Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Ние ще сме у приятели, които живеят близо до нас, с нашия батко и тяхното момиченце. Надявам се да издържа до към 01:00 и после вкъщи.
И аз тази бременност съм със зверски запек, та ми се възпали хемороида който имах, та и друг излезе. Миналата седмица вече едвам седях и майка ми споделила с нейна приятелка, тя й дала домашно направен мехлем от мас и камфор. Два дни се мазах сутрин и вечер по малко, че доста щипе и всичко се прибра.

# 346
  • Варна
_limonche_, стискам палци всичко да е наред!

Jillian, и аз затова реших по-навреме да го спра, за да може уж организмът да се изчисти от него. Контракции с болки имам и аз от време на време, ама едни никакви... Тапата май ми пада на малки части последните дни, но това по-никакъв начин не значи, че скоро ще родя. Ще си чакам, пък когато-тогава Blush

неви86, такова течение не значи ли, че раждането почва?

# 347
Неви ,в Токуда. Надявам се положението да не е толкова лошо и бебка да си изкара още една седмица на топло. Но утре ще видя какво ще реши док.
Ти в коя седмица си ? Звучи ми като ,че ще имаш бебче на връх Нова година.

# 348
Лимонче, 38 и няколко дни. Аз съм в Шейново.

# 349
Момичета, след раждането ми излезнаха хемороиди. Всъщност десетина дни преди да родя ме почнаха и след раждането станаха големи и леко болезнени. Пръскам се долу с цикатридина и пръсвам и на хемороидите. Повлияха се отлично! Та препоръчвам!

# 350
  • София
Моят почна да кърви Flushed . Съвсем не знам какво да го правя. Дано бебчо да изчака - да се успокоят нещата.

# 351
Лимонче, 38 и няколко дни. Аз съм в Шейново.
Точно навреме си за новогодишно бебе!:smile:

# 352
Момичета в 18.54 мин се роди Михаела. Тегло 3030, дълга 50 см.

# 353
Честита Михаела Flowers Hibiscus Много бързо се е появила Flowers Hibiscus

# 354
Честита Михаела 😊 ти как си?

# 355
Честита да е Михаела! Да расте здрава и много обичана Simple Smile

# 356
Честита радост Неви ,бъдете живи и здрави Simple Smile
Бързо възстановяване на мама Simple Smile

# 357
Момичета в 18.54 мин се роди Михаела. Тегло 3030, дълга 50 см.
Страхотен подарък,  честита да е Heart

# 358
Неви86 страхотно мила,живи и здрави бързо да се възстановиш.Страхотни мерки на мадамата и прекрасно име много го харесвам.Kissing Heart

# 359
Неви, честита Михаела! Много се радвам за теб!!!

ЧНГ на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт