Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
привет и от мен,днес бях на преглед..мога да кажа 4е в рамките на последния месец от седалищно се обърна с главата надолу,пак седалищно и днес е напре4но ,понеже му е широко дебела съм с голям корем и се върти както иска в 37 г.с. съм до кога може да се завърти в позиция за нормално раждане,някой сблъсквал ли се е с такова напре4но позициониране? Ина4е тоновете са добре......

Моля те, не ме плаши:)))) Моята девойка тъкмо се обърна както трябва и реших, че това е било, вече няма на къде (37 г.с.)

# 421
zuzi_pretty, честито! Чудесна новогодишна изненада!
Ваня, пожелавам ти леко и спокойно раждане. Стискам палци и пиши как е минало, за да не те мислим.
Applegarden, то 3,5 см си е половината раждане Sunglasses. Споко, няма да стане чак толкова огромно бебето. Усещам, че ще се похвалиш съвсем скоро.

И аз бях днес на тонове. Бяха си добре и си чакаме, но пък аз имам още почти 20 дни до термин. Мисля да изчака човека до след 15-ти, че имам час за козметик тогава. Joy

# 422
И аз така за козметик, но на 17-ти ("официалният" ми термин е 27-ми), и съм я помолила да си изчака:) А на 12-ти дъщеря ми има рожден ден и ако не до 17-ти, то поне до 12-ти да си изчака:)

# 423
Планът с козметика голям проблем Joy аз бях на 18- ти.... и вече положението е нито напред, нито назад. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Аз съм на козметика на 9ти та след 10ти му давам карт бланш.

# 425
При мен нещата не са много цветущи. Бебето отговаря на 34 г.с и е 2.700. Отделно, за да ми е по-хубаво свекърите идват да ме ядосват (да добавя, че свекървата ме докара до тук след като 9 месеца не ме остави на мира и искаше да развали семейството ми), всичко ми е черно и просто не виждам нищо хубаво! От все сърце желая на всички Ви здрави бебоци, много любов и разбирателство с половинките и единство, което да не може да бъде разрушено! Нека Господ бъде с Вас и Ви закриля! Всяка жена заслужава да получи титлата МАМА! : )

# 426
Анонимната, мисля, че тегло 2700 отговаря на 36-37 г.с., а не на 34. Кой ти каза, че е малко? Много неприятно е това със свекърите Sad((( , сега имаме нужда от подкрепа, а не от допълнителни притеснения.
Честито на всички нови мами и бебчета. Simple Smile)))

# 427
При мен нещата не са много цветущи. Бебето отговаря на 34 г.с и е 2.700. Отделно, за да ми е по-хубаво свекърите идват да ме ядосват (да добавя, че свекървата ме докара до тук след като 9 месеца не ме остави на мира и искаше да развали семейството ми), всичко ми е черно и просто не виждам нищо хубаво! От все сърце желая на всички Ви здрави бебоци, много любов и разбирателство с половинките и единство, което да не може да бъде разрушено! Нека Господ бъде с Вас и Ви закриля! Всяка жена заслужава да получи титлата МАМА! : )
В 34 г.с. моето беше 2320гр и ми казаха, че си отговаря на седмиците. Последния път в 37+2 г.с. беше станал 2930гр - лекарката каза, че е ок. Пък и аз самата съм 160 см и едва ли ще родя много голямо бебе (това
не ми
попречи да кача 13 килограма) Grinning Доколкото моята лекарка ми обясни, важното било бебето да наддава, пък вече +/- 100 гр....

# 428
  • Варна
zuzi_pretty, честито бебе! Да е много здраво, а на теб бързо възстановяване!

Anonimnata8, моето в 33 седмица беше около 2100. 2700 не е толкова малко бебе, те някои доносени се раждат по 2700-2800.. Гледай да не се притесняваш и натоварваш излишно.
Иначе, savona, аз 1.60 нямам даже, а първото го родих 3900гр 54 см. Е, не е чак тооолкова голямо, ама мен си ме озори Joy

# 429
Добро утро,събудих се с контракции не са силни или особено болезнени,но се усещат.Започва първо да ме боли кръста корема ми става твърд и ме заболява леко ниско  корема.Надявам се да е фалшива тревога и да си изкара до термин нищо,че ми остават 7 дни нека си постои още малко на топличко.

