Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 949
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Има ли как да бъде подведен някой от тези измамници под юридическа отговорност?

# 286
Би трябвало да има. Най-малкото взимат безотчетно пари, не плащат данъци върху тях.

# 287
Би трябвало да има. Най-малкото взимат безотчетно пари, не плащат данъци върху тях.
Четох и някаква информация, че трябва да имат сертификат някакъв, че извършват такава дейност.

Може би ще е добре да си ги потърсиш и да ги посочиш като номера директно на администратор. Съгласи се, че е доста сложна задача за администраторите да търсят кога какво си казала и кое би искала да бъде изтрито.
Правя си, не се бях сетила, ще го направя.
В момента и много сериозно обмислям, дали да не напиша тук цялата история с фактите. Още повече, че имам и как да докажа всичко, което ще кажа. Чудя се,обаче, има ли смисъл...
Ще пиша в този пост, за да не пускам един след друг.
Ще напиша моята история, за да предупредя хората. Искам и да изкарам тази история от себе си, за да продължа напред
При въпросната жена ходя от много години, аз и семейството ми, пращала съм и роднини и приятели.
Разбира се, през годините е имала и попадения и грешки, което е нормално. Хората, които са имали час при нея и са я виждали знаят, че става дума за жена, която изглежда много добре, говори интелигентно, работи в офис в центъра на града. Не става дума за баба, която те приема в хола на дивана и ти разтяга локуми. По женски мога да кажа и че винаги ме е впечатлявал начина, по който изглежда. Също така и, че няма такса и не ти извива ръцете, отделно може всеки винаги да й се обади по телефона, без да й дължи нищо за това. Сутрин и  следобяд, когато съм се обаждала, дори съм се свързвала много трудно понякога, телефонът й прегрява. Когато съм ходила при нея, преди мен и след мен, винаги са имали час при нея интелигентни хора (поне на вид), облечени много добре, повечето видимо със стандарт - никой не ми е изглеждал като някой, който лесно може да бъде излъган или подведен. Всички тези фактори, както и това, че тя се държи изключително добронамерено, ме оставяха винаги с впечатлението, че тя прави всичко, за да помогне и , освен с такава цел, не би могло да има друга. Спечели ми доверието. Никога не съм се съмнявала в нея.
В накакъв момент отидох при нея с намерение да променя някои неща в живота си. Горе долу вървеше при мен и работата и в личен план, но не беше достатъчно. Започнах да ходя при нея за съвет. Винаги съм ходила 1 път на година. В онзи момент, за няколко месеца отидох няколко пъти, бях се заела да си подредя нещата, обаждах и се също за съвети, имаше неща, с които не можех да се оправя. И изведнъж, тази така интелигентна на вид жена при поредното ми посещение при нея ми казва, че сега, докато съм се казвала, получила информация, че може да ми помогне и по друг начин. Да кажа, че това не са магии или нещо такова. Не бих направила такива неща, защото знам, че се връщат. Но се започна, едни кристалчета, води и подобни, били заредени, и тя от разстояние работела, за да ми помогнен да се случи всичко, към което се стремя. Пак казвам, че общото впечатление за нея беше причината да й вярвам. В личен план, разбира се, няма как да разкажа тук, за какво става дума. Само мога да кажа, че в работен план, просто исках да подобря нещата, 2 години след нейната работа, кристалчета, стотинки и води до скоро бях пред фалит. Един ден просто изхвърлих всичко. От този ден нататък нещата започнаха да ми се нареждат. Слагаме кристалчета и в колата, за да няма инциденти по пътя с нея. Няколко дни след кристалите се наложи тежък ремонт на част, която беше изпотрошила и други части, оправихме ги, след още няколко дни, се случи същото нещо. Държа да кажа, че колата бе поддържана, преди това бе минала основен преглед при мой познат, който каза, че няма нищо за смяна. Човека е повече от 20 години в този бизнес и имам доверие на преценката му. Изхвърлихме и тези кристали. Най-големите поражения са в личен план, но разбира се тук няма как да напиша. Държа да направя едно уточнение - през цялото време съм питала за нейното мнение, както като специалист, какъвто претендира, че е, като човек с дарба, каквато твърди, че притежава, така и като човек и жена - къде е грешката в мен, тя твърдеше, че всичко ми е точно. Имало енергийни блокажи, имало не знам си , какво. Това било нейна работа, тя влагала лично отношение в работата си с мен, ще ми помогне.
Когато в един момент започнах директно да поставям въпроси пред нея , изведнъж от така интелигентната и мила жена, не остана и спомен. Дори си е позволявала да ми крещи, а в последния ни разговор и отправи изключително тежка лична обида. Каза ми, че тя обяснения не дължала на никого, с когото работи. Грешките били в мен. Както казах по-горе, преди твърдеше обратното. Когато й го посочих, тя каза, че имала информация , че не й вярвам. Затова спира да работи с мен, защото нямало смисъл. Като причина също изтъкна, че моето недоверие, било моята свободна воля, а по този начин аз енергийно преча на нейната работа, която с това се обезсмисля. Това щеше да звучи смешно, ако не бе така трагично.
Пак казвам, пиша тези неща, за да предупредя хората, да не се доверяват. Също така имам доказателства за думите си. Дори обмислям да потърся юридическа отговорност, както вече написах, проучвам и както разбирам , начини има, има закони в тази държава. Това, че съм се доверила е вече чисто човешката страна. Човек, когато му е трудно се доверява...Както вече обясних, явно и много други като мен се доверяват.
Между другото, споменах й, че през цялото време съм чела негативните коментари за нея тук, че съм я защитавала, споделих й за 2 случая, които съм прочела тук. Отговорът й беше, че не е истина и тя не е имала такива клиентки.
И така, толкова по този въпрос Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 12:10 от Не се сърди, човече

# 288
@Silver Light
странно ми е, как ще потърсиш на врачка юридическа отговорност?? Simple Smile

# 289
@Silver Light
странно ми е, как ще потърсиш на врачка юридическа отговорност?? Simple Smile

Ако тук някой напише, че е доволен от някоя жена, всички ще пишат с въпроси, ще искат координати и т.н. Когато писах преди, за да похваля тази жена, ме заляха с лични съобщения с въпроси за нея. Когато някой се оплаче, го оплювате. Интересни сте ми....
Ами има начин да се потърси юридическа отговорност. Първо, те взимат пари, които не отчитат. Това е най-малкото. Информирайте се. Аз вече го направих. Има много вече осъдени за измама.

# 290
  • там, където ми харесва
Здравейте търся тел. на Димитричка от Поморие.Може на лични да ми пишете. Ако има някой и адрес също.

# 291
Здравейте, момичета някой ходил ли е при добринка от Пловдив до стадион христо ботев се намира?

# 292
Мнение за Людмила Табакова, някой ако е ходил да сподели.

# 293
Ха, тази жена още ли гледа?! Ходила съм при нея преди цяла вечност. Има дарба, познава, писала съм. Взимаше много скъпо и приемаше в едно потресаващо помещение, бях на тръни през цялото време да не ме напълзи някоя хлебарка. Fearful

# 294
Ха, тази жена още ли гледа?! Ходила съм при нея преди цяла вечност. Има дарба, познава, писала съм. Взимаше много скъпо и приемаше в едно потресаващо помещение, бях на тръни през цялото време да не ме напълзи някоя хлебарка. Fearful

Познава за бъдещето или за настоящето? Разкажете повече, аз за първи път я чувам. Благодаря!

# 295
Има ли доволни от гледачки в Пловдив.Ходих при една жена в Смирненски,Васи ли се казваше,нямам спомен,имаше и статии с нея в някакъв вестник, ми кво да ви кажа 😂 приказки от хиляда и една нощ.Нищо от това което ми каза не стана 😂 не че и очаквах да се случи,но беше много хвалена, загуба на време.Иска ти рождена дата и име,едно камаче държищ също за кратко.Тя го взима и се започва едно фантазиране,общо взето ти познава, само част от харектера и това го отдавам на наизустени харектерни черти за всяка зодия.Четох и за жена до кино Гео Милев -леля Мария,някой може ли да сподели мнение :как се записваш,каква сума взима?Между другото, не знам колко е истина,но съм чувала,че  хора които, не вярват по  някакъв начин се заключвали и врачките не можели да им гледат.А какво мислите за на Азис лелите,напоследък много ги натрапва.Прави лайфове във фейсбук с тях,страница им направи "Три сестри",тръгват и на "турне" из градовете да гледали,да достигнели до повече хора,за мен си е пълно шарлатанство това и смятам, че нямат дарба и не му прави чест това на Азис -има си достатъчно слава и пари и не разбирам ,защо му е и това преекспониране с лелите му,ама аз съм си малко Тома неверни и честно казано не вярвам много много на врачки,та може и да имат тези лели талант.

# 296
Бабата на Азис и лелите му нямат никаква дарба. Моя позната ходи при баба му. Големи реклами, голямо нещо. На практик обаче нищо не и познаха. Подпитвали я, разпирвали я, казали и е има направена магия и трябвало да ходи няколко пъти да и се разваля. На практика на жената нищо и нямаше, просто искаше да знае някой неща. Друснали я една сериозна сума. Така че правете си сметката !

# 297
Скрит текст:
Познава за бъдещето или за настоящето? Разкажете повече, аз за първи път я чувам. Благодаря!
Гледа на някакви карти, казваше, че са енергийни (не помня Таро ли бяха, тогава от Таро не разбирах), затова трябвало да си при нея, за да може да е точна, макар че на мен на един предварителен въпрос още по телефона ми каза нещо много конкретно и точно, затова и отидох. Със слабо зрение е. За минало и настояще беше безпогрешна. Много точно описание на ситуациите и къде са проблемите. За бъдещето ми каза какво ще ми поискат, за да се случи това, което искам. Беше права, после го чух и видях от самите хора, с които ми беше проблемът. Но аз избрах да се оттегля, това тя не ми го каза, че ще реша така, изобщо не е коментирала какво ще реша. Докато от други гледащи чух какво ще е решението ми и бяха точни. Каза, че работи с някакъв като мениджър, явно той й е качвал обявите в нета и той настоявал таксата й да бъде такава и както писах, беше доста нескромна.

# 298
Здравейте, някой ходил ли е при ходжа Сабри Мурад от Айтос?Моля ако някой има информация за него да ми пише на лично. Благодаря предварително.

# 299
Има ли доволни от гледачки в Пловдив.Ходих при една жена в Смирненски,Васи ли се казваше,нямам спомен,имаше и статии с нея в някакъв вестник, ми кво да ви кажа 😂 приказки от хиляда и една нощ.Нищо от това което ми каза не стана 😂 не че и очаквах да се случи,но беше много хвалена, загуба на време.Иска ти рождена дата и име,едно камаче държищ също за кратко.Тя го взима и се започва едно фантазиране,общо взето ти познава, само част от харектера и това го отдавам на наизустени харектерни черти за всяка зодия.Четох и за жена до кино Гео Милев -леля Мария,някой може ли да сподели мнение :как се записваш,каква сума взима?Между другото, не знам колко е истина,но съм чувала,че  хора които, не вярват по  някакъв начин се заключвали и врачките не можели да им гледат.А какво мислите за на Азис лелите,напоследък много ги натрапва.Прави лайфове във фейсбук с тях,страница им направи "Три сестри",тръгват и на "турне" из градовете да гледали,да достигнели до повече хора,за мен си е пълно шарлатанство това и смятам, че нямат дарба и не му прави чест това на Азис -има си достатъчно слава и пари и не разбирам ,защо му е и това преекспониране с лелите му,ама аз съм си малко Тома неверни и честно казано не вярвам много много на врачки,та може и да имат тези лели талант.
За Добринка от Пловдив или за Людмила Табакова става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт