Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 37 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет момичета, отдавна не съм писала, да се отчета и тук:
Бебе Милена, 3210 гр., родена на 6 Януари, в 10:02 ч.

Дара, в крайна сметка с теб с един термин бяхме май и в един ден родихме ☺

Честито на всички, вече посрещнали своите дечица, много много здраве, късмет и щастливо детство да имат!

# 586
Sweet Maminka аз пия в такива случаи или цетебе с цинк или обикновен, няколко дни. Пия и вода с лимон. Във феротона също има вит ц. Не съм се сещала да питам лекаря ми, но той като цяло не е по добавките.

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 10:22 от teg

# 587
Здравейте момичета , първо искам да честитя на всички мами които вече са родили , да са им живи и здрави бебоците , бързо възстановяване им желая !
Вече сме си вкъщи , гладаме се с малкия , почва вече да му наболява коремчето , иначе кротува доста 💙 дано е все така 🙏
Минавам към разказа за раждането , родих в Торакс в Пловдив , приеха ме вечерта на 2 , имаше изследвания за правене и запис на тонове , за вечеря имаше кисело мляко и вода до 10 ч. , клизма нямаше , дадоха ни свещички , а който сутринта сам може нямаше нужда и от свещичката , пуснаха преди секциото 4 системи за да не се обезводни организма , след системите бях в операционната със спинална упойка , след 2 мин проплака бебчо и след 40-50 мин бях вече в стаята , първата вечер само лежах , сутринта на първото ставане е болезнено след това се свиква , даже още след раздвижването бебето си беше постоянно при мен . Ако имате въпроси може да питате за сега това се сещам . 🤗
Успех на чакащите 🍀

# 588
Честити нови бебчета ! Да са живи и здрави и много да ви радват! 🙂🍀💞

# 589
Неви, аз също съм навита за среща като се стопли.

# 590
 Момичета бях на тонове при АГ и бяха добри,но кръвното ми при нея беше 180 на 90 😱изписа ми Допегит.Купих го и се прибрах.Меря кръвното в къщи 140 на 80.Викам си апарата ми не е верен.Купувам друг,прибирам се пак 140 на 80.Пих все пак половин допегит и сега чакам за действие.След малко ще и се обадя,защото иначе иска да ме вкара в болница.Дали е възможно от кабинета до вкъщи да го смъкна или пък нещо нейният апарат да не е наред... все си мисля,че при 180 кръвно все ще усетя.Поне глава ще ме заболи...при полужение,че моето по принцип ниско.Много се притесних.Някоя от вас пие ли Допегит

# 591
sweet_maminka, това звучи като ужасно високо кръвно. Възможно е и нейния апарат да не е отчел правилно, но и 140 е много, ако обикновено ти е по-ниско. За лекарството съм забелязала от четене, че много бременни го пият, така че не се тревожи. Най-добре слушай какво ти казват лекарите и ако се наложи да извадят бебчето по-рано, действай и не се плаши.

Неви, срещата е чудесна идея. Имам чудесни приятелки от разходките с първото дете. Само някои от нас ще трябва да почакаме още малко. Stuck Out Tongue Winking Eye

Честито за новите бебета!

И аз бях днес на тонове. Бебчо не спря да се врътка и суче и трябваше да си държа колана, за да не ни избяга. Но поне всичко изглеждаше наред. Апаратът не отчете нито една контракция за смях на публиката. А иначе си имам по цял ден.

# 592
Sweet_maminka мен и за по-ниско кръвно ме прибраха в болница и ми изписаха допегит. Там поне ще те наблюдават и ако стане нещо ще реагират бързо.
 Jillian и на мен на тонове не ми засичат нито една контракция ,а иначе си имам доста Grinning
Днес и аз бях на тонове и преглед. Бебка беше застанала в някаква странна поза и много трудно и хванаха тоновете. Съкрати ми се живота докато не ги чух. После пък се измъчиха докато я събудят. Друсаха корема ,въртяха ме ,а тя  си спеше спокойно и не обръщаше вниманието на никой. Иначе я мериха и се оказа 3600 . Ще видя накрая колко ще излезе,че сега е малко сложно меренето.

# 593
Момичета бях на тонове при АГ и бяха добри,но кръвното ми при нея беше 180 на 90 😱изписа ми Допегит.Купих го и се прибрах.Меря кръвното в къщи 140 на 80.Викам си апарата ми не е верен.Купувам друг,прибирам се пак 140 на 80.Пих все пак половин допегит и сега чакам за действие.След малко ще и се обадя,защото иначе иска да ме вкара в болница.Дали е възможно от кабинета до вкъщи да го смъкна или пък нещо нейният апарат да не е наред... все си мисля,че при 180 кръвно все ще усетя.Поне глава ще ме заболи...при полужение,че моето по принцип ниско.Много се притесних.Някоя от вас пие ли Допегит

Аз Допегит пиех 3х1, с кръвно като твоето 140/80. С тази доза на Допегит го поддържах 118/70, 120/80.

Мисля, че тази половинка която си изписала е нищо и няма да ти помогне. Първоначално пробвах с 2*1, но поддържах 130/80 и после увеличихме дозата с кардиоложката на 3*1.

# 594
Момичета, вчера се роди нашето сладко момченце Никола. 3630гр. И 50 см. За жалост се наложи секцио по спешност, защото бебчо нещо не излизаше. Както и да е...Повече от съвършен е и с най- големите, меки и сладки бузи Heart Eyes

# 595
Честит Никола! Нека е здрав, спокоен и много обичан Simple Smile На теб бързо възстановяване!

# 596
Нека Никола да расте здрав и силен и са има едно прекрасно детство!

# 597
  • София
Честит Никола! Да ви е жив и здрав и много много да ви радва и прави щастливи!
На теб бързо възстановяване.

# 598
Тирамису Честито бебче , да е живо и здраво много да ви радва ! Бързо възстановяване ти желая . 🤗

# 599
  • Варна
Честито бебче Никола! Честито и на другите родили мами, ако съм пропуснала някоя! Нека да са много здрави бебоците!

Моето още не иска да се ражда. На последния преглед ми казаха, че е 3200, знам, че не винаги ги мерят вярно накрая, ама ако сега наистина е толкова и реши като батко си да подмине термина (23ти), пак ще го родя със зор... Иска ми се да излиза вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт