Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Дара благодаря ти, днес сме на преглед ще го коментираме с лекаря. За раждането моя термин е след седмица и се чувствам много развълнувана, но и изнервена най-вече от постоянното звънене на близките ми, някак имам нужда да се усамотя не знам защо и не ми се говори много, а попринцип съм страшна бърборана. Странни неща се случват. Хубав и усмихнат ден! 🍀😊

# 196
На мен ми падна още толкова количество тапа, колкото и на 19.12.  Повръщах сутринта от киселини, предполагам. И мен ме проверяват всички, но реално имам цели 18 дена до термин. Първия път се молих са раждам през нощта, че майка ми звънеше през половин час през деня. И така и стана тогава. Аз утре вечер съм на преглед.

# 197
И аз имам цели 24 дена до термин, но и мен вече ме проверяват и питат постоянно, което супер много ме дразни и изнервя. И моята майка ме проверява по няколко пъти на ден. А съм и казала, че няма да и кажа, че отивам да раждам. Но притеснява се жената... Първият път и аз родих рано сутринта и всички тогава разбраха. Много ми беше спокойно.

# 198
Чувала съм суеверие, че ако не знае майка ти, раждаш по-лесно. Моята приятелка ми беше казала да си пусна един сапун през пазвата като тръгна към болницата за по-леко раждане. И взех, че го направих. Мисля, че мина добре тогава. 3 часа след приемането ми бях родила. А съм с толкова тесен таз.

# 199
Здравейте и от мен! Надявам, че сте имали чудесни празници.
Аз го ударих повечко на почивка тези дни, защото ми се събраха няколко безсънни нощи (явно е типично и не съм сама) и бях като коледен парцал - без сили и без желание за нищо. Единствено събрах сили да отида до Икеа за малко подаръци и за моята баба вчера преди да отидем да я видим. Добре че децата ги е хванало някакво коледно настроение и не са голям ангажимент. Даже, вчера поискаха да отидат на гости на баба си за цяла нощ и по случая спах до преди час.Stuck Out Tongue Winking Eye

Специални поздрави на Китън за новото бебе! Да сте живи и здрави, много да ви радва и бързо възстановяване.

неви86, ей това напрежение от очакването е ужас понякога. Ще ти кажа да си чакаш спокойно, ама знам, че не става точно така. Hug С първото раждане бях вече в болница от няколко дни, когато се разбрахме с докторката да предизвикваме. Бях решила да не казвам на майка ми и семейтвото, за да не висят пред болницата часове и да подскачат от нерви. Викам си, докато дойде време за свиждането, хоп бебето излязло и се обаждам направо с новината. Да, бе... пих хапче рано сутринта, после второ, после трето - няма никой. В 5 ч. идват да ме видят в кафето и си мисля, ок - ще поседим за малко и няма да казвам. В момента, в който тръгнах да сядам на стола ми се спукаха водите и целия ми подъл план отиде.

Denitsa, от загриженост ти звънят. Досадно е, ама се търпи.

# 200
Момичета, изпаднах в паника. От два дни ме боли гърлото и едвам преглъщах, мина ми червенината, но от сутринта започнах на кашлям и все нещо ми дразни на гърлото. Какво да правя, ям лимони и мед и смуча едни бонбони, точно на финалната права и да настина така... Ужас!!!

# 201
Момичета, изпаднах в паника. От два дни ме боли гърлото и едвам преглъщах, мина ми червенината, но от сутринта започнах на кашлям и все нещо ми дразни на гърлото. Какво да правя, ям лимони и мед и смуча едни бонбони, точно на финалната права и да настина така... Ужас!!!

Много ми помогнаха +инфлуцид!

# 202
Момичета дойде и моя ред да се похваля. Днес се роди бебе Мартин, 3640гр., 50см., планирано секцио. Бях със спинална упойка и видях бебчо. Успех на всички и здрави бебоци на финала. Hug

# 203
  • София
Да, бе... пих хапче рано сутринта, после второ, после трето - няма никой. В 5 ч. идват да ме видят в кафето и си мисля, ок - ще поседим за малко и няма да казвам. В момента, в който тръгнах да сядам на стола ми се спукаха водите и целия ми подъл план отиде.
 Joy Laughing Grin ох, добре се посмях. То каквото има да става си става. Моята майка, която пък е суеверна гледа и сама да се пази, за да не разбере уж. И с първото раждане ми се обади сутринта в деня на термина и като й затворих не повтори. Сетила се е, поплакала си е, но търпеливо си е изчакала обаждането от мъжа ми Simple Smile Иначе и сега ми звъни всеки ден де, но 14.01. има време Simple Smile
Китън, честито коледно чудо! Живо и здраво малко човече, а на мама бързо възстановяване!
magi4D, на мен много ми помогнаха Прополки, но не 3 по 1, а през около два часа по една. Бързо да се оправиш. Добави си и витамин Це.
И при нас празниците минаха кротко. На бъдни вечер сестра ми готви, аз само се изтърсих у тях Simple Smile На Коледа в нашето семейство е троен празник, освен Коледа аз имам рожден ден, а ММ имен ден, та си поготвих и сестра ми и племенниците дойдоха в къщи. Абе дойде ми повечко готвенето и неспането, та вчера цял ден по пижама и се излежавах Simple Smile
iv_bam, ЧЕСТИТА РАДОСТ! Да е жив и здрав малкия юнак, а ти бързо да се възстановяваш!

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 14:08 от zuzi_pretty

# 204
Честито на родилите мами, а на нас останалите още малко търпение и скоро и ние да се похвалим със сладки бебоци. 😊И моят термин е другата събота и всички само като не им вдигна или пиша и започват “ да няма бебе ”  . Ние с ММ сме решили като тръгна да раждам да не казваме на никой, чак след като мине всичко ще разберат. Иначе и на мен ми казаха за това суеверие, че майка ми не трябва да знае (аз съм и казала, че нито тя нито някой друг ще знае) и тя за това все гледа да идва на гости, да звъни и да пише.😁

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 14:18 от poliii1990

# 205
Момичета дойде и моя ред да се похваля. Днес се роди бебе Мартин, 3640гр., 50см., планирано секцио. Бях със спинална упойка и видях бебчо. Успех на всички и здрави бебоци на финала. Hug

Честито бебче и бързо възстановяване!

# 206
iv_bam Честита радост миличка!Да сте живи и здрави и бързо възтановяване!
Относно суеверията знам,че преди да се тръгне към болницата е добре да пуснеш през пазвата си яйце и да го оставиш да се счупи на пода.Чувала съм и за сапун,като за сапуна ми е по-логично,защото е хлъзгав 😁За майката същото съм чувала.Факт е,че при първото раждане си пуснах яйце и заминах,по време на пътуването се обадих на майка ми и след това от вън са ме чакали 8 души.Раждах от 02:00 до 9:35 😕Този път няма да кажа на никой!Ако можех да карам и мъжо щеше да пропусне 😂

# 207
моми4ета,да попитам как сте с кафетата позволявате ли си да пиете и имате ли проблем от кафето?

# 208
iv, честит да е Мартин! Голямо момче, голям късмет да има Simple Smile На теб бързо възстановяване!

# 209
Честито на всички вече родили мами,да са много здрави и пухкави бебчетата Simple Smile
АЗ малко да се пооплача днес бях ба преглед при АГ успокои ме че всичко е наред с бебка и точно на входа на поликлиниката взех че стъпих накриво в една дупка,изкълчих си глезена рязко си прегънах коремчето и хайде на обратно при АГ.Пусна ми тонове и каза че всичко е ОК ,много се изплаших.Сега както си стоя в къщи и ме налегнаха много киселини това е нормално при мен отдавна ме мъчат,но този път повърнах 3 пъти едно след друго и хайде сега пак влезнах във филма.Още малко ни остана иска ми се да минат спокойно поне тези дни ама не.
А за суеверията ,че майката не е хубаво да знае и аз съм чувала ,когато ми назначиха дата за секцио казах са о на нея и от там лека полека целия свят научи.

Общи условия

Активация на акаунт