Спам тема (дядо Коледа не спал и джуджетата ... (какво?!) от 22.12. до когатo

• 23 272
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
  • Тра-ла-ла
Кат пропее Рамщайн, свиркай Simple Smile
Още е малък, за да разбере силата на метъла. Обаче чат пат на игра вика, дере се и вади глас като на дет метъл вокалист Joy

# 721
  • над кукувичето гнездо
Никога не е рано...

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 18:32 от isa_pisa

# 722
Още не са почнали с гърменето на пари на вятъра, т.е. с фоерверките. Аз имам едни сигнални ракети, ама я съм пуснал някоя, я веднага е дотърчала полицията. Че са от хубавите - три звезди - червени. И някакви фалшфоери имам ама не ми се размятква такъв на терасата, че докато не изгасне не може да го оставиш никъде !

# 723
  • Euskal Herria
Аз все си мислех, че повече пукотевица от българско няма. Обаче тия ме опровергават. Минимум час гърмят. Фойерверки, пиратки, конфети, разни хартиени ленти, бенгалски огън...  Има един образ от съседната кооперация - на всяка Нова година мята от прозореца руло тоалетна хартия. Докато се приземи от четвъртия етаж до долу, хубаво се развива и омотава всичко по пътя си. Повисява си известно време тая арт инсталация. Останалите хвърлят специални хартиени ленти (не знам как се казват), ама този е уникат. Друг като него няма.

# 724
Янче, иди в Азия по време на Китайската Нова година и тогава европейските фоерверки ще ти се струват като детско аматьорско изпълнение. Бил съм свидетел на такова чудо, после с часове мирише на барут а ушите звънят и на сутринта Wink

# 725
  • Варна
Е, нали австралийците се водят номер едно по новогодишен пукот.

# 726
При нас трещят яко Whistling Голяма тъпня ми е това пукане. Заря харесвам, поне е интересна и красива Simple Smile Мале, както съм си у нас и ме мързи , като нищо ще си легна в 12:05  Mr. Green

# 727
  • Euskal Herria
Е, те китайците са ненадминати.
Тук през август има голяма фиеста - 9 денонощия, обаче буквално денонощно. Всяка вечер има фойерверки - участват в международен конкурс. От две години намалиха времетраенето на програмата на участник - сега е по 20 минути. Е, не знаех, че има толкова цветове и фигури при фойерверките. А това лято, понеже фиестата честваше юбилей, съвсем се бяха постарали. Последната нощ се изявяваше тукашната пиротехника - бяха издигнали три платформи в реката, та изстрелваха фойерверките под звуците на музика - според мелодията бяха и светлините.

Ааа, ние още се подготвяме. Сармите още се варят, после месото ще опечем. Ще седнем по-късно, че иначе още в 10 ще сме готови за креватЯ. Wink

# 728
Да ви пожелая весело изпращане и посрещане, купон и настроение! Още обмисляме дали посред нощите да ходим о центъра за зарята и наздравицата...  Удостоени сме с присъствието на принца. Омръзнало му да ходи по купони...  С нас ще посреща и после на дискотека.  Grinning
 Та, така. Масата опъната и ний също. Grin
Фойерверките приготвени. Малките и големи деца у къщи ще се забавляват.  Аз и кучката ще се крием вътре, докато отмине Бейрута.

# 729
  • Euskal Herria
Ето идея - когато не останат пари за пиратки Simple Smile
https://www.facebook.com/nadedoparashutnitegasti/videos/1711969622241445/

# 730
  • Тра-ла-ла
Аз съм готова да изпратя идиотската 2018та година Joy

# 731
  • над кукувичето гнездо
Тази година свърши повече от зле. Дано следващата да е по-добра!

# 732
Да подшушна на мъжете, за подаръците и лекарствата.

# 733
  • Euskal Herria
Хубаво лекарство! Аз имам още по-добро Wink.

# 734
  • Тра-ла-ла
Пак ли за еВ@не става въпрос? Joy

Общи условия

Активация на акаунт