Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 768
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Честита ви дъщеричка! Нека расте здрава, усмихната и много обичана!
А на теб бързо възстановяване!

# 181
Честита дъщеричка, Kitten_Bg! Да расте здраво, щастливо и умно дете! Бързо възстановяване!

# 182
Честито на родилите мамчета!Да са ви живи и здрави бебчетата!Много се радвам за всички ви и така полужително ме зареждате 😘Да благодарим на тези светли празници на Бог,че до сега всички са добре и мами и бебчета,и да се молим и за всички останали родилки.Не само тук в групата,а на всякъде по света❤Ох,разчувствах се!
Сега да попитам вие какви биберони,памперси и кърпички купихте за бебетата за в болницата?Аз се чудя какви да са.Първият път купих една съвсем обикновена на камера,защото реших,че моето дете няма да цоцка биба,обаче...добре,че беше тя!😁

# 183
Честито бебче! Да ви е жива и здрава малката Мария! По-хубав коледен подарък от това няма .
За в болницата не искат неща за бебето освен дрешки за изписване,но аз си взех някои неща за всеки случай. Памперси ще взема премиум кеър, биберони взех на Авент.

# 184
S and M и Kitten_Bg честити ви момиченца да сте живи и здрави,бързо възстановяване и всичко най прекрасно.

Мокри кърпички взех на Бочко както и сапунчето и олиото след къпане.Биберон и шишенцата взех обикновени,но държах да е стъкло.Памперси за момента взех на Пуфис страшно изморена бях да търся малките на Памперси а и не смятам,че има голяма разлика между по разпространените марки пелени а и са на една цена.
А и в болницата към която съм се насочила изискват всичко да си носиш дори спално бельо шегуват се с мен дали не ми трябва и легло да си взема...Но важното е всичко да мине с хубавото да сме живи и здрави ще изтрием 4-5 дни там.

# 185
Честита да е Мария! Здрава и щастлива! Много вълнуваща е тази коледна магия! Ние още съм си 2 в 1. Аз май не проумявам и не мога да повярвам, че ще имам бебе скоро. Струва ми се като сън. Много ми се спи напоследък и се чудя дали няма да заспя докато раждам Joy

# 186
Честито на родилите мами! Да са ви живи и здрави бебенцата!
Dara_30 без упойка бях. Явно при мен така се случват нещата. От системата болката и честотата се засилиха, в предродилно имах леки напъни. В момента, в който се качих на магарето почти нищо не усещах. Бях много изморена след 10 часа контракции и нямах никакви сили. Може би е трабвало по-рано да ми пуснат системата.

# 187
Китен Честита дъщеричка , да ви е жива и здрава и винаги да ви радва ! Бързо възстановяване ти желая.

Днес бях на лекар , имам болка в долната част на корема понякога са силни по често при движението на бебо , казах на доки прегледа ме каза че не е заради наближаващо раждане , може би защото бебо е седалищно и ме рита , иначе бебо е добре станал е 3.300 кг - 37+4 г.с. , плацентата и околоплодните води , тоновете също бяха добре , не отчете контракции и според него ще дочакаме датата на секциото , но божа работа , бебо да е добре пък не е важно кога ще е , понеделник пак съм на тонове и преглед ще видим как са нещата . 😊🍀💙

# 188
Китен, ехаа! 55 см! Като манекенка;) Честито и бъдете живи и здрави!

# 189
Честито Simple Smile, да ти е жива и здрава.
Памперси взимах на памперс 2 номер, защото мисля че ще са добре, шишето и биберона са на Авент. Още не съм приготвила багажа, че имаме още много време

# 190
Памперси взехме Премиум кеър на Памперс, мокри кърпички Памперс, но Hugies също много ми харесват. Шишетата и залъгалките са на Авент.
Китен, честито! Живи и здрави бъдете!!!

# 191
  • Лапландия
S and M и Kitten_Bg честити бебчета!
Взех памперси babylove, мокри кърпички Бочко и две шишетата на Авент. В темата за кърмене препоръчват на Medela, но вече взех тези и на първо време ще пробвам с тях.
Да питам какви техники за дишане прилагахте по време на раждане?

# 192
Здравейте, момичета. Има ли будни, не мога да заспя, тази вечер нещо ме хванаха някакви прескачания на сърцето и са адски дразнещи в един момент се замислих дали е нормално това? Преди съм имала едно две за кратко, а сега сякаш са  доста често. Не знам дали се дължи на това, че хапнах повече тези дни или на факта, че коремът ми ще се спраска, но сега се тревожа и не мога да заспя. Дано всичко е наред. Сладки сънища.

# 193
Китън, честита принцеса! Да ти е жива и здрава, и бързо възстановяване на теб!

Деница, аз също будувам почти всяка нощ, обикновено към 4-5 се будя и не мога да си намеря място. И моя стомах е доста сплескан. Казват, че корема ми се бил смъкнал, но по-скоро просто е порастнал, защото в горната част продължава да ми е много тясно и изтръпнало. Сърцето не ми е прескачало, но ако при теб продължава, може би е добре да се консултираш с лекаря ти за твое спокойствие.

Момичета, не знам как е при вас, но до моя термин има официално 9 дена и хората около мен вече започват да изтрещяват. Роднини, приятели, познати обаждат се, пишат, че дори и на мъжа ми. Всеки ден по няколко човека ме проверяват с въпрос кога ще раждам. Ами аз от къде да знам?! Мега е изнервящо!! Не стига, че аз вече едвам издържам и го чакам постоянно, пък и околните ме напрягат така. Все едно ще родя тайно и ще го крием от всички с месеци Rage

# 194
Китън, честита радост! Да се слушате много!

Дара, разбирам те за околните. Аз имам още време, но започнаха да се шашкат всички.  Една приятелка ми звъняла вчера докато бяхме на гости и щом не съм вдигнала, веднага решила че нещо е станало. Чак ми се накара защо не вдигам, когато й върнах обаждането.  Със сигурност го прави от обич и загриженост, но е много изнервящо.

Общи условия

Активация на акаунт