Тренировки в домашни условия - 97

• 41 109
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
И аз се разписвам с едно бути от първата седмица на трета фаза Simple Smile

# 661
За днес стръмен преход два часа и ако имам сили може неква йога да направя("неква" е дежурната от фикс екстрийма 😂) Днес пак си сметнах калориите ,излизат ми 1500,без рестрикции,като съм си въвела като пич едно малко уиски и два реда черен шоколад 😎 после ще ги консумирам със True Detectives 3🕵️
Таааа сега ,ако карам така на 1500 средно дневно,средно това калории за сваляне ли са ?

# 662
като те чета, се сещам за един пасаж от "бриджит джоунс". направо го пействам
Скрит текст:
Обясних му, че според мен бучицата сама по себе си не би могла да е виновна, задето Жана Д’Арк му измъкна титлата, освен ако журито не е използвало телескопи, достойни за совалката Хъбъл, но тогава Том започна да се вайка, че е и много дебел и трябва да мине на диета.

— Колко калории трябва да поглъщаш, когато си на диета? — попита ме той.

— Около хиляда. Е, поне се целя в хиляда, но свършвам с по хиляда и петстотин — обясних му аз, осъзнавайки, докато изричах тези думи, че последната част не е чиста истина.

— Хиляда? — ахна невярващо Том. — Но аз си мислех, че на човек му трябват най-малко по две хиляди, за да не умре.

Загледах го озадачена. Разбрах, че съм прекарала толкова години в пазене на диети, че самата идея как човек всъщност се нуждае от калории, за да живее, напълно се е изтрила от съзнанието ми. Бях достигнала точката, в която вярата, че идеалът за доброто хранене е да не се яде изобщо и че единствената причина, поради която хората се тъпчат, е, понеже са толкова лакоми, че не могат да се сдържат да не нарушават и да не съсипват диетите си.

# 663
Таааа сега ,ако карам така на 1500 средно дневно,средно това калории за сваляне ли са ?
Да, разбира се, ако си висока поне 169+, имаш поне 4+ часа физ.активност седмично и можеш да чакаш 5+ мес за 5 кг - бавно и качествено Simple Smile

Адаш, от всичко това, което Спринкъл е показала, че се яде на Супербол аз докосвам само гуакамолето, лютия царевичен чипс и печеното бри със сос от боровинки - друго не може да ме изкуши. За този мач се пие, пее и яде цял ден и цяла нощ след това Roll Eyes За днешния направих суши, поливам със саке (но многo ми се е дояла циганска баница - лаваш с зехтин и лют пипер, може да се поглезя) Grinning

Аз лично не бих ти препоръчала местните ам. потайности през Февруари... ако имате опции елате през пролетта или есента - и на север и на юг и по април/май и септември/октомври са най-приятните сезони за туризъм. Но ако искаш жега 40С+ при влажност 90+ и лятото става или кучи студ, -30С също можем да осигурим Simple Smile

Болна съм, та си позволих 3 дни почивка! Срам, но лежа на дивана и гледаме с дребните Бохемска рапсодия и други актуалности от света на киното. Roma много ми хареса! Лейди Гага ми е любимка, но не ме впечатли много, но Брадли Купър, на който не съм фен направи убийствена роля в Роди се звезда, страааахотен!!!

PS излишно е да казвам, че Супер Бола е единственият мач, който гледам Simple Smile 1/год ми е достатъчно, така и така не разбирам от ам. футбол.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 02:43 от Agent Provocateur

# 664
  • Варна
Вчера
3 кръга
50 подскока
30 коремни преси
40 суинга
10х10 раменна преса
Неустановен брой опити за стойка на ръце.
Синът ми ме гледа, гледа и накрая каза "Мамо, теб те страх, не е от голямото ти дупе" Simple Smile
Тази сутрин
Ева: https://www.youtube.com/watch?v=2Xi3TDEYDHw, до 21 минута

# 665
Честита победа на патриотите! Grinning

За днес БР9 и 29,30 ден от Йоана. Мисля да включа някакваека тренировка следобед. Т.е мисля три дни седмично да допълвам, за да мога по-бързо да вляза във форма, но ще преценя докъде ще ми стигнат силите. Simple Smile

Много ми хареса Брадли Купър в Роди се звезда! И аз като Агент не съм му фен, но в този филм беше страхотен!

