С какво ви дразнят свекървите - тема 104

• 51 541
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Едно зомби, обсебено от престорената добрячка майка, която всъщност е ревнива, извратена, комплексарка без личен живот, няма смисъл да чете никакви теми. Той е програмиран и обработван 40 години, нищо няма да го промени, докато бабичката не умре.

# 616
Едно зомби, обсебено от престорената добрячка майка, която всъщност е ревнива, извратена, комплексарка без личен живот, няма смисъл да чете никакви теми. Той е програмиран и обработван 40 години, нищо няма да го промени, докато бабичката не умре.
И тогава не е сигурно.

# 617
И след като остане сам, няма да му дойде акъла в главата....
Видяла съм го на живо в две семейства, същите.

# 618
  • при късмета
Но пък, ако изобщо не го зачовърка нормално ли е и няма какво да го провокира в тази насока, е съвсем сигурно, че нищо няма да промени. Ако му го казва само Tyra, също няма да има ефект, защото е настроен да я оборва. Явно и приятелския му кръг не е голям и това не се обсъжда. Та му трябва независимо мнение по въпроса, а тук един не каза, че е нормално.
Аз съм казвала, че имам много близък приятел, който майка му успя да разведе. От край време е обект на бъзици в това отношение, но се замисли едва когато наистина загуби прекрасна жена. И от бъзици станахме съвсем сериозни и чак тогава разбра, че не му е съвсем нормално положението. Тогава нямаше и от къде да вземе независимо мнение, не е коментирал извън компанията, например с колеги. Мислеше си, че майтапа си е майтап, но няма да се промени това, че жена му търпи да е пренебрегвана и то заради внушения от майка му.
Има разлика дали го чуваш от близки и приятели и дали го чуваш от съвсем независими хора и всеобщото мнение. За който може да си направи и елементарен извод де, иначе наистина положението е неспасяемо

# 619
Братовчед ми загуби прекрасна и много влюбена в него жена, защото не желаеше да се преместят от апартамента, в който  живееше с нея и... с леля си.
Мацката си събра багажа и го напусна. Още ме е яд на това магаре.

Tyra, аз не разбрах точно - ти си изложила своята позиция и го чакаш да вземе решение или вече си го отсвирила?

# 620
За съжаление аз не виждам бъдеще в тази връзка, дори и да не са заедно с майката.
Дори и отделно  бабето ще създава проблеми именно защото е егоистка свикнала синът и да е до полата и.
Ще се отделят и ще започнат драмие.Ще му звъни, ще мрънка , ще охка...И той ще се чувства виновен,ще започне да опява че майка му така, онака и ето ти проблемите.
Такива хора като тази са свикнали да са център на внимание от синовете си и няма отърване.

# 621
  • Бургас
За съжаление аз не виждам бъдеще в тази връзка, дори и да не са заедно с майката.
Дори и отделно  бабето ще създава проблеми именно защото е егоистка свикнала синът и да е до полата и.
Ще се отделят и ще започнат драмие.Ще му звъни, ще мрънка , ще охка...И той ще се чувства виновен,ще започне да опява че майка му така, онака и ето ти проблемите.
Такива хора като тази са свикнали да са център на внимание от синовете си и няма отърване.

На същото мнение съм.
До колкото си спомням Tyra, ти си още много млада. Ще го преболедуваш.
Не си заробвай най-хубавите години с мамин дърт ергенИН.

# 622
  • при късмета
О да, напълно възможно е и да се отделят и свекървата да прави драми. Даже е почти сигурно. Но този мъж трябва да го направи рано или късно, за негово собствено добро. Въпроса е да го разбере. Иначе, за връзката си зависи изцяло от тях двамата. Може и да имат шанс, все пак той се е замислил за възможността да живеят само двамата. Дал е заден, но му е за първи път все пак

# 623
  • Fort Worth, TX
И като дава заден ще си кука с мама , докато е жива.

# 624
Tyra, най-правилното от всички съвети дадени тука е този.⤵️ Без да отвиняваш, без да обиждаш,без да опитваш да доминираш и да показваш кой е шефа. На първо време се успокой. Пробвала съм с лошо, става по - лошо,пробвала съм и по този начин,става. Просто си кажи всичко, мъж ли е ще разбере, ако ли не и иска мама, остави го да си живучка и създава семейство с нея. Но мълчиш ли и таиш ли всичко в себе си, само се озлобяваш повече. И не само с него трябва да поговориш, ами и с нея.
Обясни, че не бива да се меси във вашите отношения.

Честно казано, ако е до гладенето на дрехи  лично аз нищо против нямам(може би, защото бельо не гладя) 😁Само да ѝ се глади.

Жалко, че ти си попаднала в такава ситуация . При мен положението не беше токова крайно и все пак много неприятно.Постарах се да пресека нещата още в началото и сложих картите на масата. Въпреки, че вече бях омъжена. Проведох един много сериозен разговор със съпруга ми в който съвсем спокойно обясних как се чувствам без да обвинявам или да обиждам никой. Той трябваше да вземе решение.

# 625
И аз не обичам да ми ровят дрехите, но може просто да е искала да те улесняват и и създаде някакъв уют.
Мама ми е казвала, че баба - свекърва й, нищо не е гладила, освен чаршафите им. На майка и на татко. Докато живяхме заедно, аз бях 4-ти клас.
Някои са си такива

# 626
Гадно е да спиш на нещо докосвано от свекърва, било то и изгладен от нея чаршаф. Изобщо е гадно да пипа, каквото и да е. Дори дръжката на вратата, когато влиза ... особено дръжката на вратата, когато ВЛИЗА! JoyMisc End

# 627
Ма на мен не ми е гадно, но моята не желае да ми ги глади Simple Smile

Искате ли една смешка?

Днес са в грипната, и тя гледа 2-те малки. На второкласника - изпрала и изсушила анцуга, за да му е чист.
Е... Аз му го облякох чист в 8,30. Тя е 9,30 решава да ми помага Simple Smile)

# 628
  • София
Днес са в грипната, и тя гледа 2-те малки. На второкласника - изпрала и изсушила анцуга, за да му е чист.
Е... Аз му го облякох чист в 8,30. Тя е 9,30 решава да ми помага Simple Smile)
А босо ли го е държала през това време?  Laughing

# 629
А, имам си дрехи "за у баба".
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт