Тренировки в домашни условия - 97

• 41 409
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Е разказвайте де Stuck Out Tongue Winking Eye  нали сме френдове
За днес преходче  около час.
30мин ролери
30мин долнс част с блендърите.

# 181
Малко оф топик
Забавно ... Ми не знам. По-скоро на мен ми става тъжно. Свикнала съм да мисля спорта, като нещо изпълнено със спортсменство, с чест, с достойнство. За мен спортуващите хора, знаят цената на всяка капка пот, пренебрегната среща, семейство, мъж. Някога се цупех на моят, че предпочита да тича, пред това да се видим, докато не пламнах в същия огън. За това ми е изключително странно високомерното отношение на застравяащи жени или млади булки, които гледат отгоре и надменно и обсъждат дребнави неща. Най обичам теми 'ох колко ядох" и "ох колко ме мързиии". Ма май и аз се уча да бъда високомерна, като всички окапат и само аз и най-възрастната жена продължим да изпълняваме повторенията.
Знам ли, единственият групов спорт, който съм практикувала е кикбокса. А в бойните спортове нещата са много различни. Можем да се пребием на ринга, но после всеки те надъхва, пази те и те учи. В женските групи ми е непонятно... Особено интимни разговори на всеослушание. Ма аз съм си сбъркана. В мен си е проблема. То всъщност това не е спорт, може би в това е основната разлика.

# 182
За днес -  Legs (ден 30) от 80ДО.
Към препоръчаните от Агента програми на Кети бих добавила ICE (Intermediate Conditioning Extreme). Тя е предвидена за средно ниво, като трябва да се има предвид, че става въпрос за доста мотивирано средно ниво. Съпоставима е по трудност с втория месец на БР, като тренировките са по-дълги - около 45-50 минути. Има три нива, като във второ и трето има добавки (сплитове с тежести и ХИИТ тренировчици), като през третия месец нещата съвсем загрубяват, тъй като се съберат близо седем часа тренировки седмично и нивото въобще не е средно. Дори и в програмата за първи месец разликата с обичайните програми на Кети е в малко по-дългите почивки и в по-леките тежести (особено при големите мускулни групи ползва доста по-леки от обикновено), тоест нивото може лесно да се вдигне. Трябват характерните за програмите на Кети уреди: степ, тежести, ластици и топка.
Друг вариант е една леко ретро програма - Cross Train Xpress. Състои се от 5-6 тренировки, съчетаващи кардио + сплитове за различните мускулни групи. Тренировките са между 45-65 минути, като може да се посъкратят(аз махам корема в някои случаи). Също е подходяща за стабилно средно ниво.
п.п. Всъщност в ICE има кардио тренировки от по 30 минути. Първото ниво е подходящо напр. между две ротации на ХиЧ. Сравнимо е по трудност, като ще добавя по около 30-45 минути тренировъчно време седмично общо.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 01:58 от zvezdi4ka14

# 183
  • Варна
Накой попита за тренировката за лице. Фен съм на Абигейл Джеймс и имам нейната книга "Love your skin". Упражненията са от последния раздел: Йога за лице и Фитнес за лице.

Днес: 100 суинга, 300 подскока на въже, 20 лицеви опори и 4 измъчени набирания.

# 184
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ехаа, Ноември, никак не е зле! Браво на теб! А се представяш тука за начинаеща Stuck Out Tongue Closed Eyes

Духче, не знам в каква група си попаднала... Когато ходех в Атлетик в груповите се обсъждаше кой треньор с кой ходел и някакви, всякакви клюки. Но там контингента беше екстенъни, силикон, прическа и грим и внимаваха да не се изпотят, че ако им се разтече грима... Grinning
В Аякс, където сега ходя и в СМК - няма такова нещо. Смеем се в съблекалните, забавляваме се на тренировките, момичетата са супер яки, по разни събития ходим, когато има гостуващ треньор, дори с  някои съм била в една хотелска стая и сме си изкарвали супер. Явно си зависи от залата, от треньора какви хора ще свърти и от контингента, който ходи.
Отделно ММ тренира Айкидо 10 години без прекъсване (явно той е по-постоянния в нашето семейство) поне 2 пъти годишно ходим с групата по семинари и вече смея да твърдя, че и аз познавам хората в клуба. Ами уникални са! Много са мили, весели, изключително интелигентни! Сред тях има доста успели хора, които могат само да ми бъдат за пример в живота.

За сауната - веднъж чух двама митничари (подразбра се от разговора им) да се питат - "ти купи ли си онова Ауди"  и другия "Ооо да! 250 хил. се изръсих, ама купих го. А ти кво стана с къщата?" - "Ааа строя е още, то там да не е като да хвърлиш 250хил" .... Това май  е бил най-фрапиращия р-р, който съм чувала. Иначе съм слушала от къде се пазарят хубави марули и т.н. Grinning

# 185
Е в каква, в такава "Ем сърби, Ем боли, драго ми е".
Ти пък, това нищо не е... Друго си е да слушаш за изневери и напиване на банкети. 
Или в сауната да те гледа разкрачена жена 40+ лапнала показалеца си, докато ти и гаджето ти се чудите къде да се скриете... Хора всякакви Simple Smile

За днес 42 ден, крака Simple Smile план програма пък да видим.

# 186
  • Бургас
Вчера ден 4Turbo Fire/ Fire 30 + Stretch 10  и 9000 крачки. Все повече ми харесва програмата, задобрявам с хореографията и много ме увлича.

# 187
За днес отчитам танцувална тренировка, която даваха по Ринг тв, защото всички лаптопи бяха заети.Отделно - половин час изкачване и слизане по вътрешните стълби вкъщи.На бегом, плувнах в пот.
Духче, трябва да бъдеш снизходителна към разговори за храна на застаряващи лелки.  Че представи си какво ни е -не стига, че тренираме и се потим, ама и опропастяваме  усилията с храна, а след определена възраст всичко ти се лепи . Шегувам се, знам, че е дразнещо.Другото няма да го коментирам....Не са подходящи обедните часове, но само ще кажа, че и по-екстравагантни неща съм виждала преди десетина години.

# 188
Хахаха моля ти се, след има няма 5-6 години ще съм в същата категория на "застаряващи леклки". Нее знам, че звуча надуто и леко пуританско хаха просто ме е срам да опиша двете ситуации, които ме шокираха толкова дълбоко Joy ако бяхте там сигурно щяхте да ме разберете.
Впрочем някои "застаряващи лели" изглеждат десетки пъти по добре от "младите гаджета". Могат да им скрият шапката по всички критерии.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 14:46 от Анонимен

# 189
  • София
Ох, разсмяхте ме Simple Smile

Аз отчитам ден 4 от предизвикателството с по 100 клека на ден с Joana V. После йога за релакс.

# 190
Да се запиша за темата. Също и смятам, че четейки вашите постове това ще ми поддържа ентусиазма.
Искам да отслабна, но диетите просто не ми помагат - след "здравословно" хранене в малки количества, резултатът който постигам са зверски глад след втората седмица, а тлъстините все така не помръдват 🤢
Взех си преди година фитнес топка - определено упражненията с нея ми помогнаха да намаля апетита си, но с времето ми ставаше все по-лесно и преминах към тичане. А от днес се сдобих и с пудовка 😁

# 191
И аз правя 30 дневното предизвикателство на Йоана. Тези дни ще започна 80ДО, по - точно във вторник. От къде ще ми препоръчате да си закупя ластици? Имам кръглите от Лидл, които май не са подходящи, доколкото разбрах.

# 192
  • Бургас
Вчера - ден 5 ААА от 80 ДО
днес - ден 6 legs от 80 ДО
Вчера сутринта бях с мускулна треска на вътрешната задна част на бедрото горе, много странно за след ден 3 cardio core от 80 ДО. Тренирах преди час и вече усещам как утре ще е голяма забава да си седна на д-то.  Днес Оутъм използва гири от около 7 кг, а моите са 5кг. Добре се натоварих, но вероятно до към края на програмата ще трябва да инвестирам в нови по-големи тежести.
Хранителния план на програмата не го спазвам, но се опитвам да държа калориите около 1200-1500 на ден. И за сега успявам Simple Smile От макросите следя само протеина, но като цяло гледам, че  мазнините вземат превес над въглехидратите.
ПП Лесли Файтмастер има ново 30 дневно предизвикателство за йога начинаещи, ако някой се интересува.
https://www.youtube.com/watch?v=CRZmGnF382c&t=101s

# 193
Малиии и аз съм си баш "застаряваща лелка" на 48, наближавайки 49. Храната не ми се лепи, а бирата ужас
Като ходих на групови тренировки на ХИИТ, една тиквеничка се изцепи, тая дъртата пак е тук. Понеже бяха все студенти. Не съм непукист, заболя ме, ама не престанах да ходя. Въобще не бях по-слаба от тях в тренировкитв, напротив.

Реших да се разхождам днес - 8 км. От който половината бяха тичане и малко нанагорно. Ще взема да си го пиша за кардио.

# 194
  • Варна
Не съм начинаеща, ходя на фитнес 2-3 пъти месечно и на народни танци. Но съм много несериозна и разпиляна.
Баща ми ме научи да се набирам, когато бях на 6 г.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 18:42 от Ноември

Общи условия

Активация на акаунт