# 666
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ох аз Брадли Купър много го харесвам! След този филм не можах да заспя... лежа и си повтарям "не е истинско, не е истинско" и после  "защо така бе човек!?" Grinning   Scream  наистина много ми въздейства.
Другият филм, който много, много ми хареса е Бохемска рапсодия.

Тръгвам не знам колко пъти да пиша и нещо все става... вчера 1-ви ден от 2-ра фаза booty... трудно ми беше, честно си признавам - клек към тяга с 2*10кг; всички видове наотпади с 2*5кг, суинга с пудовка 8кг- там си поемах дъх Grinning

Тази вечер ще е  Cardio Core.

Експериментът ми беше успешен - има разлика дали тренирам на гладно, или след хранене. На гладно ми беше трудно, по-бавно изпълнявах упражненията, спирах на пауза. Отделно след тренировка на 1 хранене изядох 3 предвидени Grinning
Докато когато тренирах след хранене мин седмица се чувствах ОК по време на тренировка и след нея нямах такъв апетит.   

# 667
Отчитам ден 21 от 80ДО и 35 мин кростренажор.
Имам големи болки в гърба oт три дни. Отдавам го на това, че увеличих тежестите в петък на 8кг. Направо място не мога да си намеря от болка. 😞 ама съм инат- днес продължих, но с 5кг отново.

# 668
  • 1st floor
leia2015, защо не си дадеш ден-два почивка? Знам, че няма да ме послушаш, но твоето на мазохизъм прилича!  Hug

Мен вече не ме боли гърба през деня, но нощем е трагедия. Чудя се накъде да се завъртя, даже самото завъртане ме боли.  Crazy Но вече спя без аулин...ако може да се нарече спане. Три дни завиших калориите и въглахидратите и сега пак ще ги намаля. Дано почнат да се раздвижват нещата надолу...

Вчера с Аманда и редовната дружина качихме Черни връх. Лесно се вървеше, защото беше замръзнало, но духаше яко вятър. Горе направо не се стоеше, едва направих 2-3 снимки  Mr. Green (нещо нетипично за мен  Joy ) Вдигаше замръзналите снежинки от земята и ги хвърляше право в лицето и очите! Така си бях нахлупила шапката и вдигнала шала, че само очите ми се виждаха...и пак болеше! Crazy Големият син на Аманда гък не каза, евала!  Simple Smile Но гледките си заслужаваха!!!  Heart Eyes :
Скрит текст:

За днес отчитам животинското кардио + 20 минути кростренажор.

# 669
Ех, че хубаво! Размечтах се!

Направих ден 5 от АЛО. Направих почивка преди ден 5, така, че сега ще го слея с втори кръг.

No_frame, отслабвам точно както е казала Агентката. С по 1500 калории на ден -  1-2 килограма на месец. 170 съм висока.
Сега като гледах калкулаторите за текущите ми 62-63 кг, пак така ми дава - 1500 да ям, ако тренирам, за да имам дефицит и 1300, ако не тренирам.

# 670
Честита победа на патриотите! Grinning
Честита да ни е! Grinning Никой не вярваше, че ще отвеем ЛА Рамс, щастието и екзалтацията са неописуеми и дори експресивни - чудо за местните сдържани и суховати типажи. 6 титли от 2002 насам, Том Брейди е официален бог, много я обичам Жизел Бюндхен (нали знаете, че му е жена?) като почне да нервничи на мач, много истинска! А цялата страна ни мрази силно и страстно! Grinning

Брадли Купър за мен е много, много сериозен претендент за Оскар!
(той ми бил и набор, да му се не знае!)
Вчера с Аманда и редовната дружина качихме Черни връх. Големият син на Аманда гък не каза, евала!  Simple Smile Но гледките си заслужаваха!!!  Heart Eyes :
Скрит текст:

Браво голямо и на детето и на фотографката! Неописуема, извънземна красота!
Мило, този твой гръб... дали не е лоша идея да продължиш още няколко дни да пиеш аулин, той е и противовъзпалителен, та ако е някой нерв или нещо такова ще помага. И аз много мразя лекарства, но съм имала случка с болки в кръста, когато виех и като животно дни наред и бих предпочела да раждам без упойка вместо това! Лекар също не е лоша идея!

