Спам тема (дядо Коледа не спал и джуджетата ... (какво?!) от 22.12. до когатo

• 23 275
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
  • Euskal Herria
Па и да подремне след това,ех! С една дума - сиеста. Simple Smile

Кика да се оправя и довечера да е кукуряк!

# 706
Нямам пеперуда, само носа ме мори... от синусите ме цепи кратуната. Абе, ще се преборя!

# 707
Весело посрещане на новата година хора🍾🍾🍾
Аз утре имам и именници така,че почвам да се вихрят във кухнята и с парцала.
Айде до за сега🙂
ПП:Кико, бързо оздравяване🤗

# 708
Кико, вземаш морска сол, стопляш я на котлона докато вземе да пука, изсипваш я в парче плат, парчето завиваш в хавлия и слагаш на синусите като гледаш да не се изгориш. Трябва да е горещо но да не ти изгаря кожата на лицето през хавлията. По този начин се отпушват синуси, ама трябва да се внимава, за да не се сдобиеш с червено петно на челото и между очите. Другия вариант е в тенджерата сипваш морска сол и вода и като заври ( но не кипи ) слагаш една хавлия на главата и дишаш над тенджерата, но пак внимателската. И един горещ чай с коняк и мед си правиш.

# 709
Нямам пеперуда, само носа ме мори... от синусите ме цепи кратуната. Абе, ще се преборя!
Пий нещо за главунгера, като му мине на човек и вече психически е оздравял. Немаш ли мазило с ментол - мажеш по малко на челото и на носа - по-скоро отстрани на синусите. Мирише, мъ накрая изветрява. Капки за нос с прополис (по-точно с тинктурата) уж оправят бързо течащия (!) нос, обаче парят (щот има спирт в тинктурата, а лигавицата на носа е разранена от хремата). Много витамин С - 2-3-4 гр дневно. И аз пия - Синулан дуо форте - 2 на ден. Растително, требе му време, но пък така няма да ти се усложни синузита и да предотвратиш кашлица. Друго - чайове, разтривки, загряване.
Начи, с Лан виртуално тъ излекувахми! Joy

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 13:22 от ina.ina

# 710
Много лошо, че е точно днес. Скорошно оздравяване!

# 711
  • Euskal Herria
И аз се боря със синузита. Ама имам възглавница с жито и лавандула, топля в микровълновата и плесвам на челото. И един спрей имам изписан + ибупром синус, та малко облекчава.
Ама довечера ще се приведа в търговски вид, разбирай гримирана и фризирана. Stuck Out Tongue
Само се чудя селфито тоалетно ли да бъде (т.е. от тоалетната кат същинска кифла), или може и другаде да се снимам. Ама не съм се упражнявала да правя устни тип "кокоше дупе", та по-скоро снимките са тип "Издирва се", отколкото кифленски, ма така е... нямам талант, видяло се е. Smile

# 712
То е от няколко дни, ма аз си трая кат партизанин Laughing Лане, едно време баща ми така си лекуваше синузита. Инче, ибупром синус почнах преди 2 часа и ше хрупна нещо и за главобол, да прикрия симптомите, па ше видим.

# 713
Синузит се бори и с горещ минерален басейн, с гореща морска  или сауна. Обаче после трябва да се пазиш 1-2 дни да не излизаш. Другото е накисваш краците в гореща вода с морска сол - помага тоже. Инхалации с лайка и лавандула помагат.

# 714
  • Euskal Herria
Кико, ибупром синус е и за главоболие. Аз съм се запасила, че тук такова няма. А само то ми действа добре, като почнат болките.

# 715
Да, Янче, просветна ми малко след първото хапче... вече действа! ГАтова съм за кОпон!!!!!

# 716
Кико, ибупром синус е и за главоболие. Аз съм се запасила, че тук такова няма. А само то ми действа добре, като почнат болките.
По принцип - да. Но се случват и по-силни и упорити болки - тогава в комбинация с аналгин табл. Те така, де ... требе да сте гутови! Joy
И Лан пак е прав - за сауните. Grinning
Ади, весело посрещане! Аз зачезвам. Grinning

# 717
  • Варна
Аз изблизах банята. Стига толкоз. Минах набързо през магазина, сега ще хвърля боклука и лягам на дивана с филмче.

Майстора дойде, някакви четки на пералнята трябва да се сменят, но ще стане на втори. И на това съм доволна.

# 718
  • Тра-ла-ла
Новогодишно чудо Grinning Има шанс Малчо да не стане чалгаджия. Пропя Маргарита Хранова Heart Eyes

# 719
  • Варна
Кат пропее Рамщайн, свиркай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт