Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 771
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Не може да вземе бащиното ти име, освен ако баща ти не я осинови. Второто име произлиза от твоето малко. Брак имаш ли?

# 481
Не може да вземе бащиното ти име, освен ако баща ти не я осинови. Второто име произлиза от твоето малко. Брак имаш ли?

Не, нямаме брак. Допитах се и разпитах. Така е, права си, че ако искам да е така трябва баща ми да се съгласи и да си я запишем. : )

# 482
За да я запишеш на баща ти, трябва той да я припознае, тоест все едно е негово дете, което е малко странно как ще стане, при положение, че майката също му е дете. По документи ще се водите, че сте  сестри...... Когато истинският баща не припознае детето си, по закон се записва на майката, тоест взима твоето първо име и фамилията ти.

# 483
Той не може да припознае бебето ,както ти е написала aDream. Може само да го осинови, но тогава ти няма да се водиш майка. Запиши си го на твое име . Примерно ако ти се казваш Христина Ангелова , бебето ще бъде Христов Ангелов или Христова Ангелова .

# 484
Здравейте момичета,  очаквам второ момиченце с термин 25януари, но ще съм секцио около 12-15 ти. Има ли някоя от вас .която да ражда в Тина Киркова? Аз имам уговорка с др Маленов, дано всичко мине наред, че този път е голямо шубе 😣

# 485
Здравейте момичета,  очаквам второ момиченце с термин 25януари, но ще съм секцио около 12-15 ти. Има ли някоя от вас .която да ражда в Тина Киркова? Аз имам уговорка с др Маленов, дано всичко мине наред, че този път е голямо шубе 😣
Аз ще раждам в Тина Киркова, но моя термин е 17, нормално се надявам да родя, второ дете ми е. Може и да се засечем. Аз ще раждам при Ковачева

# 486
Има ли някоя от мамите на която и пресдстои секцио в Селена Пловдив Simple Smile Аз ще раждам при д-р Ставрев.

# 487
само аз ли съм се упътила към Май4ин дом?

# 488
Добро утро на всички,аз още съм си вкъщи вчера сутринта ми падна тапата а целият ден нямах почти никакви контракции.Тази сутрин от 04:00 се позасилиха малко,но пак затихнаха последната беше в 07:01 доста по болезнени са от онзи ден,но все така нерегулярни.Говорих със следящи ме лекар и ми каза да тръгвам за болницата едва на 10 минутни регулярни болки или при изтекли води и седя сега и си чакам.Незнам какво да очаквам все едно не съм раждала две деца така се чувствам мисля си,че ще изтърва момента и няма да се усетя кога да тръгна за болницата.

# 489
И аз се притеснявам да не би да не усетя ако нещата са сериозни. Трябва да съм със секцио,но ме е страх да не би да започне раждане ,а аз да усетя много късно. Пътят до болницата ми е към 4 часа в най-добрия случай,а ако има сняг и повече. Снощи имах контракции точно на 20 мини и болки ниско в корема. Продължиха около час и изчезнаха.

# 490
  • София
Ние продължаваме само да се караме у дома Cry . Много ми е тъпо и самотно.
Същевременно така и не мога да реша как да раждам, а времето си минава. Във вторник имам час да измерим бебчо колко е пораснал и трябва да реша вече.

# 491
Ние продължаваме само да се караме у дома Cry . Много ми е тъпо и самотно.
Същевременно така и не мога да реша как да раждам, а времето си минава. Във вторник имам час да измерим бебчо колко е пораснал и трябва да реша вече.
Ти най добре знаеш как и само ти трябва да си вземеш това решение и каквото и да е знай че ще е правилното защото си му мама на бебче и знаеш кое е най добре и за теб и за него.Не знам просто сме доста изнервени и ние снощи се раздърпахме а аз не мога да се позная бях спокойна и безизразна като камък!От преди малко пак имам зацапване по бельото кафеникаво едно контракциите пак утихнаха!Какво да правя вече да ходя ли пак до родилното?

# 492
  • с. Дълго поле
Днес в 9 и 45 проплала за първи път моя Никола. 3080гр., 49 см. Спешно секцио заради оплетена пъпна връв и паднали тонове. Момичета съвършен е, най-прекрасното нешо, което съм виждала. Искаше ми се да му дам естествен старт в живота, но уви. Всичко е добре, когато свърши добре

# 493
  • София
Честито бебче, Ваня. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Ани, не мога да те посъветвам нищо. Въпреки че имам едно раждане 5 дни след термин, нито съм имала родилни контракции, нито паднала тапа, изтекли води, та съм доста боса по темата Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 494
Честито на всички нови мами! Живи и здрави да са всички мъници, да имат много късмет в живота! Хубав ден си е избрал Никола,  Ваня!
Честит празник и на имениците днес!

Общи условия

Активация на акаунт