Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 286
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Димитър Върбанов /от Господарите/ видях вчера. Излизаше от някаква къща /в Търново/ предполагам домът му.

# 301
Драго Драганов видях, на разходка из центъра. Беше облечен в шармантна сива жилетка, дълга до петите

# 302
Благо Георгиев и Златка пред дома им, от скоро живеят явно в Бояна и всеки ден ги виждам, я пеша, я с колата.

# 303
Венета Харизанова в Ринг мол. Много е слаба и с много корекции по лицето.

# 304
Драго Драганов видях, на разходка из центъра. Беше облечен в шармантна сива жилетка, дълга до петите
Той с тоя халат се разхожда напоследък. Редовно качва снимки с него в ИГ

# 305
Видях Евгени Минчев на Витошка, излизаше от агенция за самолетни билети.

# 306
Някой скоро питаше в съседната тема за един индивид - Гробаря, който беше спечелил Биг Брадър фемили с тогавашната си половинка. Имах нещастието да го срещна по ранни зори на вратата на кооперацията, в която ни е офиса. Това подобие на човек е пълно дъно - татуирал си е цялото лице с разни криле по челото и други неидентифицирани обекти надолу, видимо не много адекватен в 8ч...чак страх ме хвана като го наближих , добре , че таксито му дойде и тръгна да се качва.
То и в нета имало снимки , ей на това прилича https://www.google.com/search?q=%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D … yhwwnM:&vet=1

# 307
  • София
Леле, какъв е станал. Нямаше да го позная.

# 308
Лилия Маравиля и Христо Шопов преди спектакъл в плевенско заведение. Много симпатични и двамата. После ги гледах и на сцена /не за първи път/- великолепни.

# 309
Лилия Маравиля и Христо Шопов преди спектакъл в плевенско заведение. Много симпатични и двамата. После ги гледах и на сцена /не за първи път/- великолепни.

Другата седмица ще ги гледам и аз! 😊

# 310
Иван от Иван и Андрей. Много отслабнал. Чак ми се стори смалил се.

# 311
Ама той левент бил ли е? Не го хранят, явно
Видях Димитър Баненкин по Графа

# 312
И аз го видях Иван наскоро пред сградата, където се помещава "Междинна станция", чак се загледах да видя дали е той, много мъничък ми се видя 😆
А вчера в едно заведение в Студентски - рапарът Боро Първи, оплакваше се, че са го познали 😆

# 313
Аз никой не виждам тук.
Онзи ден- Митко Върбанов, в ГТ- ако може да мине за известен. Нещо философстваше с приятел.

# 314
Днес Деян Статулов /филмовият критик на БТв/ - нисък и сърдит

Общи условия

Активация на акаунт