Лея, аз на последната тренировка си вдигнах тежестите с около 20% и я направих с по-високи от нейните и ме боля кръста по време на тренировката! Тежест се надгражда постепенно!

Теди, Антъни Бордейн като се самоуби така не спах няколко нощи и повтарях "защо, бе, човек!?!"

Снощи след Супербола гледах и Зелената книга - чудесен, макар и много предвидим филм, но хубава игра, майсторски заснето и на финала... истинска история Simple Smile)) Много трогателно!
Рами Малек също направи солидна роля, единственото, което като голям фен на Фреди мен ме измъчваше бе, че той е дребничък, докато Фреди далеч не е .........ха! според Гугъл Фреди е бил 1.77, докато Рами е 1,75!?!? Really!?!?
А също и актьорът, който игра Брайън Мей- Gwilym Lee! Уау превъплъщение!!!
Хубаво интервю: https://www.youtube.com/watch?v=77NEXFbuPoI

No_frame, отслабвам точно както е казала Агентката. С по 1500 калории на ден -  1-2 килограма на месец. 170 съм висока.
Simple Smile)))))))))))) Знаете ли, колко ме радвате, като кажете "точно както казва Агентката" - повдигате ми и самочувствието и настроението за цял ден Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 18:25 от Agent Provocateur

# 671
За днес само 30 минути степер, не ми остана време за тренировка.  В събота също само степер - 40 минути.
Доста вълнуващо беше ходенето ни до Черни връх:blue_heart:. Да, голямото дете издържа стоически, поддържа супер темпо, но не знам какво щях да правя, ако мъжът на Непо не беше предложил да остане с малкото на Алеко...
А Непо открива и усеща така планината, както малко хора могат да я видят. Аз не съм зиморничава,  издържам и вятър да ме брули, но  съм много страхлива и по едно време доста се бях уплашила, че нещо ураганно може да ни настигне и да не успеем да слезем.
Днес се разходихме до едно българо-мохамеданско село, което се намира близо до Белица . Втори ден ми върви на готини хора. Бяха невероятно гостоприемни, толкова непринудено добри и мили, че чак се чудиш възможно ли е.
И при мен  предимно въглехидратно хранене вчера и днес
Агент, честито за победата, която празнуваш:smile: Да оздравяваш бързо! Трябва да ида да гледам "Бохемска рапсодия". Всички го харесват.

# 672
Go Patriots! Агент, аз също веднъж в годината поглеждам футбол, но този мач беше нарядко скучен, рекламите и халф-тайм шоуто хич ги нямаше.

Отчитам слънце, йога и разходки по плажа! От хубавото време даже ми се върна мерака за бягане! Сега си чакам самолета и се отправям към по-студени, а скоро и по-снежни дестинации. Ето малко слънце да се стоплите!
Скрит текст:

Непо, Аманда, невероятна красота!

Беси, успех! Ще се справиш!

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 21:47 от Анонимен

# 673
Непо, Аманда, браво на вас!  Heart Eyes Страхотно изживяване сте имали.
Друго противовъспалително лекарство, което мен че спасява при проблеми с кръста, е Аркоксия.  Peace

Честита ви победа, АгентичHug
Аз съм фен и на Жизел, и на Том Брейди, много ме радват. А и той май успя да излезе сух навремето от скандала, в който се опитаха да го намесят заедно с Бен Афлек.  Laughing На последния, за съжаление не му се размина.
Както и да е. Друго искам да те питам- отдавна бях загледала "женската" книга на Michel Matthews. Имаш ли представа дали си заслужава- времето най- вече? Аз чак сега загледах, че любимият ти калкулатор, за който религиозно ни напомняш от години насам, е негово дело. "По- добре късно" са казали хората, ама това моето в случая бие всякакви рекорди.  ooooh!
Оздравявай! Аз миналата седмица бях "ни рыба, ни мясо"- на ръба на сериозно разболяване, което в крайна сметка прогоних с няколкодневно каране на ски в сериозен дъждосняг, придружен с ураганни пориви на вятъра.

И да, братушките са душа широка- всичко се намира при тях. Точно с два клика става работата.  Peace

# 674
  • ВАРНА
https://ok.ru/video/25061690061

Къде ги има тренировките BODYSHRED след 8ма - досега тук ги гледах,от 9та обаче нататък никъде не ги намирам ...

Общи условия

Активация на акаунт