Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 37 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Аз качих малко кг с първата бременност. Мазах се доста нехайно само в 8 и 9 месец. Нямах стрии по време на бременноста. После тотално спрях да се мажа след раждането. И ми се появиха стрии по бедрата при свалянето на кг..

# 76
За стрийте аз се мажа уж с крема на Мустела и от време на време с кокосово масло и пак ми излязоха доста. Имам чувството, че няма на къде повече да се нацепя ужас, но това да са проблемите важното че си заслужава всичко това за бебенцата ни. Simple Smile

# 77
Писах, писах и се затри.

Стрии нямам от предишните бременности. Сега се опитаха да се появят няколко по гърдите в началото, но май се поскриха. Добре ме подсетихте да се намажа днес.

За раждането с удоволствие ще си чакам термина. Не ми тежи чак толкова, а и искам малко почивка между офисната лудница и недоспиването с бебе. Утре официално влизам в деветия месец. Имам и още много работа у дома, за да се подготвя за бебчо. И не съм му измислила име.

Видях си и кръвните днес. Хемоглобина е 116, не е идеално, но става. Микробиологията е чиста. Има малко левкоцити в урината, но няма други екстри. Моята лекарка смята, че е от засиленото течение.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 22:47 от Jillian

# 78
Ами, които сте с термин в началото на януари, ви се изчерпва търпението, но на тези, които ни е в края, е точно обратното Wink)))) , даже се притеснявам да не избързат нещата и се надявам всичко да е ок и спокойно да изкараме празниците вкъщи.
да и з съм 25 .01 и ми се иска да влезе новата година ,пък и има още да расте,при мен върви с една седмица назад....

# 79
Jillian и моят хемоглобин е толкова и ме писа анемична и ми изписа желязо днес.

Стрии нямам за сега. Мажа се усърдно и знам, че и след това трябва да продължа известно време. Каквото зависи от мен правя общо взето.

# 80
  • София
Моят беше 104 последно. Сега сигурно ще е още по-малко. Пада си въпреки желязото. Определено го усещам. Но още малко остана. После ще се оправи.

# 81
Jillian и моят хемоглобин е толкова и ме писа анемична и ми изписа желязо днес.

Аз пия от няколко месеца + Вит.Д и Вит.Б12, но си стои все там някъде. Не е толкова зле. Може да се насиля малко да ям по-подхоящи храни. Четох, че червеното цвекло върши работа. Ама пусто като не ми се яде хич нищо. Мога да си карам по цял ден на ядки.

# 82
И на мен ми е добре бременна:) с дъщеря ми много повече нямах търпение, сега си се наслаждавам... Вярно е, че й нямам някакъв дискомфорт сега, само едни инжекции, които слагам всяка вечер, ми поомръзнаха, но се преживяват...

# 83
Момичета, вчера се роди моята дъщеричка. 3300гр, 50см. Чувствам се добре, естествено раждане.

# 84
Момичета, вчера се роди моята дъщеричка. 3300гр, 50см. Чувствам се добре, естествено раждане.

Честито миличка!Бъдете живи и здрави и много щастливи,а на теб бързо възтановяване!Когато имаш време и желание пиши в коя болница си и как протече раждането🌹🌺🌸🌷

# 85
Честито и на теб, и на всички останали мами, които родиха! Да са живи и здрави бебоците! Ще чакаме да кажеш как е минало всичко,когато можеш. Бързо възстановяване!

# 86
Честита радост, S and M! Жива и здрава да е! Бързо възстановяване на теб!

# 87
S and M, честито! Супер мерки и теглилки. Разкажи после как мина и как кръстихте бебето.Flowers Hibiscus

# 88
S and M Честита дъщеричка , да е жива и здрава винаги усмихната , да имате много щастливи моменти заедно 🤗 Бързо възстановяване ти желая, когато имаш време да разкажеш 😘

# 89
S and M, честита дъщеричка! Бъдете здрави и се обичайте Simple Smile
На теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт