Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Честит Никола! Радвай му се и не мисли много за начина по който се е появил. Важното е ,че е здрав и е при теб. Дала си всичко от себе си да му дадеш най-добрия старт в живота.

# 496
Днес в 9 и 45 проплала за първи път моя Никола. 3080гр., 49 см. Спешно секцио заради оплетена пъпна връв и паднали тонове. Момичета съвършен е, най-прекрасното нешо, което съм виждала. Искаше ми се да му дам естествен старт в живота, но уви. Всичко е добре, когато свърши добре
Честит Никола, нека е много здрав и палав. Важното е, че всичко е наред. Бързо да се възстановиш.

# 497
Ваня, честито бебче! Нека Никола расте здрав и спокоен Simple Smile На теб бързо възстановяване!

# 498
Честито, Ваня! Важното е да сте живи и здрави! Бързо възстановяване и много радости!

# 499
Честито на всички мами.Бъдете благословени вие и малките бебчовци.На всички други търпение, спокойствие и леко раждане.Остава ни още много малко, не си заслужава да се тровим с отрицателни емоции.Финала си заслужава повече от всичко в този живот.И на мен ми се сърдят вече, че прекалено съм била вманиачена, другите как били по-спокойни.Какво да направя, за първи път ми е и просто искам да усещам безрезервна подкрепа.Да,  премислям какво да ям, премислям всичко, но уви в очите на другите прекалявам.Поплаквам си и си знам, че съм дала всичко от себе си, пък кой, каквото иска да мисли.

# 500
И аз съм същата. Нищо ,че не ми е първо бебе. И да ти кажа въобще не ми пука какво мислят другите. С първото бях същата. С всичко внимавах. Някой майки ми се присмиваха ,че прекалявам и така детето няма да яде всичко и няма да има имунитет. Техните деца и до ден днешен висят по болниците през месец,а моята и се разминава с едни сополи годишно и си хапва всякакви домашно приготвени храни. Да не яде пици и бургери,но за сметка на това обожава супи , домашни храни , плодове и зеленчуци. Сега отново внимавам с всичко и после детето ще си го гледам като първото. Нека всеки си мрънка колкото си иска , важното е да имам здраво дете и чиста съвест.

# 501
Благодаря _limonche_ , накараме да се почувствам по-добре.Ще си свиркам и няма да обръщам внимание.Hug

# 502
Днес в 9 и 45 проплала за първи път моя Никола. 3080гр., 49 см. Спешно секцио заради оплетена пъпна връв и паднали тонове. Момичета съвършен е, най-прекрасното нешо, което съм виждала. Искаше ми се да му дам естествен старт в живота, но уви. Всичко е добре, когато свърши добре
Честит да е Никола🎉! Жив и здрав! Той точно като моята Миша - губиха й тоновете на 3те записа и беше с увита пъпна връв, но рискувахме естествено раждане. Лекарката ми обясни, че точно затова не ми е сложила упойка, защото щяла да забави поне с час и половина процеса.

# 503
Момичета, утре ми предстои планирано секцио, съпругът ми ще дойде да види мен и бебето след това и да говори с лекарката.
Как мислите, трябва ли да носи почерпка утре? За изписването ще се подготвим отделно.
Знам, че е личен избор, но не искам да се излагаме в такъв случай.

# 504
Маги, мисля че при изписването е добре да е почерпката, но е въпрос на избор.

# 505
Честито на всички нови мамчета! Живи и здрави да сте вие, бебоците и семействата ви.
Аз все още съм в отчаяно очакване на моята девойка. Не иска да излиза и това е положението, по документи ми водят термина на 9, но то и дотогава не остана време и вече започнах да си мисля, че ще я пренося, което никак не искам да се случва. Имам само безболезнени контракции, втвърдявания на корема, все същото разкритие и само по 2-3 болезнени контракции на ден. Така съм от 27.12 и както трябваше досега да съм родила, все още съм си с бебе в корема, което не иска да излиза. АГ ми даде 3 дни почивка от проверките за разкритие и сега съм чак във вторник, но вече не смея дори да се надявам, че ще има разлика. Взех да се отчайвам.

# 506
    Ваня[/list] Честит да е Никола!Да донесе в дома ви много щастие!Бъдете здрави,а на теб бързо възтановяване💞

# 507
    Applegarden, моят термин е за 8- ми и нито контракции, нито разкритие имам, абе нищо... Моето семейство залагаха, че ще родя между Коледа и НГ и ей ме на... по- кръгла и тромава от всякога. Търпение, до 10 дена ще си гушкаме бебетата, сигурна съм Hug

# 508
    Изнервящо е доста. Живи и здрави да се приберем у дома.

# 509
    На вече родилите мами, в каква поза ви правиха клизмата? Confounded

Общи условия

Активация на акаунт