Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 744
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Весела Коледа момичета,бъдете здрави и щастливи а скоро нека всички да прегърнем нашите бебчета Simple Smile

# 151
Честито Рождество! Здрави да сте!
Неви, май си на финала 😊 Стискам палци.
Аз бях много зле вчера. Не знам от какво, но огън беше в хранопловода ми. Ама страшен. Чак до връщане се снигна. Ужас на ужасиите. Днес залък мисля да не слагам. При мен и контракциите намаляха, бебчо е високо...никакви симптоми, че терминът е след дни. А не ми се ще да индуцират...

# 152
Честита Коледа !
Ние си изкарахме прекрасно. Бяхме си вкъщи само аз ,ММ и детето. Миналата година точно на 24 имах положителен тест за бременност, която се оказа извънматочна. Съответно по празниците не ни беше никак весело.  Тази година всички се радвадваме на ритничетата на бебка. Цели 5 години я чакаме да се появи. Дано всичко мине благополучно и скоро да се гушкаме вкъщи.

# 153
Благодаря, момичета за подкрепата! Сега съм без контракции. Мариа Миа, пробвай 3, 4 лъжички прясно мляко. Моята колежка каза, че това я облекпавало много.

# 154
Весела Коледа, момичета. Пожелавам ви от сърце здраве, любов и разбирателство. Хубав празник и нека всички да се радваме скоро на здрави и щастливи бебчета! ❤🌷🍀

# 155
Весела Коледа!
Честито на новите мамчета, да сте здрави вие и бебчетата ви!
Късно снощи имах контракции, но преминаха, така че си чакам търпеливо прегледа в четвъртък.

# 156
Честита Коледа! Много здраве, щастие и късмет в семействата! И нека скоро всички да се радваме на здрави бебчета!

# 157
Честито Рождество! Бъдете здрави вие и семействата ви!

# 158
  • София
Честито Рождество, момичета! Здрави бебчета, леки раждания и много щастие с новите членове на семействата ви желая Hug .

# 159
  • Полша, Варшава
Честита Коледа на всички, да сме живи, здрави и скоро да гушкаме нашите мъници.
Честито и на всички мами, които вече гушката рожбите си Simple Smile.

Тези дни не ми остава време да пиша много, но всичко е ок за сега. Малката е 3300 гр., имам 3 см. разкритие и от няколко дни спрях магнезия. Сега чакаме, да видим малката, кога ще реши да излезе. Днес започнах да получавам контракции, но не са редовни и чакаме. Дано всичко мине нормално, малко ми е притеснено за раждането, но какво да се прави, колкото повече наближава, толкова повече го мислиш Blush

Успех на всички мами и стискам палци да си имате едни сладки, пухкави и здрави бебчета Simple Smile

# 160
Честито Рождество Христово, здраве и благоденствие ви желая, мирни, сплотени!
Как сте дами, аз днес получавам такива ритници, такова въртене в корема, че чак ми спира дъха, сърцето и Всичко. Много ми е тежко И дискомфортно като се върти толкова силно.
Ходя често до тоалетна, дали не е признак, че наближава?!

# 161
  • София
Ние сме на 320 км. от София - да отпразнуваме Коледа с роднините и само се надявам да не бърза да излиза бебчо.
Притеснено ми е и хич не ми е удобно с този огромен тумбак по разни хлътнали легла. Не мога да стана от тях Stuck Out Tongue Winking Eye .
Но на 27-ми си се прибираме и после никъде не мърдам Innocent

# 162
  • Лапландия
Честита Коледа! Много здраве, щастие и благоденствие в семействата ви!

# 163
Весели празници! Желая ви най- здравите и пухкави бебета, както и много щастие Wink
Аз пък не мога да стана от сармички и пържолки...Close

# 164
  • Варна
Честита Коледа! Бъдете много здрави и щастливи и вие, и семействата ви, и, разбира се, бебчетата! Heart

Общи условия

Активация на акаунт