Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Момичета умълчахте се нещо. Да не са се юрнали всички бебоци да се раждат. Аз утре постъпвам в болница да ми предизвикват раждане. Едновременно с това чакам майка ми и приятеля и да си дойдат от чужбина, уж разчитам на ММ да ги посрещне, но знам, че ще се наложи докато раждам да обяснявам къде се намира лещата например по телефона Simple Smile Иначе контракции честно да си кажа не мога да позная дали имам. Имам едни такива тежести ниско в корема от време на време. Иначе таза и срамната кост ме скъсват, особено като ставам от седнало или легнало положение. Иначе се надявам и аз много скоро да мога да споделя с вас как е минало раждането. Единственото, което ме притеснява е увитата около врата пъпна връв на моя бебок, но дано всичко се развие добре. Дерзайте момичета, още малко остана, моето настроение се подобрява със всеки момент, в който се доближавам до срещата. Не че не ме е страх от хиляди неща, ама искам вече да започва другата част.
Уви при мен няма признаци да е скоро. Днес бях на преглед и никакви контракции, никакаво разкритие и все още било високо.Имам още 2 дена до термин дано се реши вече да излезе, ако не до 14-15 януари каза АГ-то, че ще изчака ако не тръгне само и на мен ще ми го предизвикат. Такаче с нетърпение очаквам да споделиш как е било като мине всичко при теб.

# 406
Аз съм на вълна клипчета как да разберем, че раждаме:)))) Започнах вече да усещам по-осезаемо подготвителните контракции, втърдява ми се корема за малко после отпуска, болка нямам... Началото на другата седмица съм на тонове и преглед.

Ваня, всичко да върви добре и чакаме новини:)

# 407
Относно хемороидите, мина месец откакто положението при мен беше направо страшно. Един от хирурзите спомена секцио поради тази причина, но ми каза веднага да отивам да говоря с израждащия, който пък от своя страна каза, че да си причинявам секцио заради хемороиди е тотално ненужно. Всъщност при мен хемороидите почти се прибраха, няма болка, все едно ги няма, но въпреки това ги мажа всеки ден и така ще е докато родя, че и след това.
Иначе аз вече изпитвам истинско отчаяние, имам едва 3.5 см. разкритие, термина си наближава, бебето расте, но раждане не настъпва и това си е. Вчера честно казано си и поплаках доста, защото наистина вече започвам да се тревожа, че бебето ще стане прекалено голямо и така и така няма да мога да го родя вече заради размерите, само дето съм чакала до последно и съм се надявала на естествено раждане. Да не говорим колко противни са ми вече прегледите за разкритие, утре отново съм и сигурно пак ще е същото положение.
За това колко са нетактични хората направо не искам да говоря. Близките се опитвам да ги разбера, но всякакви познати и колеги, които звънят или пишат с въпрси едвам ги изтърпявам.

# 408
привет и от мен,днес бях на преглед..мога да кажа 4е в рамките на последния месец от седалищно се обърна с главата надолу,пак седалищно и днес е напре4но ,понеже му е широко дебела съм с голям корем и се върти както иска в 37 г.с. съм до кога може да се завърти в позиция за нормално раждане,някой сблъсквал ли се е с такова напре4но позициониране? Ина4е тоновете са добре......

# 409
И аз утре съм на преглед да проверим дали се е обърнала госпожицата...дано да е.Иначе незнам какво ще реши АГ.Траябва да ми даде и документите вече.От два дни съм с безболезнени контралции,а като стана от леглото направо имам чувството,че бебето се е показало от долу 😂

# 410
Здравейте мацки, аз днес бях на тонове и на преглед, 38 гс съм и бебка е 3050-3150. Каза, че е  дългокрака, много е ниско и е на изхода почти.  От два дни имам болезнени контракции и доки каза, че до края на тази седмица мисли, че ще излиза бебка. Така, че и аз съм в едно такова очакване....

# 411
привет и от мен,днес бях на преглед..мога да кажа 4е в рамките на последния месец от седалищно се обърна с главата надолу,пак седалищно и днес е напре4но ,понеже му е широко дебела съм с голям корем и се върти както иска в 37 г.с. съм до кога може да се завърти в позиция за нормално раждане,някой сблъсквал ли се е с такова напре4но позициониране? Ина4е тоновете са добре......
На моята сестра третото беше седалищно бяха е планирали секцио когато отиде за прием разбраха,че госпожицата се е обърнала главично.Това да е било 38 или 39 г.с при мен се беше обърнала между 27 г.с и 29 г.с и от тогава не се е въртяла повече.

# 412
Ваня, моята бебка също беше с увита пъпна връв. Но доста бързо излезе и това не беше проблем. Късмет и стискам палци.

# 413
Понеделник и аз съм на преглед, да видим дали се е обърнало нашият юнак, но аз го усещам че напречно в момента, иначе през другото време е седалищно. Дано поне хемоглобинът ми е да се е вдигнал. Моята АГ каза, че ако не се обърне до 7ми ще говорим За секцио, за след 1 седмица но ще видим. Без това до термина (до 31ви) ми има много време

# 414
И мен проверките ме вбесяват. Ще почакаме явно още. И при мен никакви индикации. Хубав финал да има пък и няма значение друго Blush

# 415
Gergana Stefanоva, успех! Малко по малко всички ще минем по реда си. Simple Smile Аз си мислих, че днес ще е при мене събитието, но се оказа фалшива тревога.

# 416
  • София
Привет момичета, нашият младеж ни изненада и се появи на бял свят на 01.01.2019 г. И така вместо Калоян стана Васил Heart Eyes. С манекенските размери 2700 кг и 47 см е и вече се борим с кърменето.

# 417
Честито момченце! Много щастливи моменти ви желая Simple Smile

# 418
  • София
Честито бебче, Zuzi. Да ви е жив и здрав и много да ви радва. На теб бързо възстановяване!

# 419
Честита радост Zuzi Heart Бъдете здрави и щастливи

Общи условия

Активация на акаунт