в born to run на urban decay.
А моят глас за бляскав грим за описаната рокля е сенки като акцентите, опушени с блясък на клепача. Класическо опушени, но с бляскав акцент-сетих се за mauve obsessions на Худа и нюд устни или течен мат. А защо не и блясък-нова година е все пак.
А за зъбите и червеното-зависи от цвета на червилото, абсолютно не съм съгласна, че е само за бели зъби.

# 83
Всеки да носи червено червило. Какви бели зъби? Има различни тонове червено.

# 84
Действително има нюанси червени червила, които правят зъбите да изглеждат по-жълти и такива, които, напротив, правят зъбите сияйни. Всичко зависи от тена на кожата и това да подбереш правилния нюанс за теб. От класическо червено, през малинено до винено и керемидено има огромна разлика. А всичките се водят "червено червило".

# 85
Днес си купих ягодово червено от коледната колекция на Диор и много му се радвам.
Скрит текст:

# 86
Много ви благодаря за съветите! Ще бъда с лилаво-бордо грим,със златен акцент.И розово или нюд червило. (тоалета си промени затова). Харесах един страхотен грим,дано и успея да го направя.

# 87
  • на последния етаж
Днес си купих ягодово червено от коледната колекция на Диор и много му се радвам.
Скрит текст:
Кой номер е това ягодово червено?  Blush

# 88
Всеки да носи червено червило. Какви бели зъби? Има различни тонове червено.

Именно. Червено червило има за всяка жена. Друг е въпросът, че някои не харесват.

# 89
Скрит текст:
Кой номер е това ягодово червено?  Blush
080 Red Smile от коледната колекция е. Те са с гравирани пожелания и са мисля 4 червила. Има още едно червено, но то е класическо.

Общи условия

Активация на акаунт