Тренировки в домашни условия - 97

• 41 412
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
ама скъпа, за различни неща говорим Simple Smile)) Едно е да дотамъняваш някакви неща, за да паснат, защото това имаш у дома, друго е да ги натъкмяваш, защото си направил грешен избор на продукт. Както и да е, аз просто щото много ме беше яд Scream та си викам да го спестя на някого, ма може и аз да не съм права и тези лидълските да влязат в доста по-широка употреба.
Дух, обращението "скъпа"  към мен е резервирано за тези с които съм спала и от които съм раждала Grinning

Според мен, без да ангажирам някой с мнението си, най-универсални са дългите (доста дълги, поне 1,50м) плоски ленти, защото можеш и да ги вържеш, можеш и да им променяш диаметъра (когато се поразтегнат, което няма как да стане с крълите), можеш а ги използваш като онези с ръкохватките също. Дори съществуват аксесосари за тях:
https://www.amazon.com/TheraBand-Resistance-Overdoor-Accessories … rcise+accessories

Звезди, мерси, надявах се да се включиш. Ти си много по-голям eксперт от мен re: Cathe!

KralicaNaKralstvo - най-вероятно сте правили много рестриктивни диети, а от тях всеки озверява. Но от спорт не се сваля (докато се яде на корем), не се заблуждавайте. 

4/44 Cathe Long and Sculpted Legs + Rowing 20 min with bursts
(Row a single 20 minute piece at a consistent pace. Every 4 minutes, row 13 strokes hard and then return to your previous pace.)
5/44 Cathe Metabolic Meltdown

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 20:18 от Agent Provocateur

# 196
  • 1st floor
Аз не мога да смогна да ви изчета, нито да стигна до тренировки у дома. Днес пак бях на Черни връх. Само с ММ, без компания, което ни позволи да държим по-добро темпо и минимум почивки. Ама почвам да му се дразня, щото хем не тренира и само лежи на дивана, хем пафка по две кутии цигари на ден,  хем е като козичка по нанагорнището, ще му се не знае....Имам чувството, че от инат му идва пауъра! #Cussing out Mr. Green

Остана ми една седмица от ХиЧ и се чудя какво да почвам след това.  newsm78

# 197
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ден 2 от 80ДО
nina_mech Мисля, че Отъм си казва дъмбелите в паундове, не в килограми, но може и да греша. Вчера на ден 1 ми се стори, че каза "паундс", а и ФБ също в паундове ги казваха. Не знам, може и да бъркам, но ми се стори, че каза "паундс"
За ластиците - аз слагам по 2 от Лидлските и са ми тамън. От тези кръглите, защото в Лидл има 2 вида комплекти ластици - сиво и синьо, на които пише мидъм то стронг и розов със сиво комлект, на който пише лайт то мидиъм. Аз нали съм руса по душа купих за мен розов за ММ син комплект и чак вкъщи видях какво пише Grinning. Във всеки комплект има по 2 кръгли и по 2 ленти, като в моят розов комплект единият кръгъл е сив като на ММ, а розовият е 2 пъти по-дълъг, но пак кръгъл. Та слагам сив + розовия на 2пъти и ми се случват нещата.

И в картинки:
Скрит текст:

# 198
В тренировките на 80ДО, както и всички Beachbody, тежестите са в паунди. Няма как по тези земи някой да използва килограми.

Не ми спори с тренировките тези дни, за яденето няма да споменавам. Уж щях да правя повече йога, но и това не ми се получава. И новата програма на Autumn още не мога да открия. Даже помолих ММ да я открие, но нищо засега ... Stay tuned и споделяйте ако я откриете. Мрън! Отивам да правя Ден 12 от 80ДО и после йога Simple Smile

# 199
  • Бургас
Ден 2 от 80ДО
nina_mech Мисля, че Отъм си казва дъмбелите в паундове, не в килограми, но може и да греша. Вчера на ден 1 ми се стори, че каза "паундс", а и ФБ също в паундове ги казваха. Не знам, може и да бъркам, но ми се стори, че каза "паундс"
Не Теди, не грешиш:-)
Казва 15 паунда, което е почти 7 кг. За това и писах, че тя ползва толкова, не че това е казала Simple Smile
Тези американски мерни единици са ми голяма мъка, с голямото дете се наложи да ползвам термометър във Фаренхайд. И нали хич нямах опит - все си мислех, че е топла и постоянно смятах колко и е температурата. Но все пак е по-добре от Еквадор, където картофите например ги продават на мерна единица  костал, демек чувал, ама то чували има всякакви размери Simple Smile

# 200
Прегледах я 80 ДО, трябва си тежко за нея, прегледах няколко тренировки от третата фаза... ако съм чула правилно, за някои упражнения ползват 20 и 25 паунда, че и на едно място май чух и над 30, но не съм много сигурна, не се справям твърде с езика...та 80ДО си я оставям за по нататък, когато се снабдя с по тежки гири, тези които имам в момента ще са подходящи може би за първа фаза, но по нататък няма да са достатъчни...И се връщам към първоначалния план - след БР ще извъртя ХиЧ още веднъж.
Моите ластици от лидъл са тъмночервени и сини, ленти и малки кръгли...тъмночервеният е доста труден за мен, бая зор видам с него, но са купувани отдавна...
Планът ми да направя вчера БР8, днес кардиото и да приключа днес с втора фаза пропадна, нямах никакви сили вчера и почивах, Кети ме извади от строя с тоя Афтърбърн...Чак като я направих разбрах, че не са взаимно заменяеми със Кардио2.
Агент мерси за линка с ротациите на Кети, ще са ми полезни.
Бразил бът лифт я има във ВК, не са много дълги, трийсетина минути.

# 201
До 50 паунда съм ползвала за 80DO, да, особено за дупе и крака си трябва тежко.

# 202
За днес баир-кучо кардио.
Обожавам мръснишки разговори в спа-то и кафетата, ресторантите с разтропани лели Heart говорим за секс, тройки, изневери, вибратори - мега релаксиращо е Sunglasses
Завъртях една баница и понеже е с "пълнозърнести" кори я ометох половината хаха. Утре фадъра има имен ден, чувам как чука пържоли на долният етаж, а мадъра ще прави френска селска торта, диетата пак се отлага Grinning
Нямам търпение да се върна на офисно двуразови хранене и изобщо всичко да си влиза в релси, че тези деца и куче много ми идват по цял ден...

# 203
Аз пък като не ходя на фитнес, най-пикантното нещо, което съм чувала, беше оплакването на един колега (гей), че някои посетители си бръснели краката в мъжката съблекалня.
За днес - ден 31 от 80 ДО (ААА). В първа фаза се чудех какво целим с Total Body Core. Във втора тя е ок, но пък не ми харесва ААА.

# 204
  • 1st floor
До 50 паунда съм ползвала за 80DO, да, особено за дупе и крака си трябва тежко.
50 паунда превърнати в кг са 22,5 грубо. Ако приемем, че са разделени в двете ръце са по 11-12. Имам отвратителното качество да забравям всичко, което не ползвам, но знам, че инвентарът у нас е три и пет кг гири, два дъмбела по десет кг, пудовка десет кг и пясъчни тежести два броя по кг и половина. С тези тежести успях да си направя програмата. Конвентирането на паундите ми беше сложно, но си ги бях написала на листче и си подсказвах с него. Mr. Green Ластиците ми бяха от Декатлон, сега взех от сивите от Лидл и мисля, че и те ще станат. Тези малките кръглите. Озориха ме само тези джаджи, дето се плъзгат краката с тях. Но се заинатих да не купувам и ползвах едни дебели термочорапки върху паркета. Чорапките се справиха перфектно. Laughing Не ги обувах, а само си слагах крака върху тях.

И да се оплача, че вчера се развихрих в кухнята и така жестоко си фраснах лакътя в дръжката на хладилника, че едва не се напишках от болка. Цяла вечер охках и не можех да си вдигна ръката. Сега е малко по-добре, но пак боли и пак ще ми се разминат силовите. Без тежести едва я свивам, какво остава да я натоваря... Tired При удара нещо изпука, надявам се да е била дръжката на хладилника. Rolling Eyes

# 205
Тц, Непо, когато Отъм казва 10 паунда, се има предвид 10 във всяка ръка. Дано бързо мине болката!

Звезди, златна си!

Вяра, как върви програмата?

# 206
Непо, дано бързо се възстановиш и не е нещо сериозно! За тежестите, мисля че казва колко паунда на ръка.
Днес почивам, само едни кънки таед ще направим с баткото. Вчера правих Кардио 1. Другата седмица минавам на 3 и 4.

# 207
# 208
  • 1st floor
Да, за ръка. Но за тия 50 отказвам да повярвам... Joy...или поне аз не го мога това... Joy

Ще яхам днес кростренажора, то се е видяло. Дано ми мине ръката до утре, малко по-добре я чувствам, което сигурно е знак, че няма счупено/пукнато.

# 209
Ама аз ни помня да е ползвала 50 на ръка. За сумо клек мога да си представя една пред гърдите. За суингове с малко въображение-също. На ръка - може би до 25-30 паунда при мъртва тяга. Пак е тежко, но постижимо.

Общи условия

Активация на акаунт