Спам тема (дядо Коледа не спал и джуджетата ... (какво?!) от 22.12. до когатo

• 23 372
  • 800
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria

Wink

И нещо от разходката тази вечер

# 91
  • Тра-ла-ла
Божкеле, за къв хой ми беше да  ходя на дискотека?! Няма такава дупка. Чалгата беше най-малкия проблем. Rolling Eyes След 30 мин се изнесох с кеф.

# 92
  • Euskal Herria
Много лаконично Simple Smile.  Дано поне вечерта преди дискотеката да си е струвала.

# 93
  • Тра-ла-ла
На входа на дискотечката пазят 3ма индивида с вид отпреди Хомо сапиенса. Не пускат никой, за да може да стане опашка и да се създаде илюзията, че хората ще се избият, за да влязат. Няколко пъти ги питах дали има причина да висим на студа и че вътре вече ни чакат хора с резервация. Тишина. Все едно сме на едно и също място, но в паралелни светове. Приятелят, с който бях, започна нервно да върти кръгчета. Аз също бих си тръгнала, щото Джу мрази да виси на опашки, за да даде и едни пари на всичкото отгоре. Както и не правя евала и не ставам клиент на пишман бг мутри с балканско виждане за бизнес. Но бяхме обещали да придружим приятелите на дискотеката. Влизаме вътре - ново 20. Гардеробът е пълен и не може да си оставим връхните дрехи. В залата още едно ново 20 - вместо сепаре, 20 човека трябва да клечим като щъркели около 2 маси , всяка с размер 40х40 см. В дискотеката фрааааш. Игла няма къде да падне, камо ли да танцуваш, каквато би трябвало да е идеята на една дискотека. Такива тъпотии.

Иначе вечерята беше ОК като се има предвид, че съм анти банкетен човек Joy

# 94
тези дрешки за чашки са пълна безсмислица, нали?
гледам десетки снимки с тях из фб, красиви са, но изглеждат някак безполезни откъм топлина на напитката и осигуряващи забавление във вид на цапаница и пране

добро утро!
баба коледа ще се заеме с опаковане на подаръци докато всички останали спят

# 95
  • над кукувичето гнездо
Не бих си причинила чаши с дрешки, не бих си причинила и дискотека.

Добро утро! Днес коледният лалендар казва да гледаме филм по пижами. Ще спретна едни пРЪжени филии и засядам. Следобед на базара, после ошав, а после и аз ще опаковам подаръци.

А вчера малкия как изчезна на базара. Бяхме на площадката отстрани, таткото влезе в базара за малко. Аз за миг се олисах покрай малена и после - дребчо го няма. Търчах, виках, полицаите ме разпитаха, а нашият в това време беше намерен от татко си край елхата...докара ме до прединфарктно състояние

# 96
  • Варна
Чашки с дрешки... Безумие.

Аз напоследък установявам, че чашите ми за кафе започват да добиват размер на кофи. Все не ми стига.

Фрий, не се измъквай с един пост само, докарай си тука форумското д, малко сме ама сме готини, таман ти се зарадвах, че си налазила насам Hug

# 97
ДУ
Добре дошла на Агента. Grinning Пропуснах го вчера тоя момент.
Едно ми е пусто и неориентирано. Някак много съм навикнала на забързаност и "няма време", на пета и на спирачка и сега ми е едно мореникакво. Няма угодия, установявам.
Тия безумици с дрешките за чашки ги е измислил някой безмозъчник. Друго обяснение нямам. Може би ще измислят и дупки за гащи в скоро време, с копчета и пайетки, да е красиво на д-то.

# 98
ДУ
Добре дошла на Агента. Grinning Пропуснах го вчера тоя момент.
Едно ми е пусто и неориентирано. Някак много съм навикнала на забързаност и "няма време", на пета и на спирачка и сега ми е едно мореникакво. Няма угодия, установявам.
Тия безумици с дрешките за чашки ги е измислил някой безмозъчник. Друго обяснение нямам. Може би ще измислят и дупки за гащи в скоро време, с копчета и пайетки, да е красиво на д-то.
Луне, изостанала си, а уж си развратна дева Naughty Гащи, бодита и какво ли не бельо с дупки на стратегически места отдавна има Laughing

# 99
  • София
Зверилника е пълен. И вчера беше. Simple Smile
И днес подремах до "късно". Ше зема да ги призная тия празници. Simple Smile

Да са честити всички рожденници. Аз опит с козите нямам много, освен майка ми. Дърляме се достаъъчно, та не се брои. Simple Smile

Кви депресии ви гонят, отде време за депресия?
Ето една празнична рецепта. Simple Smile
Празничната депресия с чай не се бори! Ако си отчаян, спираш чая и почваш ракия.
Досега отракиен няма.

Laughing

# 100
Няма депресия. От скука опуках банята с квито препарати се сетих, набъркочени. Ся мирише, та не се трай. Излизам да харча. Grin

# 101
аз от скука ям, ти чистиш
искаш ли да се сменим малко?
ти ела у нас, аз у вас
ти ще изчистиш у нас, а аз ще изям каквото мога у вас

# 102
  • над кукувичето гнездо
НаНАз нас филмът ни се размина, че не открихме кабела за ръзка на омпа с тв. Но това не попречи цяла сутрин да лежа. Децата ме бяха накачулили, половинът чисти Heart Много добре ми се отразява, включае и на ранените краци.

# 103
  • София
Божкеле, за къв хой ми беше да  ходя на дискотека?! Няма такава дупка. Чалгата беше най-малкия проблем. Rolling Eyes След 30 мин се изнесох с кеф.
Джу, младо момиче си, имаш достъп до информация, не се излагай. Търсиш заведения с подобни табели. Joy

Скрит текст:

# 104
  • Euskal Herria
Добро утро!

Ако се чудите какво да облечете за празниците...

Общи условия

Активация на акаунт