Тренировки в домашни условия - 97

• 41 404
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
И аз имах щети от Нова година, по-точно от повечето бира по празниците. Сега я спрях и качените 3 килограма се махнаха. Предполагам, че бях и вода натрупала от цистерните бира Simple Smile

Днес трябваше да е почивка, но наскоро почивах и беше ден за кардио. И аз редувам силова и кардио.
Та - Get Celebrity Fit Cardio и търкане на под 30 мин.

# 166
Аманда, направи ми денят! :* Вярно е, обикновено съм нахилена като рЕпа, обаче бръчките просто не гот.
Арсен, блгаодаря ти, че мислиш за мен.
Агент, мерси за хубавите идеи, още днес ще ги запиша.
Според мен ластиците от Лидъл не са подходящи за 80 ДО, но това си е мое мнение. Причината е, че до колкото виждам това са две йога ленти  - т.е. лента, не кръг. И два ластика, единият ми се струва доста широк, другият по-тесен. в 80DO има упражения, в които зависимост от нивото на трениращият само два ластика може би няма да повокират мускулите и да нанесат търсеното напрежение. Аз съм доволна, в някои упражнения използвам черният, най-тежкият ластик, в други зеленият - най-лекият. Виждам ефективността и разликата по нов начин, сравнен с първата фаза, когато имах само един доста натегнат, защото другите се скъсаха.

Мързелът ми е взел нечувани висоти. Подготвям се психически за тае бо тренировка и се опитвам да се напъна за ден 41-ви. Обаче така като се гледам, само с напъните ще си остана. Предпочитам да ида малко в група да поскачам и да ми се вдигне тонуса и настроението от предстоящия цикъл. Еми какво пък, няма лошо човек понякога да се полигави Simple Smile

# 167
Здравейте момичета и за много години! Пожелавам ви здрави и изваяни тела!

Когато за пръв път открих темата, само четях и се питах " как го правят"? После спрях да се питам и попитах вас с какво да започна. И се захванах и аз. Първо с Йоана а след това и БР.
Вече приключих БР. Даже втора седмица след края, си карам на тренировки 11 и 12. Много, много ми харесва програмата. Естествено правех модификации, лицеви все още не мога, но пък такива от коляно вече ги правя много добре. Имам и нелоши резултати - доста по-стегнато тяло и вече забелязващи се мускулчета. Режима към програмата не го спазвах, стараех се само да огранича сладкото, защото проблемът ми с него е голям. Килограмите не мърдат - 57/174см. Била съм и 53 през годините, но гледката и усещането сега са много по-добре.
Отчитам голям личен успех, защото за първи път в живота си тренирам толкова дълго време, без да се откажа. Не мисля и да го правя, напротив, чудя се с какво да се захвана сега. Търся 30 мин. тренировки, 6 пъти в седмицата( ако почивам повече от 1 ден губя мотивация) и да е програма, нямам познанията сама да си избирам и въртя съответните тренировки. Искам да ми е наготово. Проблемните ми зони са бедра, бричове и дупе. Резултатът от тренировките там най-малко се забелязва. Но пък теста с молива ми показва, че и там има малко подобрение. Преди го задържах идеално, сега вече пада. Blush

Та, след дългото писане за себе си, искам да ви помоля да ме насочите към следващата тренировка! Flowers Hibiscus
  Удачно ли е да започна пак някоя програма на Джилиън от първа стр. или да търся нещо друго?

# 168
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

Днес ден 1 от 80 DO и съм много доволна, много ми хареса тренировката, беше в правилното за мен темпо, натовари ме прилично, може би утре трябва да  съм с по-големи тежести.
Ластиците от Лидл - в розовите са 2 ленти и 2 ластика - един дълъг розов и един по-къс сив.
Обаче! в кутията със сините ластици има  2 ленти и 2 къси ластика с различна еластичност.
И все пак може би ще е добре да си взема някакви по-професионални Grinning
Иначе тренировката не беше нито трудна за изпълнение, нито като темпо кой знае какво. Добре си беше.

Агент, предлагам ти този пост за  Cathe + онзи за кутиите да ги сложиш на първа страница.

# 169
Дух, редовно връзвам на кръг някои от моите ластици, които са като ленти за 80ДО, защото тези, които не се скъсаха вече са ми много слаби. Слагам и по 2-3, когато се налага. Та мисълта ми е, че става със всякакви, не само с фирмените, особено ако Неволята се ослушва и не чува, че я пращам на пазар Wink

# 170
Агент и аз веъвах една йога лента и на третия път при едното упражнение се скъса на две Simple Smile

# 171
Връзваш следващата, чедо... c'est la vie!

# 172
Духче, и аз те надъхах над поста ти с Get Celebrity Fit Cardio на Били. Като се замисля, почнах с него и още си го обичам от 10 години.
Трудно ми е и на мен у нас, не съм тренирала вкъщи от 2-3 години и ми е необичайно скучно и не вдъхновяващо. Но тялото си има нужда от ендрофин и все пак ставам да правя тренировка.

Как не мога да си изтегля 80 ДО, та то дискът ми е колкото цялата програма.