Анонимната разбирам те напълно само кураж мила а както са ти казали бебчо не е толкова малък.А и най важното да се роди донесен и здрав а килцата бързо ще ги натрупа след като се роди и се гушка в мама.Имам две племеннички които се родиха по 2700гр,здрави и прави жени са от които едната роди 4050гр.момък преди 2 години.Затова не не се шашкай толкова има лекари които изобщо не преценяват как ще кажат някоя информация и как бременните ще е приемем.Например аз преди да сменя лекарката по ЖК ми беше казала,ме бебето тежи едва 600гр.в седмица която нормално да е 1000гр./около/.А когато отидох при новият лекар 2 седмици по късно бебето си беше в норми та и отгоре и с дни напред 1650гр.А за страничните хора има си такива,в момента при мен е обратното майка му е страхотен човек докато той......абе нямам думи дано му дойде акъла в главата макар силно да се съмнявам.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 05:43 от AniGaSt

# 430
Благодаря Ви момичета! Просто тия работи са ужасни и доста скръцнах със зъби пред мъжа ми. Не може майка му да трови хем жена му, хем детето му! Защото просто не знае какво ще й се случи и как заради това дете ще й вгорча живота. Снощи пак пред нервна криза и все за майка му да се караме...бах тая свещена майка...моята, ако причиняваше това на семейството ми до сега да си е седнала на задника 100 пъти. Мен може да ме правят на дива, ама мама си е мама. Вече не заслужава мило отношение и обрани думи! Всеки е според заслугите си! Стойте далеч от свекървите дори, когато са мили с вас...особено, когато са мили! : )

# 431
Анонимната, явно ти си добро момиче я им скръцни малко на тези свекъри, свекърви. Мъжа ти и той къде блее, за бой е, не вижда ли какво ти причиняват, или и той от тея където нищо не могат да кажат на мама и на тати?! О моята свеки преди години искаше да ни разделя, ама разбра че няма да стане работата и яла я виж ся, ама и аз не се давам. Проблем ще имаш с тези двамата, като родиш и за детето ще ти диктуват 😠

# 432
Анонимната, явно ти си добро момиче я им скръцни малко на тези свекъри, свекърви. Мъжа ти и той къде блее, за бой е, не вижда ли какво ти причиняват, или и той от тея където нищо не могат да кажат на мама и на тати?! О моята свеки преди години искаше да ни разделя, ама разбра че няма да стане работата и яла я виж ся, ама и аз не се давам. Проблем ще имаш с тези двамата, като родиш и за детето ще ти диктуват 😠

Знам и от това най-много ме е страх и обяснявам на мъжа си! Просто тая жена не заслужава да бъде баба и каквато и да е в живота ми! Казах на мъжа си, че аз тръгвам, ако не тръгне след мен аз няма да спра, а той да остава с дебелата си гнусна майка, след която и в банята ходя, за да не видят мъжете капките пикня и кръв и си викам всеки път “жени сме, трябва да се подкрепяме без да си казваме, мъжете не трябва да гледат такива неща, защото са им адски гнусни” и моята майка се чуди и се мае и вижда какво търпение проявявам и как искам всичко да е наред и просто ако трябва да не си говорим, но да не си и пречим. Но ще си седне на гъза само аз като си стана от моя!

# 433

Знам и от това най-много ме е страх и обяснявам на мъжа си! Просто тая жена не заслужава да бъде баба и каквато и да е в живота ми! Казах на мъжа си, че аз тръгвам, ако не тръгне след мен аз няма да спра, а той да остава с дебелата си гнусна майка, след която и в банята ходя, за да не видят мъжете капките пикня и кръв и си викам всеки път “жени сме, трябва да се подкрепяме без да си казваме, мъжете не трябва да гледат такива неща, защото са им адски гнусни” и моята майка се чуди и се мае и вижда какво търпение проявявам и как искам всичко да е наред и просто ако трябва да не си говорим, но да не си и пречим. Но ще си седне на гъза само аз като си стана от моя!
Милата, дано всичко се оправи, сега мисли за детето майната й на тая мърла. Мъжа ти да си гледа семейството и няма как някой да ви бутне, а ако слуша майка си... то тогава е ясно. Успех!

# 434
Тия свекървища съвсем си забравят мястото!Не позволявай да те тъпчат мила!Особено да ти се месят за детето.Ти го носиш,ти ще го родиш и ти ще го гледаш!От такива мъже вече аман!И моят беше от тях,но му дадох да разбере,че няма как и мама да е в цветущо настроение и ние да сме добре просто,защото тя има съвсем различни интереси...
За моята свекърва мога да напиша роман,но ще спра до там,че има маникюр като на орел и е МРЪСЕН! Плюс обелени и изядени кожички от началото до края на пръстите.Беше се заканила много за къпане на бебето,но като инсек ах ентусиазма с директно обяснение "Защо не?" срга е като агънце

Общи условия

Активация на акаунт