Спам тема (дядо Коледа не спал и джуджетата ... (какво?!) от 22.12. до когатo

• 23 373
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
  • Тра-ла-ла
Джу в главата на любимия Салвадор Дали. Интересно е Heart Eyes
Скрит текст:
Bowtie

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 22:27 от Джулая

# 691
Бравус

# 692
  • Варна
Еее, ма на заден план трябваше новата кола да се вижда Simple Smile

# 693
и вестник с днешна дата, по-отблизо. Laughing

# 694
  • Тра-ла-ла
А, бе, снимката не е от лятото Joy Колата още я пазя в един гараж и инцидентно я изкарвам. Да не обяснавям защо, че ще ида да се метна в р.Марица Rolling Eyes

# 695
  • Euskal Herria
Добро утро! Приготвихте ли тоалетите за довечера? Нагласихте ли прическите, м? Wink

# 696
Добро утро. Въпреки проблемите със форума успях да вляза ! Аз днес съм се отдал на чистене, за разлика от тези, които са се отдали на еденье, пиьене и секс ! 

# 697
Добро утро! Приготвихте ли тоалетите за довечера? Нагласихте ли прическите, м? Wink

# 698
Весело посрещане на Новата година!

# 699
Весело, весело! И ДД!
Работна съм динеска - до 15 часа. Мто после само баница имам да прая. Дряновата пръчка е купена от фчера, сига требе се изберат клончета, па ги рисувам на 1 лист, че дан объркам после кой късмет какъв е. Joy
От вчерашните гости остана манжа - свинско със зеле, наденички, кюфтаци, картофки. За дисерт шъ напрая набързо печена тиква и толкоз. Мноу ядене тия празници, по некое време сичко ти се отще. Ма фчера с кеф си довърших щолена ... уж беше много. Мъ пък и работа ми свърши - багажа се подреди, пусна се пералня, преди гостито и прахосмукачката върша ... еее, за тва сичкото щолена има заслуга. Joy Убачи йощ ни моим стоплим къщата - дет нъ нямаше 4 дни ... па как никой съ ни сети ... м, остави си климатиците, бре ... божкееее ... тва на човек докат ни му доди на главата съ ни сеща.
Утри ни знам дал шъ въ нагледам. По домашно сми днеска, мъ утри шъ съ занимавам с жито и подобни. Живот, ко да прайш. Само здраве ви пожелавам за Новата година! (физическо и психично Joy)
И Жу-то съм я изтървала ... Sad

# 700
  • Euskal Herria
За Кика въобще не се съмнявам, че ще е неотразима.
Лане, като имаш такъв трудов ентОсиазъм, заповядай и у нас да изчистиш. Simple Smile  Ядене и пиене имаме, за третото сам ще се погрижиш Stuck Out Tongue.

# 701
Спокойно Янче, мога да спя и на дивана в кухнята Wink
И аз преди малко се върнах от покупки, след обяд мятам парцала и прахосмукачката. Като знам какви камари книги имам по пода, трябва да се замисля за нова библиотека ( поредната ) ама сега и е времето да и иамисля дизайна. По-късничко с горещ шоколад и молив и скицник в ръка ще го измисля. Пощальонката ме изненада приятно - донесе ми книгка, която бях поръчал преди 3 месеца и не пристигна в срок, даже продавача ми върна парите тогава ( 3$ ) и каза каквото и да стане твоя е, ако не ти хареса - подари я на някой. Да, ама ми хареса и е като нова ! Ура няма да я поръчвам наново. А трябва да ида и да разходя и кучо .... А Кика с туй червило .... да му мисли този, когото прибара ! Simple Smile

# 702
  • Тра-ла-ла
Мисля, че днес до 23:59 трябва да чукнем 50 страници. Не, че баш през нощта ще пусна новата тема Bowtie

# 703
А Кика с туй червило .... да му мисли този, когото прибара ! Simple Smile

НалЕ???
 Искам да ви кажа, че на мен ми е толко лошо, че май ще си остана дома довечера.

# 704
  Кико, нема се даваш на никакъв вирус !  Почвай да го мориш с уЙски, чийзкейк, гореща вана, топли чаршафи, мед и сичко де що имаш под ръка !  Требе си у кондиция !
   Джу, хората са казани Нова година - нова тема, така че споко.
Бубанка нещо са губи по тъча, както и други индивидки.
Друго си е човек кат похапне на обяд !

Общи условия

Активация на акаунт