Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 112
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички нови мами! Няма по-голямо щастие! Аз също мога да се похваля, че на 6 януари се роди сина ми. Влюбена съм в него Heart Eyes За първи път съм майка и все още всичко ми е много ново, учим се взаимно, но ще си трябва време, особено за кърменето, което се оказа филм.
При мен раждането мина с всички съвременни чудеса на медицината, добре че до секцио не се стигна. На всички, на които им предстои, да ви успокоя, не е най-лесното преживяване на света, но минава като миг, а резултатът след това е неописуем!
Стискайте палци да ни изпишат утре, че нямам търпение да си се приберем. Успех на всички, които още чакат! Hug

# 571
Честити бебоциииии. Здрави да сте!

# 572
Честит да е Тимур! Дара, честит син и на теб! Какъв хубав ден си е избрал Богоявление. Момичета, сърцето ми се изпълва от щастие и ще се пръсне. Стискам палци на чакащите мами да мине всичко по най-успешния и лек начин.

# 573
Честити бебешоци!

# 574
  • Варна
Честити бебоции ❤️

# 575
Честити бебчета! Heart

# 576
Благодаря, момичета! Честито и от мен на родилите мамчета! Живи и здрави да са бебоците!

# 577
Честити бебчета на всички родили мами ,бъдете живи и здрави и дано скоро всички който очакваме чудото да се случи да е леко и безпроблемно Simple Smile

# 578
Честито на новите мамчета!
Аз все още съм в очакване, днес бях при АГ, разкритието си е все същото, но шийката била готова уж. Утре ми е термина, според АГ до петък ще съм родила, но вече не смея да се надявам. В четвъртък пак съм на проверка, ако няма развитие, вчера до обяд имах болезнени контракции, но след това спряха и днес отново нищо.

# 579
А да попитам вече родилите мами колко спят бебоци те ви? Моята бебка почти не се събужда, събужда се през 4 часа и пак заспива. Не помня с първото дете как беше. Но се притеснявам.

# 580
Неви 86, моят юнак пък се събужда през 3часа, яде и пак заспива. Мисля, че днес обаче ни започнаха коликите Flushed

# 581
Неви не се притеснявай моят син беше така до 3 месеца.Будеше се само да папка.Радвай се миличка няма нищо притеснитвлно според мен 😊

# 582
А при нас даже аз будя поспаливката Simple Smile .Сменяме се  ядем ,докато ядем пак пълним памперса и пак се сменяме и заспиваме и така всеки път Simple Smile Simple Smile Simple Smile .

# 583
Момичета мога ли да пия витамин ц хапчета?Синчето го натисна проклетия вирус 😡 страх ме е да не ме хване.Няма как да се пазя.Стоя с маска ама той ми я маха 😂нещо не съм му приятна с нея

# 584
Благодаря, момичета за подкрепата. Имам идея като се по стопли да си направим една срещичка в някое парче в София с бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт