Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте нова съм тук инетресува ме има ли някой който помага да се съберат разделени двойки ще съм мн благодарна може и на лично да ми пишете благодаря
Разделени двойки в любовен план не се събират с махване на вълшебна пръчица за броени дни. Необходимо е въздействие на психиката на обекта и това е работа на няколко етапа във времето. Пиша това,  защото днес една жена се обърна за такава помощ с очакването,  че ще получи нещо от рода на муска с руни и край - всичко става приказка.  Ако мъж използва жена само за развлечение или си е тръгнал,  това значи,  че си има нещо на ум. Въздействие се оказва на точно това "на ум".

# 76
Ако мъж използва жена за забавление по този начин, то веднага си проличава. Жената е като зомбирана. Гледа го в очите като куче господаря си. Много гнусно нещо е. Правят го на няколко етапа, а в последствие за да е по-трайно правят и някой неща в дома на жертвата. Жената не чува страничен съвет, знае само своето и до там. Стои до него, независимо, че може да я бие, мачка,... Даже и да се разделят тя пак го търси да се сдобрят. А ако той я зареже и отреже тя направо се поболява. Далече от такива неща !

# 77
Здравейте, знам, че се повтарям, но все пак се надявам някой да даде актуалните контакти на Светла от Суха река, дано все още гледа.. искам да я посетя.
Ще споделя резултати.
Явно вече се е отказала да гледа. 😌

# 78
Ако мъж използва жена за забавление по този начин, то веднага си проличава. Жената е като зомбирана. Гледа го в очите като куче господаря си. Много гнусно нещо е. Правят го на няколко етапа, а в последствие за да е по-трайно правят и някой неща в дома на жертвата. Жената не чува страничен съвет, знае само своето и до там. Стои до него, независимо, че може да я бие, мачка,... Даже и да се разделят тя пак го търси да се сдобрят. А ако той я зареже и отреже тя направо се поболява. Далече от такива неща !
Lan , описваш типичните признаци за магия, но в 95% това го правят жени с цел брак. В много от случаите с такава цел се обръщат към мен и очакват, че за три дни мъж, който ... найсе години поддържа връзка само с преспиване ще ги заведе до олтара. Тук няма магия, има само голи интереси от едната страна и самозаблуда от другата страна. Жената е магия и не съумее ли да вземе душата на един мъж, значи не й е писан. Не, че няма начин да й се "напише" , но не става за три дни.

# 79
Това със събирането на разделени, поне според мен е лудост! Няма нищо по-страшно от това да държиш някой против волята му във връзка...
Писала съм и преди тук. С такъв въпрос се обърнах преди две години към Лина, жената спокойно ми обясни как стои въпросът с подобен вид въздействия и най-сърдечно ме посъветва с това да не се занимавам. Сега от позицията на времето, съвсем ясно осъзнавам, че е била права. Животът ми се промени и то към по-добро, това, което тя ми предсказа се оказа вярно. В същност трябва да имаме търпение, а ние нямаме и искаме нещата да се случват веднага и от самосебе си. Тази жена дълго ме води по пътя за да стигна до тук, на момени не й вярвах, дори трудно я слушах, но ето че днес нещата при мен се подредиха ив личен и служебен план.
Моля ви не се потдавайте на обещаня за бърз успех или пък събиране на разделени двойки, ще  ви вземат парите, а трупането на тежка карма съвсем не го броя, то е страшно...
Решението е ваше. По-добре намерете читав човек, който вижда нещата и ви дава правилни съвети, не залагайте на тези дето все майии виждат, пък и предлагат да ги развалят за една шапка пари.
Това от мен, успех!

# 80
  • София-в сърцата на моите деца
Това със събирането на разделени, поне според мен е лудост! Няма нищо по-страшно от това да държиш някой против волята му във връзка...
Писала съм и преди тук. С такъв въпрос се обърнах преди две години към Лина, жената спокойно ми обясни как стои въпросът с подобен вид въздействия и най-сърдечно ме посъветва с това да не се занимавам. Сега от позицията на времето, съвсем ясно осъзнавам, че е била права. Животът ми се промени и то към по-добро, това, което тя ми предсказа се оказа вярно. В същност трябва да имаме търпение, а ние нямаме и искаме нещата да се случват веднага и от самосебе си. Тази жена дълго ме води по пътя за да стигна до тук, на момени не й вярвах, дори трудно я слушах, но ето че днес нещата при мен се подредиха ив личен и служебен план.
Моля ви не се потдавайте на обещаня за бърз успех или пък събиране на разделени двойки, ще  ви вземат парите, а трупането на тежка карма съвсем не го броя, то е страшно...
Решението е ваше. По-добре намерете читав човек, който вижда нещата и ви дава правилни съвети, не залагайте на тези дето все майии виждат, пък и предлагат да ги развалят за една шапка пари.
Това от мен, успех!

А коя е Лина?

# 81
Споделяла съм за нея и преди. Ясновидка, която ползвам от години и лично съм доволна. Ако те интересува нещо повече, пиши на лични, не искам тук да спамя.

# 82
За това съветвам такива жени, които са се запънали като магаре на мост, да помислят и да направят нещо за себе си - привличане на щастие, привличане на нужния мъж, а не да налагат воля върху този за когото са се лепнали.  Има много силни магии за подчинение. Такива магии може да доведат до лудост и самоубийство в случай, че на жената й омръзне и срещне друг. По-малката беда е да не можете да се откачите от него и ще ви досажда на всяка крачка.  Не правете такива магии за да си почешете егото! Има случаи когато на мъж е направена неудачна магия и дори да е с жената , която му е писана се върти като пумпал и не знае какво да прави. Тогава се работи за изчистване/сваляне на заложената програма.

# 83
За това съветвам такива жени, които са се запънали като магаре на мост, да помислят и да направят нещо за себе си - привличане на щастие, привличане на нужния мъж, а не да налагат воля върху този за когото са се лепнали.  Има много силни магии за подчинение. Такива магии може да доведат до лудост и самоубийство в случай, че на жената й омръзне и срещне друг. По-малката беда е да не можете да се откачите от него и ще ви досажда на всяка крачка.  Не правете такива магии за да си почешете егото! Има случаи когато на мъж е направена неудачна магия и дори да е с жената , която му е писана се върти като пумпал и не знае какво да прави. Тогава се работи за изчистване/сваляне на заложената програма.
Съгласна съм с теб! И много моля всички, внимавайте, това не са шега работи. Нека си представим, че някой нас по този начин ни манипулира, тогава как ще се чувстваме?

# 84
писах за врачките и ясновидците и моя опит,поне последния път да се каже на 55-60 процента задоволяващо доволна в отделна тема  защото не намерих последната тема.Благодаря на жената която ми прати линка!

# 85
  • Монтана
Не се сдържах за тази Елисавета .Позвъних и попитах учтиво за някои неща.Жената беше повече от приятна.При въпроса ,колко струва?Каза бе ... не искам пари за няколко въпроса.Попитах за час каза,че да се обадя след края на януари.Но това за сега е човек който не пожела пари .За пръв път.Винаги са ми искали по 25,50лв и после се е почвало.Но за сега ще остана така,няма да звъня края на месеца ще видим ,без това с тоя ток сега който масово пищат нямам пари.При малко съм ходила,а за Слава тя е от Варна нали?Всъщност работи или не ,защото не вдига на посочен номер.А Елисавета пък отговаря само по 3 часа на ден?Странна ,но точна  в отговорите си.Имали отзиви за нея други?

# 86
Не се сдържах за тази Елисавета .Позвъних и попитах учтиво за някои неща.

А коя е Елисавета? Нещо съм пропуснала или пак са трили постове?

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 22:01 от Grethenata

# 87
  • Sofia
А коя е Елисавета? Нещо съм пропуснала или пак са трили постове?
Елисавета не беше ли тази,дето има сайт, рускиня, имаше мнение от един мъж за нея преди 2-3 страници.
А Лина е от Младост 1. За нея, който се интересува отваря тема №9 на страница 33 и прочита доста интересни подробности за сумите, които иска!

# 88
  • Монтана
Момичета мисля,че за Смолян ,но има имейл пишете и там май имаше инфо?Може и София да е казала ?Кой ти слуша аз се
 бях шашардисала.Разгледах и сайта  интересни неща, лицензирана .Обаче да ви кажа понеже съм малко недоверчива наистина не вярвах ,че човек може да вижда по този начин?Телепатия.. после четах за нея аз мисля ,че е телепат или медиум кои виждаха починалите?.И Докато говорих с нея и като ми каза,че няма място не съм питала .Това ми се стори  като я питах ,ама ако е от  Гръцко не знам ще излъжа ако кажа нещо което не знам.Може и Свищов да е казала.Аз бях нощтна и ще ви оставям ,трябва да спя че съм като пребита.Хубав ден.

# 89
Моят опит е крайно негативен с всякакви магове и врачки. Накратко само Светлана от Герена, Роси Стефанова по имейл и една жена в чужбина са ми познавали.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 16:36 от Jasper8

Общи условия

Активация на акаунт