Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Честито бебче!

# 466
Nash13 Честито бебче. Много да е здраво и щастливо. Бързо възстановяване на теб.
Аз да попитам някоя има ли болки във влагалището. Имам бодежи доста силни на моменти?!

# 467
Nash13 Честито бебче. Много да е здраво и щастливо. Бързо възстановяване на теб.
Аз да попитам някоя има ли болки във влагалището. Имам бодежи доста силни на моменти?!
И аз имам някакви бодежи от време на време та се зачудих дали е нормално... Thinking

# 468
И аз имам някакви бодежи от време на време та се зачудих дали е нормално... Thinking

Като ходех на консултации, тъй като и аз имах такива бодежи и то доста силни все едно нещо се къса- лекаря ми каза, че са нормални. Мислех си, че получавам разкритие...но нямаше нищо такова! Но все пак допитайте се до вашите лекари при вас дали е нормално и дали не се отваря канала и т.н. Един преглед не е излишен 👍

# 469
geri4ka Честито!Да сте здрави и щастливи,а на теб бързо възтановяване.
Един въпрос към вече родилите мамчета.Прочетох,че раждането започва горе-долу в часовете,в които се будите през ноща по време на бременността.Има ли нещо такова?Аз до колкото помня от първото беше точно така:grinning:

# 470
Здравейте мами ,
Миналата седмица родих секцио , но тези дни започнаха неприятни болки при пишкане - при изпразване на мехура , отидох при моя лекар и ми изписа Цистон . Някоя имала ли е такъв проблем и колко ще продължи Sad , обяснението беше , че мехура е бил свит много време .
Здравей, Таня
И при мен е така, още на следващия ден след операцията при ходене по малка нужда изпитвах болка и тежест при изпразване на пикочния мехур. Питах сестрите и те казаха, че е от катетъра. Но почти 10 дни след операцията пак го усещам. Като отида да ми махат конците ще питам. Лек ден! 🌷😚🍀

# 471
  • с. Дълго поле
Да се отчета и аз. Тоновете на бебче са добре, няма индикации все още за раждане, главата му си е на високо, все оше само 1,5 см разкритие, нямам болезнени контракции или пък регулярни, а има много малко време да тръгне само да се ражда. Отчаяна съм вече. Катерих 17 пъти стълбите на клиниката, клякам, подскачам, друсам се и не. Само се моля да има положителен ефект от предстоящата индукция в понеделник. Доки каза, пе първо ще ми пукне мехура и ще ми сложи система,  и ако от сутринта до обяд няма развитие-клъц клъц. Споделете вие какво мислите. Дали пукането на водите и системата и времето от сутринта до обяд са достатъчни условия да избегна секциото. Много ми се иска да се роди нормално този малчуган, щом не може естествено, то поне нормално.

# 472
Здравей Деница ,
Ще се радвам да споделиш какво са ти казали на теб при прегледа Simple Smile

# 473
Здравейте момичета , на 03.01.2019 в 14:08 проплака нашето юначе 💙 3.160 кг , много е сладък , роди се със секцио . Успех на другите мами 🍀

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 13:45 от Rozi29

# 474
Честито бебче! Много радост да ви носи! Ти как се чувстваш след секциото?

# 475
Честито юначе! Да е здрав и много радост да ви носи!

# 476
Честити бебоцииии! Ех, че вълнуващоо.

ВАНЯ, и аз като теб се опитвам упражнения да правя, да провокирам, но нищооо. За разходки ми е студено. Имам болезнени контракции, но разредиха, болки ниско долу.. защипаният нерв си стои, но вече му свикнах Joy
В понеделник съм на преглед, живот и здраве и ще решаваме. Според лекаря ми, термина не е изчислен правилно и не преносвам още. Получавало се при нередовен цикъл.
Момичета, какво правите с гърдите? Неглижирах ги доста. Слагам сутиен само когато излизам. Вкъщи носите ли сега? За после знам, че е добре постоянно, особено ако се кърми.

# 477
geri4ka Честито!Да сте здрави и щастливи,а на теб бързо възтановяване.
Един въпрос към вече родилите мамчета.Прочетох,че раждането започва горе-долу в часовете,в които се будите през ноща по време на бременността.Има ли нещо такова?Аз до колкото помня от първото беше точно така:grinning:
Здравей, точно преди 2 дни Говорих с моето АГ и каза, че раждането започва в ноща, между 2 и 4. Това било по статистика.
Аз първото го Родих в 3.20 през ноща и тя казва и това няма да е по различно. Пък да видим

# 478
  • Fairbanks, Alaska
Sweet_maminka, правилно си забелязала, че ражданията започват обикновено вечерта. Това е останало от древността, когато сме живели в доста по-негостоприемна среда. Когато една жена ражда, малко или много тя е уязвима. За да се избегне тази уязвимост, природата е решила раждането да започва през нощта, когато повечето животни не са активни. Ако обаче жената забележи някаква опасност, раждането спира. Сигурно си чувала истории за родилки, на които като седнат на стола, контракциите спират. Просто мозъкът на жената подсъзнателно приема болничната среда за опасна, и затова раждането спира. И затова се налага да се пусне окситоцин.

# 479
Момичета, извинявам се за тъпия си въпрос, но не съм запозната. Предстои ми сега да родя, но искам детето да си е на мое име, съответно трябва да вземе не само фамилията ми, а и моето бащино ми име нали? Главата ми пламти и искам всичко да изгладя преди да изляза и да не допускам пропуски, които могат да бъдат използвани срещу мен.

Общи условия

Активация на акаунт