Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са кондиломите и как могат да повлияят на раждането?
Кои са най-популярните марки столчета за кола за бебета?
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от други видове болка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са кондиломите и как могат да повлияят на раждането?
-
Кои са най-популярните марки столчета за кола за бебета?
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от други видове болка?
-
Какви са препоръките за възстановяване след раждане?
-
Как мога да облекча киселините по време на бременност?

С първото раждане бях вече в болница от няколко дни, когато се разбрахме с докторката да предизвикваме. Бях решила да не казвам на майка ми и семейтвото, за да не висят пред болницата часове и да подскачат от нерви. Викам си, докато дойде време за свиждането, хоп бебето излязло и се обаждам направо с новината. Да, бе... пих хапче рано сутринта, после второ, после трето - няма никой. В 5 ч. идват да ме видят в кафето и си мисля, ок - ще поседим за малко и няма да казвам. В момента, в който тръгнах да сядам на стола ми се спукаха водите и целия ми подъл план отиде.

ох, добре се посмях. То каквото има да става си става. Моята майка, която пък е суеверна гледа и сама да се пази, за да не разбере уж. И с първото раждане ми се обади сутринта в деня на термина и като й затворих не повтори. Сетила се е, поплакала си е, но търпеливо си е изчакала обаждането от мъжа ми
Иначе и сега ми звъни всеки ден де, но 14.01. има време