Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Мили дами весела Коледа и много здрае на всички Simple Smile днес влизам 9мес., но ме мъчат ужасни киселини и в нас има Линекс Гастро и Мезин Форте, все си мисля че една таблетка от едно, от двете няма да ми.навреди, но все пак да попитам някоя от вас пила ли е? Simple Smile и какво мислите?

# 166
# 167
Много благодаря! Утре ще го потърся в аптеката до нас.

# 168
Весела Коледа на всички!На финала сме момичета!Вижда мубсе краят 😁От два дни имам контракции,но безболезнени.Отдадох го на тичането покрай празниците.По принцип са ми любимите и влагам много старание в украсата,подредбата,готвенето и т.н,но тази година не ми беше до това и всички забелязаха 😁Моля се девойчето дамизчака да мине 1 януари и тогава индавам зелена светлина.Само на края да не и се моля да излезне най-сетне 😏

# 169
Мили дами весела Коледа и много здрае на всички Simple Smile днес влизам 9мес., но ме мъчат ужасни киселини и в нас има Линекс Гастро и Мезин Форте, все си мисля че една таблетка от едно, от двете няма да ми.навреди, но все пак да попитам някоя от вас пила ли е? Simple Smile и какво мислите?
Аз не издържах и ми писна много от тези киселини и си позволих да си взема Омепразид. След няма и половин час нямаше и спомен от киселини.

# 170
Момичета, копирам си поста от декемврийки.
Моето раждане мина нормално и безпроблемно. Разбира се, разкритие и ефективни контракции сама не можах да направя ... Не, че очаквах друго да се случи, де. На предния ден бях на запис на тонове и там се хвана, че имам контракции. Доктора ми предложи направо да отивам в болницата впредвид, че ми е трето, но аз отказах. Разкритието беше 2см. Към 1:30 през нощта контракциите скъсиха интервала на 6 мин и тръгнахме към болницата, която е на час път. Разхождахме се и сутринта към 7 бяхме там. Приеха ме със същите 2 см разкритие, контракции на 5-6 мин. Пак тръгнах да отказвам система. Но с болки от предния ден и никакъв сън как да напъвам!? А и така и бебчето страда. Та се съгласих, сложиха ми банката, дадоха ми и хапче за контракциите, наложи се втора банка окситоцин, сложиха ми епидурал, който ме напусна, когато наближиха напъните и видях много зор накрая ...
И така по обяд вече си имах дъщеричка. Доктора ми беше страхотен, но още по-страхотен беше съпруга ми, който беше до мен, плътно! Да родиш и любимия човек да е заедно с теб ... Няма такова чувство ...  Една жена от персонала в болницата ме пита нагло ... И какво, помогна ли ти като беше до теб!?
Да! И цял живот ще съм му благодарна!
Това беше от мен. Весела Коледа!

# 171
  • София
Честита дъщеричка, S and M. Да ти е жива и здрава и да ви носи много щастие!

# 172
S and M честита дъщеря и бързо възстановяване.
Не всеки го приема това с присъствието на мъжа,но си е техен проблем.Моят също беше до мен предното раждане и сега пак ще е.Не се вълнувам др как го приемат.
Голямо ядене беше тия празници и още предстои,а аз все още не знам колко ми тежи бебчето,имам опасения,че накрая ще се окаже 5кг Simple Smile но да са здрави пък другото ще се нареди.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 173
S and M, благодаря за разказа! Сигурна съм, че всички много се вълнуваме Grinning Можеш ли да ни кажеш малко повече за епидуралната, боли ли поставянето, бързо ли хваща, какво е усещането?

Аз ще раждам в Токуда, а там дори насърчават присъствието на таткото. Обаче много се чудя Thinking ММ ми казва, че той е ок и с двата варианта и както аз избера. От една страна знам, че раждането може да продължи доста часове и предполагм, че ще ми е по-добре да не съм сама през цялото време, но пък от друга ще ми трябват всичките ми сили и се притеснявам, че ако той е там ще се отпусна, ще му мрънкам и така ще си го направя още по-трудно. Вие какво мислите?

# 174
S and M, благодаря за разказа! Сигурна съм, че всички много се вълнуваме Grinning Можеш ли да ни кажеш малко повече за епидуралната, боли ли поставянето, бързо ли хваща, какво е усещането?

Аз ще раждам в Токуда, а там дори насърчават присъствието на таткото. Обаче много се чудя Thinking ММ ми казва, че той е ок и с двата варианта и както аз избера. От една страна знам, че раждането може да продължи доста часове и предполагм, че ще ми е по-добре да не съм сама през цялото време, но пък от друга ще ми трябват всичките ми сили и се притеснявам, че ако той е там ще се отпусна, ще му мрънкам и така ще си го направя още по-трудно. Вие какво мислите?
Дара, преди да поктавят епидурала слагат обезболяващо в гърба. Усеща се като боцкане. После самия катетър за епидурала се усеща като неприятен натиск. Има някаква болка, но силно казано болка. Колкото до това кога хваща ... Можи би на трета или четвърта контракция след поставянето вече е значително по-малка болката.
Колкото за присъствието на таткото, нещата са до усещане. То си е лично. Всеки сам трябва да реши. Аз за това се издразних на жената от персонала. Такова решение или мнение не се натрапва. Ако аз съм се чувствала добре друга жена може да не й допада идеята. Мнението на всеки мъж също би било различно. Както го усещате така го направете. Ако имате други въпроси, насреща съм. Освен ако не се заигравам с помпата. Малката не може да ме изсуче напълно и виждам голям зор с гърдите. Пия лецитин да разкара малко.

# 175
Новороденото се нуждае от малко количество храна в началото и няма как да може да те изсуче, но те съветвам да не се цедиш, а само колкото да облекчиш, защото ще си докараш хиперлактация и може и запушване. Сигурна съм, че ги знаеш Simple Smile))) тези неща, щом ти е трето дете.
Весела Коледа на всички, успешни раждания и здрави бебчета. Simple Smile))))

# 176
Новороденото се нуждае от малко количество храна в началото и няма как да може да те изсуче, но те съветвам да не се цедиш, а само колкото да облекчиш, защото ще си докараш хиперлактация и може и запушване. Сигурна съм, че ги знаеш Simple Smile))) тези неща, щом ти е трето дете.
Весела Коледа на всички, успешни раждания и здрави бебчета. Simple Smile))))
Да, да, точно това правя. Трето, пето ... Питай патило, не старило. Отворена съм към всякакви съвети.
Благодаря ти много!

# 177
  • Полша, Варшава
S and M честито ти дъщеричка, да ви е жива и здрава, да ви радва и слуша много Simple Smile.

Да се похвалим и ние. Днес сутринта се роди и нашата девойка Мария - 3330гр. и 55см. От вчера бях с леки контракции, през ноща се засилиха и към 6:30ч. ми изтекоха водите, след още 3 часа малката се появи на бял свят. Нормално раждане, но с епидурална упойка. Мъжа ми беше неотлъчно до мен Simple Smile, не ни остави за секунда, даже дишаше с мен. Плакахме в продължение на 30 мин. Сега почиваме и се възстановяваме, малката още спи и я чакаме да се събуди, за да я гушкаме и нахраним. Heart Eyes

Пожелавам на всички мами, безболезнено раждане и скоро да гушкат рожбите си.Kissing Heart

# 178
S and M честито ти дъщеричка, да ви е жива и здрава, да ви радва и слуша много Simple Smile.

Да се похвалим и ние. Днес сутринта се роди и нашата девойка Мария - 3330гр. и 55см. От вчера бях с леки контракции, през ноща се засилиха и към 6:30ч. ми изтекоха водите, след още 3 часа малката се появи на бял свят. Нормално раждане, но с епидурална упойка. Мъжа ми беше неотлъчно до мен Simple Smile, не ни остави за секунда, даже дишаше с мен. Плакахме в продължение на 30 мин. Сега почиваме и се възстановяваме, малката още спи и я чакаме да се събуди, за да я гушкаме и нахраним. Heart Eyes

Пожелавам на всички мами, безболезнено раждане и скоро да гушкат рожбите си.Kissing Heart
Heart
Честито коледно чудо Simple Smile

# 179
KiTtEn_BG честито. Да е жива и здрава малката и много да ви радва. Прекрасен ден е избрала и много хубаво име мама и тати са избрали.

Общи условия

Активация на акаунт