Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,ка успявате да се преборите с раздялата с любим?Врачките помагат ли?Благодаря Ви!

# 556
Здравейте,ка успявате да се преборите с раздялата с любим?Врачките помагат ли?Благодаря Ви!
Врачки не помагат а и не ходи в такъв момент ще ти напълнят главата с глупости. Пребори се сама. Успех

# 557
Трудно е забравянето на бившия любим,но може би една нова любов ще те накара да прежалиш бившия си ....

# 558
Здравейте, писах на Роси Стефанова (която преди ми е познавала). Каза същото като Ирина от Редута. Ваня от Лагера и Ина от Женския твърдят съвсем друго.

Някой, който е ходил при Ваня, Ина и Ирина или е писал на Роси може ли да ми каже коя ви позна най-много? Имам чувството че при Ваня и Ина твърде много говорих и просто са почувствали какво си мислих към онзи момент.

# 559
Коя е тази Роси Стефанова? Може ли малко инфо, може и на ЛС.

# 560
Ина е много добра за настоящи проблеми. При Роси, Ваня и Ирина не съм била.

# 561
  • бургас
Врачки не помагат а и не ходи в такъв момент ще ти напълнят главата с глупости. Пребори се сама. Успех

Подкрепям,врачки ще те объркат по-вече,дай си време,лека по лека с времето болката ще отмине.

# 562
Мъже бол..... Grinning това е бил поредния ,нещактник споко мила.Като се задомиш ще ти изглеждат,нещата по друг начин Stuck Out Tongue Winking Eye хич да не ти пука.кой те иска няма да те изостави.А Тоя просто игнориране пълно отвсякъде и да видим Wink

# 563
Парите, които ще дадеш за врачки, които на 90% са едни нечистоплътни духом, застаряващи лелки, които само ще те объркат още повече, та тези средства може да ги вложиш в себе си - спорт, комзетик, масаж, нова дрешка, обувки, курс по нещо си, което ще те изкара извън зоната на комфорт и ще те срещне с нови хора, домашен любимец . Понякога е добре да останем сами, за да минем на следващ етап. Чети повече за себеопознаване, да си във връзка със себе си и да си влюбен в себе си и най-здравословното, което можеш да направиш.

# 564
Момичета бяхте коментирали за добра гледачка / Даниела/ във Варна моля Ви дайте координати за да я посетя докато съм тук днес. 💐💐💐💐

# 565
Здравейте отново.Аз не написах правилно предния си пост и явно съм Ви подвел.Аз съм мъж.Питах за врачки защото вече 3-ма психолози и един психиатър от 1 година не могат да се справят с депресията ми.Всичко върви надолу и незнам как да изляза от този кръг.Споделете опит,моля Ви!Благодаря Ви!

# 566
Както при жена, така и при мъж. Щом не се е получило с някой човек, значи така е трябвало. Работиш върху себе си, търсиш нови изживявания от различно естество, страдаш си и чакаш да ти мине. И да, депресиите често пъти продължават с години, а най-много можем да си помогнем ние самите, както и хората, които са най-близко до нас. Търсенето на специалист е добра идея по принцип, но добри специалисти се намират трудно. Поставяй си малки цели за всеки ден и се радвай като ги изпълниш. Не мисли за голямата картина, тя е резултат от много малки стъпки, а за човек в депресия изглежда и като нещо непостижимо и още повече се депресира от тази мисъл колко е далече животът му от това, което той иска да бъде. Ще се справиш, търпение. Hands V

# 567
Ами май пак ще се пие деанксит при мен. Щом уж не е магия.... Как пък никой не ми каза причината защо се чувствам ужасно. Уж ясновиждали.

# 568
Здравейте на всички! Ходила съм преди време при леля Данче или Данчето от кв. Възраждане във Варна. Гледа на кафе, на мен ми позна много неща. Искам пак да отида при нея, но съм загубила адреса и телефона й. Ако някой е ходил при нея и пази информация за връзка, моля да ми я сподели.

# 569
В Бургас или около Бургас някакви мнения Simple Smile посещавали ли сте

Общи условия

Активация на акаунт