Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 37 932
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
S and M, честито! Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване! Heart

# 91
Момичета, вчера се роди моята дъщеричка. 3300гр, 50см. Чувствам се добре, естествено раждане.
Честита радост! Прекрасен коледен подарък Heart Eyes

# 92
S and M, честито! Жива и здрава да е и да расте много щастлива!

# 93
S and M честито! Ехааа какъв коледен подарък! Бъдете здрави и щастливи! Прекрасно бъдеще на малката принцеса! Innocent

# 94
  • София
S and M, честита дъщеричка. Да ви е жива и здрава и да расте обичана и с много късмет Hug .
На теб бързо възстановяване Flowers Hibiscus .

# 95
S and M Честито и от мен. Да ви е здрава и много да ви радва. Чакаме да пишеш как мина всичко.

# 96
Честито на родилите мамчета, много се радвам всеки път като прочета такава прекрасна новина! Бъдете живи и здрави, много усмивки и положителни емоции! ❤🌷🤗🌼

# 97
S and M честита рожба, нека е здрава и щастлива.  А на теб бързо възстановяване. Надявам се да разкажеш как мина!

# 98
Момичета, вчера се роди моята дъщеричка. 3300гр, 50см. Чувствам се добре, естествено раждане.
Честита дъщеричка да е жива и здрава и много да ви радва! Бързо възстановяване на теб! 🍀🌸🎀

# 99
S and M честита дъщеричка ,да ви е жива и здрава и много да ви радва.

Аз снощи се събудих в 01:10 и да съм заспала едва към 05:00 то не се въртях то не ставах до тоалетна.Да не говорим,че не знам киселени ли е що ли хранопровода ми сякаш пареше чувствах се ужасно сякаш всеки момент ще повърна,но само пари и толкова.И все повече ме боли чатала сякаш съм правила шпагат най страшно е когато седя и стана ходя като патка от болки.Аз съм близо +20 кг,но никак не ми личат особенно след като бях с поднорменно тегло преди да забременея.Аз вече съм се настроила,че няма да родя преди термин даже смятам ще пренося с ден-два.

# 100
Ани, пробвай  Bianacid. В такива ужасни моменти прибягвам до него.
Аз пак да питам за бельото след секцио, че ми се иска да взема нещо, ака има някакви препоръки. Които са раждали така, моля да дадат някаква идея - по-стегнато,  по-отпуснато, дълбоко, плитко?

# 101
AniGaSt и мене така ме боли четала и ми се вдървява и кръста направо. Хем ми се иска вече да раждам, хем като си представя, че във всеки един момент може да започне раждане и ме хваща шубето 😱

# 102
И моите 16 кг не личат, бях доста под норма, но на скелета се отразява явно. Охкания, стенания нощем, ужас. Хапвам ябълка вечер и сякаш убивя киселините малко. Пробвайте.

# 103
С киселина съм от ден два чак се чудя защо ми се появиха чак сега,ще пробвам това с ябълките. Напоследък ми се хапва повече месо и кисело мляко.А забелязах,че и срамната кост ме боли не само чатала.

# 104
S and M, честито! Прекрасна новина Relaxed С нетърпение ще очакваме да разкажеш как се случи всичко. И момента е супер, ще можете за празниците да се гушкате вкъщи.

Аз макар, че се опитвах да нямам очаквания също се бях навила,че ще родя тази седмица, за да сме си вкъщи за Бъдни вечер, но уви тя седмицата си мина и вече честно казано нямам предпочитания за дата. Иначе момичета, и на мен до преди седмица не ми тежеше и не го мислех толкова, но вече съм в 38 с. и си става тегаво, пуфтя, уморявам се супер бързо, не ставам нито за разходки, нито съм особено свежа компания, та затова вече и търпението ми се поизчерпва. Предполагам на финалната права всичко това си е нормално.

Вчера гледах клипчета в youtube с раждания и може би не беше най-добрата идея, защото малко се посдухах. Видях и жени, които родиха по-лесно и такива, които явно доста се мъчеха, но във всички случаи ми направи впечатление, че си е продължителен процес и хич не изглежда лесно, с упойка или без. Дано всички имаме късмет и се похвалим с леки раждания!

Общи условия

Активация на акаунт