Любители на Котки - Тема 127

• 48 479
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, дами. Досега пробвахме да му обособим кътчета, в които да си спи, но ги ползва рядко, ляга и спи, където на него му е удобно, та затова още се чудя за леглото.
За драскалката - все още не е много едър, козината го прави да изглежда доста голям, но всъщност е доста слабичък и малък. Ще разгледам зоомагазините тези дни и ще видим какво ще измисля. Засега само в сайтове гледах аксесоарите. Hug

# 496
  • Варна
Добън ден, по темата с играчките имаме топчета, с които не играе много - за три минути са под дивана, но много общува с една глава от играчка на конци дето беше. Носи я, мяука и, кара и се, главата е с особен статут Simple Smile Заедно играехме с въдичка ама вече трябва нова.
Драска и точи нокти по катерушката си, омаля вече и тя.
Като по-малка, а и Морков, Пъзел и Памук докато ни гостуваха играеха много с една мишка на пружина, с кръгла основа.

# 497
За драскалката е важно да забележиш как обича да си точи ноктите и съответно да му вземеш такава, иначе рискуваш да не я отрази Simple Smile Някои котки обичат хоризонтално на пода, други да се изпънат някъде вертикално и така да точат.
За колибките съм казвала, нашата я ползва веднъж на месец-два, обикновено като заговорим дали не е време да я разкараме Grinning
Сега за Коледа ѝ взехме едно легълце от зооплюс и ѝ го сложихме в един от любимите ъгли, натрупахме ѝ го с любимите играчки с идеята да го заобича повече. Резултатът тази сутрин беше, че е избутала легълцето и си ляга в ъгъла на пода до него Grinning Grinning
За играчките - ние имаме много и всички се ползват, някои се унищожават, други се пъхат под дивана и после като ги "преоткрие" пак е голям кеф Grinning
И да ви похваля нашата "рожденичка" - днес стават 2 години, откакто Кари се присъедини към семейството ни Simple Smile

# 498
Да е здрава и щастлива Кари! Heart
Нашият пух изпитва особена любов към кабелите, та мисля в тази насока играчки, които биха му допаднали. Играеше си и с едни коледни украси - човечета.
Виждам го, че си точи ноктите в хоризонтално поставени неща. Изпъва се и започва да драска по килимчето или леглото. Така че ще видя какво предложения подобни има.

# 499
Да е жива и здрава Кари.
Мен ми е свито сърцето,защото днес Изи е сама до 16 ч.

# 500
  • Варна
Още 20 по 2 години пожелавам да се радвате да сте заедно с Кари, Рапунцел  Simple Smile
Аз току - що показах таблет с котешка игра. Зяпа, зяпа и си полегна Joy

Много обича да вади ъгълчетата  подовите первази ...

# 501
Мира,коя е тази игра ?

# 502
  • Варна
Лиса, ето я:

# 503
Благодаря ти ,Мира Simple Smile

# 504
Здравейте, дамиии и котарани Simple Smile
Вчера нашият хубостник цял ден спа на щерка ми на леглото, съответно тази нощ протестира, че е оставен сам в коридора. За първи път мяука и драска по вратата. Стоически издържах, по някое време е заспал, но сутринта в коридора беше погром Grinning Grinning Grinning - обърнал купичките с вода и храна, разпердушинил обувките на мъжа ми, набарал ъгълчето на една лайсна и го изтръгнал. Дивак Grinning
По повод играчките - най-обича едно кълбенце от прежда, голяма борба и гонене пада. Другото, с което децата го побъркват, но и той адски се забавляла, е точицата на един лазер.
Още не е започнал да си точи ноктенцата никъде, но очаквам и този момент. Grinning
П.С. лелеее, Зизу голям смях се смях вчера, когато го заварих да гледа Baby Tv! Наредили се със сина ми и въртят глави и двамата, концентрирани и невъзмутими Grinning

# 505
От котешките игри в тубата Сиси обича конеца. Полудява, мята се върху телефона ... На телевизора й пуснах птички и едвам я удържах с една ръка за да не се метне отгоре му преди да го спра Joy
От както всехме големият (43 инча) Сиси се спуква да го гледа. Онзи ден ги заварих с МП да гледат някакво предаване за коли. Тя седнала пред ТВ-то и само си върти глвата за да следи всичко Joy Лошото е, че ако има птици или гризачи в някое предаване и веднага се засилва да се мята върху екрана Joy

# 506
Нашата и тя зяпа ТВ , и то ... кучета , мисля,че хъскитата й са любимци.Гледаше с нас 8 герои Simple Smile

# 507
Здравейте,
Pandachina, моята дъщеря като малка също нямаше никакъв страх от кучета - ходеше и ги галеше и им бъркаше в устата и т.н. Сега ( на 11 години е) се страхува много от непознати кучета на улицата, дори и да са на каишка със стопанин, да не говорим за бездомните, крие се зад гърба ми и не иска да минава покрай тях.
Но много интересно, че от познатите кучета на съседите не я е страх - отива при тях, говори им, гали ги. Най-добрата й приятелка имат огромна голдън ретривърка, която дъщеря ми обожава и ходят  да разхождат двете с приятелката й. Също така не се страхува и от кучетата на дядо й - тях също ги разхожда, храни ги, занимава се с тях.
Затова си мисля, че този страх от кучетата на улицата и от непознати кучета е просто етап от израстването и че ще го преодолее по-натам.
А сега да ви покажа любимо място за извършване на всякакъв вид дейност: мияне, разкрасяване, почивка и за сега толкоз  Joy

# 508
  • Варна
Късметка само чака някой да се опъне да зяпа тв и тя да се намести върху него.
Аз май не съм ви казвала за децата на мм. Има две момчета, на 15 г. и на 11 г. Заведно сме от 4 + години и милите още не дава да я пипат. Малкият все и казва: "Колко си сладка, защо си толкова зловеща Sad"
В първите години ги хъхкаше, бой с лапите ако минат близо до нея, абе пази ли, ревнува ли незнам, те се пазеха от нея...
В последствие май уцелих същите перилни препарати като майка им, та се кротна малко, пак не дава да я пипат ама не предприема бойни действия.
Съвсем скоро, отиде да мачка с лапички големия. Той стана на ръст колкото баща си, облечен в домашния анцунг и обърка ли го, познато ли и замириса - отиде тя, удари две лапи ама се усети ...
Та така, момчетата имат котарак, може би усеща.

# 509
Да е жива и здрава Кари, още дълги години да се обичате и да ви радва!  bouquet

Нашата Ая пък много обича чужди хора. Като се звънне на вратата веднага търчи да види кой е, да не изпусне нещо Grinning. И като влезе човекът, го души и му се завира в краката и му мяука, абе много социална котка е, не изпитва никакяв страх.

И тя обича да гледа телевизия: Нейшънъл Джиографикс  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт