Любители на Котки - Тема 127

• 48 538
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Мойта мечка някак е успяла да отвори вратата към терасата, излязла намръзнала и се уплашила.
Ставам аз, отивам и гледам климатиците работят, вътре кучи студ, наща вън, опашлята избухнала, а очите на маслинки ... Прибрах я, закуси, сега пием кафе и се мачкотим Simple Smile

# 391
Като заговорихте за тоалетни да споделя Simple Smile
Ако някой си търси наистина голяма ей тази е идеална! Марката е Imac, италианска, само цветовете им не ми харесват ама ... Има филтър и лопатка в комплекта, стабилна е (макар на външен вид да прави чак такова впечатление) и най-важното за мен - на Сиси й е достатъчно широка.

# 392
  • Страната на чудесата
Оплаквам се от дискриминация тук😜
Пухчета, че пухчета. Ето ви едно пухче и едно плеши😆

# 393
Не знам дали сте коментирали по-напред в темата документалния филм за котките в Истанбул - Кеди. Много прекрасен, топли душата, толкова човечно отношение имат към бездомните! Ако имате време тук е качен в две части:

https://www.dailymotion.com/video/x5y51di
https://www.dailymotion.com/video/x6to8qc

# 394
  • София
Вчера беше кастрацията на Блеки (имахме час за др. седмица, но се оказа, че ще съм на работа, а ми се искаше да съм вкъщи и да си го гледам) Обадих се сутринта и хората ни приеха. Оставих го в 10:30 и до 19:30 щях да полудея от притеснения.
А младежът си е супер- издържа на глад цял ден и не беше пишкал (кърпата, която му бях сложила в клетката и пелената от клиниката бяха сухи), като се прибрахме изтича в тоалетната и пишка 2 пъти и искаше да изяде света.
Днес вече дивее Heart
Искам да ви похваля клиника Бомед в Люлин 8. Попаднах там през декември, когато кастрирах "служебната" Маци, т.к. работят с талоните на Четири лапи. Още тогава приятно ме впечатли отношението и към хората и към животните. Маци се възстанови много бързо.
Та сега като заведох Блеко хората ме познаха и ми направиха отстъпка 20%.
И пак бяха изключително внимателни, любезни и отзивчиви и отговориха на всичките ми въпроси.

Ето го момчето... големите му топки (нещо средно м/у орех и голям лешник) сега са като стафидки Joy

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 23:09 от AnyHr

# 395
  • на брега на морето
Мамин, как са му обръснали лапичката.

# 396
  • Козлодуй
Lucky Plam, плешивко е по-сладък длъжна съм на поясня на всяко куче, че е грозно (това е лично усещане за красота ) Simple Smile
Овна, благодаря за филма загледах го но когато имам време ще го изгледам докрай Simple Smile
AnyHr, аз съм фен на Блеки и много се радвам че кастрацията е минала успешно Simple Smile Такива черни котета им казвам Слинки-Малинки по името на едно черно оправно коте от филма на котката Саманта за тайния живот на котките Simple Smile
Един ник с номер ми помогна да се сетя за други лекарства и започнах да ги давам на Мърки и сега е малко по-добре и аз съм много щастлива Simple Smile

# 397
  • в обкръжаващия ме хаос
Честита нова година! Много здраве и щастие да има за всички.
Изпращам ви една усмивка от пухеното съкровище. Мислех, че сме пропуснали момента да го снимаме с два реда кучешки зъби, но за щастие дъщеря ми го е запечатала Simple Smile))

# 398
Здравейте, бихте ли споделили мнения за доктор Стефанов от "Старвет", Пловдив? Simple Smile

# 399
Здравейте, днес е кастрацията на Елизабет моля ви за стиснати палци и лапички Confused

# 400
  • София
Здравейте, днес е кастрацията на Елизабет моля ви за стиснати палци и лапички Confused
Дано мине леко! Гуш от нас.

# 401
  • Варна
Стискам.
И аз чакам обаждане от клиниката, оставихме Кетя на обяд за операция за камъка в пикочния мехур Tired Така се изплаши, едва я натиках в транспортната чанта. И не мигна цяла сутрин, не я храних по препоръка на доктора и тя цяла сутрин обикаля и се гали, сякаш усещаше, че нещо предстои. Друг път цял ден спи.

# 402
Месечина,стиснати палци и от мен Hug

# 403
  • В един копнеж!
Честита Нова година!
Чета ви постоянно, пиша от време на време.
Показвам моя пакостник-Мушо.
Да ви разкажа на наскоро усвоен трик да ме тероризира. Нощем като се наспи си отваря сам вратата и започва голямата разходка из къщата. Като му писне или му стане студено, връща се и си ляга, или идва при мен под завивките. Ако е решил, обаче, че се е наспал, но няма нищо за ядене, или пък ние много сме си позволили да спиме, идва над моята глава и започва да ме потупва с лапичка по главата или по носа. И няма край, докато не стане неговата. Всичките неща с мен се вършат- аз съм манджата, топлината, глезнята. С мъжа ми са игрите и гонките.
Това е неговото място за спане през нощта, и от време на време през деня, когато стола не е зает.
Скрит текст:

В дълбокия сън...
Скрит текст:

Когато се глези по време на игра, се крие зад кутията ми с бижута и чака да бъде открит...Нали виждате колко скрит е всъщност?
Скрит текст:

# 404
  • Варна
Звъннаха ей сега, добре била. След половин час ще идем да си я вземем. Дано и възстановяването да мине добре.
п.п. взехме я. залита яко милата. Един камък колкото грахче бяха извадили и още един по-малък. Оксалатни или нещо подобно ги нарече докторът. Утре ще я заведем за антибиотик и обезболяване.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 15:35 от Месечинка виторога

Общи условия

Активация на акаунт