Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте мами ,
Миналата седмица родих секцио , но тези дни започнаха неприятни болки при пишкане - при изпразване на мехура , отидох при моя лекар и ми изписа Цистон . Някоя имала ли е такъв проблем и колко ще продължи Sad , обяснението беше , че мехура е бил свит много време .

# 451
Дара, при кой лекар ще раждаш в Токуда?

# 452
Благодаря ви за подкрепата, момичета Hug Аз съм си още вкъщи, нямам чувството, че ще раждам, даже контракциите поразредиха, но пък бебчо е доста развълнуван днес, не се спира. Ще се обадя на док да я питам какво да правя преди да й свърши смяната, пък кой знае може да я върна през нощта. Аз ще раждам в Токуда, та да се обадите, ако се засечем с някоя от вас.

А иначе това с болката и см е много индивидуално, това с какво разкритие започваш и дали те боли изобщо не е гаранция как ще продължат да се развиват нещата.

AniGaSt, разбира се, че е нормално, но и не значи нещо задължително. По принцип може да си ходиш с такова разкритие и да имаш подготвителни контракции със седмици, а може и да е начало на раждането, макар че в 40 с е ясно, че момента си наближава. Добре е да сме подготвени за всичко Wink Когато апарата за тоновете ти отчете контракциите, ти усети ли ги?
Да усетих ги и двете контракции и силната и после слабата и след тях имам още доста до този момент.Усещам напрежение и тежест ниско долу като ходя а вчера нямаше такова нещо!

# 453
Да се разпиша и аз.Бях на преглед и бебка се е обърнала главично 😊3.300 в 38 гс +4.Плацентата е високо,не напълно узряла,което ме води до мисълта,че ще си изчака момата до термин (28.01) Дадоха ми и документите.Казах на АГ,че имам контракции,но тя каза,че са подготвителни и още няма признацинза раждане.За разкритие не ме е гледала.Тоновете бяха перфектни на 9.01. съм пак.Нямам никакво търпение вече...
Дара скоро ще гушнеш най-прекрасното същество на света!Леко раждане и хубави спомени 💞

# 454
Здравейте мами ,
Миналата седмица родих секцио , но тези дни започнаха неприятни болки при пишкане - при изпразване на мехура , отидох при моя лекар и ми изписа Цистон . Някоя имала ли е такъв проблем и колко ще продължи Sad , обяснението беше , че мехура е бил свит много време .
Чувала съм от моите приятелки, че получават цистит от катетъра.

# 455
 Чувала съм от моите приятелки, че получават цистит от катетъра.
[/quote]
Не е цистит , няма парене , а и не съм била с катетър .
Имам чувството,  че само на мен ми се случва ...

# 456
  • София
Е как по време на секцио без катетър? Мисля, че слагат задължително. Докато си под упойка и после нераздвижена няма как да пишкаш без катетър.

# 457
Така процедират в болницата,  в която раждах , бях със спинална , после на подлога и лигнин , не е мн приятно , но катетъра явно е по-зле . Вече ме притеснява това пишкане , а лекаря не му обърна внимание Sad

# 458
  • с. Дълго поле
Момичета мен ме приеха в болница. Всичко е наред, освен намалели ококоплодни води. Ако не тръгне да се ражда сам до понеделник, ще индуцираме сутринта, ако и това се закучи, ще ме режат. Много ми се развали настроението. Бебо си е високо още, много се надявам ако не тръгне сам да имам успех с индуцирането, дано има ефект, стискайте ми палци

# 459
Днес след спешно секцио се появи и нашата дъщеря. 2830,47см.сега лежа и се опитвам да почивам,но много ме боли.

# 460
Честито бебче и бързо възстановяване на теб Simple Smile

# 461
Nash Честита радост и бързо възтановяване.
Ваня стискаме палци.

# 462
Честита дъщеричка! Много обич и щастие да ви носи Simple Smile А на теб бързо възстановяване. Ако много, много те боли- поискай си обезболяващо.

# 463
Честито Nash жива и здрава да е принцесата много много да ви радва.
Ваня стискаме палци всичко да се случи по естествен път и да е щадящо за теб.

Аз съм си вкъщи с контракции не регулярни и не особено болезнени таткото е нощна та разчитам на зет ми ако имам нужда.От 17:00 до 22:08 имам 21 контракции,но пък ходя доста по свободно от преди малко когато едва се движех.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 464
Вчера с планово секцио се роди моята втора радост Йоана, 3200г и 50см. Днес ме изведох от реанимация и вече си се гушкаме.

Общи условия

Активация на акаунт