Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Ваня, спокойно! Всичко ще е наред, малко остава,  мъжът ти сигурно вече се притеснява.  Поплачи си да ти олекне и после поговорете.

# 136
Някои мъже са ужасни свине Ваня разбирам те,но горе главата не остана скоро в твоите прегръдки ще бъде вашето чудо!Нашият татко и той така нищо не е поел нито като инициятива нито финансово.След жестокото ни скарване септември и последвалото ни "разбирателство" уж сме заедно,но не живеем заедно той в София ние до Пловдив.Няма да е с нас на празниците ще си е в София с родителите и семейството на брат си,не се е вяснал последните 10 дни а и следващите 10 май няма.Трябва да излезе в отпуск от 11-12 януари,за да е при нас за раждането....то и термина ми е тогава.За всичко съм му виновна аз,и по този начин ме наказва без да отчита,че не страдам само аз а и детето за което смята,че аз съм му майка и съм виновна,но той съответно все още не е баща и за нищо няма вина.Е и аз се оплаках....

# 137
Здравейте! На 22.12 в 12:10 часа се роди Полина, 3.300кг, 50см. С термин 10.01 бях, но тя реши, че иска тази година да е нейната. Нормално раждане, с много помощ от екипа. Ние сме добре и утре се надяваме да ни изпишат.
В 18:30 на 21.12 ми изтекоха водите, болките започнаха около 3 часа вечерта, в 11ч на 22.12 ми включиха система, защото нямах хубави напъни. Така и не се появиха, не усещах кога да напъвам, а напъвах, мнооого. Приключи с няколко шева и болка в ребрата от натиска на акушерките. При мен контракциите ме боляха много повече от самото раждане. Дишането мноооого помага и слушайте екипа, дори да ви се струва грешно!
В минутата, която бебето излезе забравих за болката. 💜
Ако имате въпроси..
Весели празници, мамчета 🎄🎁

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 17:41 от ioni_666

# 138
ioni прекрасен коледен подарък си имаш . Честита дъщеричка да ви е жива и здрава , да ви носи винаги радост и щастие! 😘
Предполагам , че не е било лесно , но сега когато беба е с теб всичко се забравя , бързо възстановяване ти желая , ще чакаме да ни пишеш пак от вкъщи , когато имаш време 😊

# 139
Честито бебче! Да е жива и здрава и много усмихната Simple Smile

# 140
Полина, честита радост! Живи и здрави бъдете!

# 141
Йониии, честита дъщеричка! Да ти е здрава! Бъдете щастливи!

# 142
Честито, Йони! Да е жива и здрава и много до ви радва!!!

# 143
Честито бебе, Ioni! Да ви е жива и здрава!

# 144
Честита госпожица, ioni! Да сте живи и здрави цялото семейство и много щастливи моменти заедно!

# 145
ioni_666, честито! Да сте живи и здрави с малката бебка, бързо възстановяване и много да те радва.

Ваня, дано всичко е наред при теб сега. И аз си мисля, че трябва да поговорите на спокойно с мъжа ти. Те не винаги се усещат и спокойния разговор може много да помогне, ако си имаш работа със свестен човек.

Ние си правихме семейна Бъдни вечер у дома и преди малко всички тръгнаха. Предпочетох тази година да сме вкъщи, за да си почивам повечко и да могат децата да си играят спокойно. Аз отговарях само за боба, ошава и подредбата на масата. Другите донесоха всичко останало. Получи се много приятна семейна вечер, въпреки че не смеех да мръдна от стола с този неканен хемороид. Ужас, ужасен, много боли. А и доста контракции се наредиха днес.

# 146
Честито на мамчетата които са родили и бързо възстановяване, много да ви радват Simple Smile

# 147
Честита Коледа, скъпи момичета! Пожелавам ви здраве и семеен юут! Леко раждане и пухкави и здрави бебчета!   Аз почти не успях да заспя. Събужда се от болезнени контракции с продължителност 2 минути, но през час. Така се притесних да не будя лекарката посред нощите и то на празник. Течението ми беше спряло, а сега пак се почна воднисто е и ме е страх да не изтичат водите на частни. Чак на 28 съм на лекар, но някак имам усещането, че може да е днес или утре. Тялото ми подсказва това. Ще видим.

# 148
Весела Коледа, момичета! Бъдете здрави! Много светлина и уют, и разбира се, пухкави бебочета скоро!

Йони, честито на теб! Сигурно вече чакаш с нетърпение да те изпишат и да си празнувате на спокойствие вкъщи. С епидурална упойка ли беше? Зачудих се дали това е била причината да не усещаш напъни?

Неви, и на мен ми звучи като ще да е скоро. Как би описала болезнените контракции? Аз имам от време на време контракции, а също и болка, но някакси не ги свързвам помежу им. За изтичането на водите, чела съм, че ако е бавно на части, се е спукал мехура в горната си част и няма опасност от инфекция. А тялото има функцията да обновява непрекъснато амиотичната течност, че дори и да възстанови мехура, така че бебчо няма да остане без води. Ако се излеят наведнъж обаче, спукването е в долната част на мехура и тогава е добре да тръгваме към болницата. Стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин и в най-добрия момент!

# 149
Честита Коледа, момичета!!!! Всичко да е наред с вас и бебенцата:)

Неви, спомням си, че миналата бременност и аз бях така и, за да се разбере дали са околоплодни води, приверяваха на едни лентички, ако де оцвети в определен цвят, е. Сега пътувам и не мога много да браузвам, но като съм на компютър ще проверя в гугъл, ако може да де купят от аптека.

Общи условия

Активация на акаунт