Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
В Бургас или около Бургас някакви мнения Simple Smile посещавали ли сте

И аз това щях да питам..Който е ходил наскоро някъде.Би ли споделил

# 571
Здравейте на всички! Ходила съм преди време при леля Данче или Данчето от кв. Възраждане във Варна. Гледа на кафе, на мен ми позна много неща. Искам пак да отида при нея, но съм загубила адреса и телефона й. Ако някой е ходил при нея и пази информация за връзка, моля да ми я сподели.

Добреее...ако никой не познава тази жена, моля да ми препоръчате ясновидка от град Варна - изискванията ми са да няма фиксирана такса (за мен истинските ясновидци те оставят да прецениш сам колко да им оставиш) и да не говорят за заплащане за разваляне на направена магия.  Аз искам за любов да си говорим, или по-скоро да слушам, защото като ми кажат да задавам въпроси и нищо не ми идва на ум  Grinning

# 572
Здравейте ! Някъде назад в темите някой беше писал за "черната Марина" от Ямбол . Видях , че имат нейни координати , но не мога да се свържа с момичето , което казва , че ги знае . Ще помоля някой от вас ако ги има да ги сподели с мен на лични и дали си заслужава да търся тази жена . Благодаря ви !

# 573
Здравейте приятели,някой да има мнение за Бисер Джамбазов от София,екстрасен е.Мисля,че на петте кюшета в София приема.Ще се радвам ако споделите мнение.Благодаря Ви!

# 574
Здравейте!
Някой чувал ли е за ходжа Орхан от село Буково, което се намира в района на Гоце Делчевско? Мои познати са чували от други хора, че бил помагал, но само толкова. Нищо конкретно няма като информация, а и в нета нищо не откривам.
Моля, ако някой има повече информация да сподели.
Благодаря!

# 575
Здравейте, исках да помоля някой, който е ходил на гледачка в Пловдив и е наистина доволен да ми препоръча. В момента се намирам в много черен период от живота си. Усещам как навлизам в поредната депресия.... Наистина имам нужда от помощ. Моля ви споделяйте някой от който наистина сте доволни.

# 576
Здравейте, исках да помоля някой, който е ходил на гледачка в Пловдив и е наистина доволен да ми препоръча. В момента се намирам в много черен период от живота си. Усещам как навлизам в поредната депресия.... Наистина имам нужда от помощ. Моля ви споделяйте някой от който наистина сте доволни.
Здравей,ако искаш мога да ти дам контакти на жена която гледа на.Таро от Пловдив.Аз съм в това състояние и се обаждах на нея.Ако искаш пиши на ЛС.

# 577
Бихте ли сподели кординатите.И мнения останали сте доволна.

# 578
Аз съм.мъж.Жената която гледа е много добра.помогна ми без нито една стотинка само като ме чу по телефона как плачех и в кава депресия бях изпаднал.На ЛС ще дам координати ако желаете.

# 579
Извинете ме за женския род. Да ще се радвам да споделите малко повече, а също и кординатите.
Аз съм.мъж.Жената която гледа е много добра.помогна ми без нито една стотинка само като ме чу по телефона как плачех и в кава депресия бях изпаднал.На ЛС ще дам координати ако желаете.

# 580
Жената на която попаднах в Пловдив.Сега ще споделя.Бях много разтроен.Свършен брак,нова връзка с изневери...лутах се.Случайно попаднах на.номера и в нета.Обадих се и споделих,че имам нужда от гледане.Зададох един безплатен въпрос и от отговора се разплаках.Просто толкова имах нужда от помощ.Само да споделя,че съм много уравновесен човек на 38 год.с хубава кариера.За 1-ви път изпадам така.Жената ми гледа безплатно.След това звънях още.Имаше си такса по-принцип 15 лв.След време в което сме говорили и ми е помагала след това и изпратих пари,и то защото аз исках.Но в момента още съм объркан,но тя ми каза,че неможе да ми помогне защото няма тази сила.Каза ми,че имам магия но не може да ми я оправи нито да ме насочи някъде.А аз вече ходя при психиатър....Чесно казано в миналото всичко ми позна,но за бъдещето не...Но аз я препоръчвам ако искате.Уникален човек е.

# 581
Съобщенията са ви забранени

# 582
  • Пловдив
Жената на която попаднах в Пловдив.Сега ще споделя.Бях много разтроен.Свършен брак,нова връзка с изневери...лутах се.Случайно попаднах на.номера и в нета.Обадих се и споделих,че имам нужда от гледане.Зададох един безплатен въпрос и от отговора се разплаках.Просто толкова имах нужда от помощ.Само да споделя,че съм много уравновесен човек на 38 год.с хубава кариера.За 1-ви път изпадам така.Жената ми гледа безплатно.След това звънях още.Имаше си такса по-принцип 15 лв.След време в което сме говорили и ми е помагала след това и изпратих пари,и то защото аз исках.Но в момента още съм объркан,но тя ми каза,че неможе да ми помогне защото няма тази сила.Каза ми,че имам магия но не може да ми я оправи нито да ме насочи някъде.А аз вече ходя при психиатър....Чесно казано в миналото всичко ми позна,но за бъдещето не...Но аз я препоръчвам ако искате.Уникален човек е.
Може ли да ми пратите на лично координатите ?
много благодаря !

# 583
Може ли да ми пратите на лично координатите ?
много благодаря !

Ако може ми ги пратете и на мен

# 584
Коментарите се трият от някой от модераторите или администраторите на сайта по сигнал от потребител. Най-вероятно, ако коментарите са изглеждали като очевАдна реклама и са докладвани, са били изтрити.
Аз доста четох за Нони тук и все от потребители с по 1-2-3 коментара макс и затова не съм се допитала до нея - просто не ми изглежда правдоподобно.
Но, нека като започне пак да гледа, да ми напишеш едно ЛС и ще се допитам до нея и ще кажа дали при мен са се случили нещата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт