Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 497
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Надя от Камено взема полускъпоценни камъни сигурно от магазини те за бижута прави разни комплекти за ритуали иска ти поне 200лева и нищо отдавна е проверена

# 166
Мнения за Маг Жужи? Тя ми беше познала, но спря да отговаря на имейли. Имате ли контакт?

# 167
femina123@abv.bg тази жена в детайли описва всичко

# 168

А каква и е тарифата ии как и превеждате парите

# 169
Изобщо защо се занимавате да плащате като не е сигурно дали каквото кажат ще се случи?!

# 170
Yana_123456, въпросът ти всъщност е защо ходим при гледачки след като не сме сигурни, че познават. Със сигурност едва ли някой ходи или се допитва до тях от нямане какво да прави или се чуди къде да даде 20-50 лв.

# 171
Здравейте! Ще съм много благодарна ако споделите личен и успешен опит с ходжи в североизточна България.

# 172
А Noni на какво и как гледа?

# 173
А Noni на какво и как гледа?

Спряха да ти звънят ли?

# 174
някой знае ли координатите на Дора Стоева от ямбол

# 175
  • София-в сърцата на моите деца
Да ,ние рупаме доматите с колците, Нонииии!

# 176
Момичета, колко пъти ви се е случвало гледачка да ви върне или откаже парите, ако й кажете, че нещата не са както тя ги вижда?
Е, Нони ми върна парите обратно по Еконт. Тя каза, че не може да ме “ разгадае“ и изпрати обратно парите.

# 177

А каква и е тарифата ии как и превеждате парите
Каза ми 30 лв.и аз  се отказах

# 178
Момичета, колко пъти ви се е случвало гледачка да ви върне или откаже парите, ако й кажете, че нещата не са както тя ги вижда?
Е, Нони ми върна парите обратно по Еконт. Тя каза, че не може да ме “ разгадае“ и изпрати обратно парите.
О, да, случвало ми се е. "Гледачката" разбра, че приятелят ми е адвокат (не, не чрез ясновидство, попита ме в прав текст какво работи Laughing) и я хвана шубето какво може да си докара, ако започне да ме премята. Изпрати ме по живо по здраво и отказа да ми вземе парите. Същата тази особа след време стана и печално известна чрез "Господари на ефира". Така че не, не е гаранция за почтеност това връщане на пари.

# 179
  • София
Добро утро Simple Smile
Някоя/ някой знае ли нещо за Снежина от кв. Карпузица, София?

Общи условия

Активация на акаунт