Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Някой ходил ли е при Радо от Асеновград, и дали има някаква познаваемост?

Lili222 преди време попитах,но май не го познават.Аз тук от града ни има двама които са били и уж всичко е познал,но и аз искам повече мнения,защотот по принцип не вярвам.Страх ме е малко,но ...

При мен от 2 прятелки на едната познал всичко на другата нищо. Затова се чудех за още мнения
Ходих при Радо преди малко повече от месец. Много странен тип,много от нещата,които ми каза не ги разбрах.. Странен изказ,а и говори много за мъртви,които не познавам и не ме интересуват. Изпрати ме при свещеник да ми чете молитви... Нищо от това,което ме интересуваше и за което бях отишла не ми каза.

# 541
Момичета, в много тежко положение сме с детенцето ми. Имам нужда от наистина добра гледачка, екстрасенс от София, от която сте доволни. Приемам съвети. Пишете ми моля ви.
И за какво ви е гледачка, врачка и т.н. ? Да ви наговори куп глупости и да изпаднете в потрес. Търсете някой, който се занимава с енергийно чистене, восъколеене. Ако има нещо ще излезе на восък или сол. Зависи кой с какво работи.

# 542
Пишете за някакви кординати, нямам представа къде да търся.

# 543
Светлана и Светла същата ли е?
И аз и търся номера намери ли го?
Здравейте, знам, че се повтарям, но все пак се надявам някой да даде актуалните контакти на Светла от Суха река, дано все още гледа.. искам да я посетя.
Ще споделя резултати.

# 544
Кой изтрива постове? Моля напишете му името, ако е администратор, да видим дали е по правилата на форума.

# 545
Маг Жужи е страшна, всичко ми позна.
Как мога да се свържа с тази ясновидка? Благодаря!

# 546
Може ли да попитам защо ми изтрихте поста бях написала телефона човек от който съм доволна какво толко направих или тука е място само за определен кръг врачки! Ако е така кажете да си трия профила и да приключваме. Платени репортажи не ме устройват.
не с единствения проблем , и аз бях написала коментар и ми го истриха 😡

# 547
Ваня от Лагера още повече ме обърка.

# 548
Отзиви  за Гергана от Благоевград

# 549
Момичета ...мнения за добър ходжа в района на Пловдив...нещо за тези от Долни воден? Става дума за разваляне.Знам че са коментирани назад в темата но нямам никакво време да търся и да чета...в Пловдив съм за ден и бих искала да посетя някой.Благодаря предварително.Може и на лично съобщение да пишете.💐

# 550
Добър ден! Обръщам се към вас, с молба да ми посочите някой, който се занимава с разваляне на магии в град Стара Загора!
Благодаря предварително, ако познавате или сте ходили при някого.

# 551
Здравейте! Обръщам се с призив да споделите мнение относно Румен от Вълчи дол и Цеца.И за двамата имс противоречиви мнения, моля който е ходил да сподели. P.s: не знам Цеца къде приема, имам само телефон нейн. Благодаря!

# 552
Кой изтрива постове? Моля напишете му името, ако е администратор, да видим дали е по правилата на форума.

Щом сложих телефоните на една жена която гледа на карти и човек от София който лее куршум от които съм доволна веднага ми изтриха поста и на мен така че това явно си е практика.

# 553
  • там, където ми харесва
Търся жена , която да гледа на кафе в Бургас.Ако някои знае да ми пише на лични.

# 554
И какво излиза - София голям град пък няма добра. Все ми казват объркващи неща, някъде съвпадат, но други неща си противоречат. Не ми харесва и подписването тип "А какво работи Мария?". Това не би ли трябвало да и го дадат, не да те пита врачката и да си каканиже. Имам чувството, че тези сили, които им казват нещата сякаш искат да те объркат и да избереш грешния човек или предложение за работа например.

Казаха ми че страна, която според астрологията ми е хубава за екскурзии (и която харесвам) не била добра, лошо щяло да бъде да я посетя, да не стъпвам там. Друга била добра, едва ли не там ми бил късмета. Тя също ми допада за почивка, но според астрологията не е толкова добра и хората там ще са студени към мен. А сега де! Вие на кое вярвате повече - на астрологията или на ясновидките? Използвам AstroClick Travel на Astro.com за да видя кои места са подходящи за екскурзии и кои твърдо да избягвам. До сега винаги се е оказвало вярно.

Някъде пишеше, че истинския ясновидец няма нужда от предварителна информация като име, дата на раждане и подобни, каквито масово искат. Трябвало да работи с видения, аури и с това, което чувства като интуиция, а не по датата на раждане. Вярвате ли в това?

От дистанцията на времето само Роси Стефанова, Маг Жужи и Светлана от Сухата река ми познаха. Има им контактите в по-старите теми, а на Жужи не помня имейла, но и вече не отговаря, сменен е с друг.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 16:38 от chr12013

Общи условия

Активация на акаунт