# 173
Всъщност, видях, че има календар за тренировки 6 дни седмично, което не знам как ще ми се случи, но ми се ще до се пробвам, още повече, че
Скрит текст:
  намерих доста нейни тренировки.
Мисля, че ще останеш много доволна!
Ако тези тренировки са новата порция (80 бр) от един добре познат ни братушкин сайт, то това са нови, от последните години, live streaming издания - те май идват малко по-къси; календар за тях не съм виждала. Опа! Намерих и за тях, правен е от една много опитна и интелигентна дама! И още една! Иначе нейните календари са многобройни и изборът е тежък и предполага наличието на много от тренировките и. Отделно към всяка програма си има поне по 2 календара Simple Smile Ако си неин абонат имаш достъп до всичкото това (ново и старо накуп): "Note: If you’re an OnDemand subscriber make sure you’re logged into your account and then just click on the links in the monthly workout rotation to instantly launch and view your video. Monthly workout rotations are normally published on the first Monday of each month."
https://cathe.com/second-feature-rotations/
https://cathe.com/category/blog/monthly-rotations/
Нали бях ревнала, че не получавам МТ на дупето и на краката, е след Афтърбърн на Кети, имах и още не ми е минала напълно, е най накрая разбрах как да ги изненадвам тези мускули - много повторения без тежест и стана работата...Не знам защо реших да заменям Кардио 2 от БР с Афтърбърн, на 22 мин. вече ми минаваха мисли да се откажа, направих цялата все пак, но накрая бях изцедена.
Арсен, изненадата идва от тип тренировка/упражнения, които не си правила напоследък! Гарантирам ти, че и Афтърбърн след 3-тото правене няма да те сковава - питай ме как знам Wink
Кардио 2 изобщо не може да се сравнява с Афтърбърн и НЕ е добра идея да се заменят. Изобщо когато все пак се заменят дадени тренировки от ПРОГРАМА, която е замислена по определен начин е добре да се прави със силно подобни.
Килограмите не мърдат - 57/174см. Била съм и 53 през годините, но гледката и усещането сега са много по-добре.
Отчитам голям личен успех, защото за първи път в живота си тренирам толкова дълго време, без да се откажа. ... Търся 30 мин. тренировки, 6 пъти в седмицата( ако почивам повече от 1 ден губя мотивация) и да е програма, нямам познанията сама да си избирам и въртя съответните тренировки. Проблемните ми зони са бедра, бричове и дупе.
Поздравления за постоянството, прекрасните мерки и меракът да продължаваш да работиш по себе си Simple Smile
30 мин са малко ограничаващи, но защо не опиташ А Little Obsessed, тя е като интро за 80ДО , акцентът е дупе и тренировките са къси, но 5 - можеш да си добавяш нещо любимо на 6-ия. Ако ти хареса формата можеш да почнеш да мислиш и за 80До, а нека и другите момичета излязат с предложения... имаше една на един бразилец, Леонардо К, с акцент дупе "Brazil Butt Lift", но коло бяха дълги неговите!?!

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 15:57 от Agent Provocateur

# 174
ама скъпа, за различни неща говорим Simple Smile)) Едно е да дотамъняваш някакви неща, за да паснат, защото това имаш у дома, друго е да ги натъкмяваш, защото си направил грешен избор на продукт. Както и да е, аз просто щото много ме беше яд Scream та си викам да го спестя на някого, ма може и аз да не съм права и тези лидълските да влязат в доста по-широка употреба.

М, оказа се, че представата ми колко ме мързи, е всъщност по-голяма от действителността. Та, овенът в мен не изтрая да пропусна и ето ден 41 е в историята. Малко модифицирах някои неща, заради коленете, но като цяло - доволна съм Simple Smile

Почвам да разцъквам линковете Simple Smile))))

# 175
Agent Provocateur, благодаря, че ми отговори! Flowers Rose
Предпочитам 30-40 мин., тъй като тренирам сутрин и съм ограничена с  времето, а и защото мисълта за по-дълга тренировка ме плаши. За сега. Blush

5 тренировки седмично също е супер. Просто искам да свикна с идеята, че след кафето сутрин, следва тренировката и няма мърдане.

Още веднъж благодаря! Бягам да прегледам линковете.

# 176
  • София
Момичета , спирам Бодишред.След 5-тата тренировка упражненията са невъзможни за изпълнение.Докато схвана техниката и вече сета е приллючил.
Не знам какво да подхващам от Понеделник . Разглеждам календара на Chisel - 30 дневния.Доволни ли бяхте от тази програма?

# 177
С гордост от преодоляния мързел доотчитам и една Тае Бо тренировка. Някои неща, които чувам в женски съблекални във фитнеса ме озадачават много дълбоко Joy

# 178
Разглеждам календара на Chisel - 30 дневния.Доволни ли бяхте от тази програма?
Много!

# 179
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
С гордост от преодоляния мързел доотчитам и една Тае Бо тренировка. Някои неща, които чувам в женски съблекални във фитнеса ме озадачават много дълбоко Joy

Хаха забавно е, нали?! А ако чуеш какво става в сауните...
Аз обикновено избягвам контакт с очи, свирам се в някой ъгъл и след 5 мин хората са забравили, че съм
  там. По принцип не искам да ме заговарят, не че искам да шпионирам хората Grinning ама цял ден говоря  и сауната ми е сейф плейс така да се каже. И като забравят че съм там и като се започнат едни откровения :d Grinning Grinning мале, мале..

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 09:32 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт